Golfspillerne fik vand før tid

 In Turneringer

Både landmænd og villaejere har sukket efter vand den senere tid og det samme gælder uden tvivl greenkeeperne på landets golfbaner.

Det er muligt at tålmodigheden hos greenkeeperne i Silkeborg Ry Golfklub var sluppet op, for i hvert fald havde de åbenbart besluttet at tænde for vandingsanlægget på golfbanen i Resenbro flere gange i løbet af lørdagens Jyske Bank Ægteparturnering.

Det betød at mange spillere fik et tidligt og uventet brusebad, men det var egentlig ganske forfriskende i det lummervarme sommervejr – og blev mødt med godt humør af ’badegæsterne’.

Sådanne små oplevelser kombineret med de smukke omgivelser, nyfødte rålam og flotte fasankokke gør en runde i skoven til en fornøjelse – og det syntes de ca. 80 deltagere i turneringen bestemt også. Men selvfølgelig gav brusebadene anledning til megen moro på hul 19 efter golfrunden, hvor spillerne nød vejret og evaluerede turneringen. Nogen mente vist at vandet var årsag til en skuffende score på banen.

Der blev spillet greensome, som er en turneringsform hvor parrene skiftes til at slå – og spillerne er meget afhængige af medspillerens evner eller mangel på samme.

Dette faktum blev slået fast i løbet af aftenen, hvor der under middagen blev sunget et par sange med tekster som ”Så slog min kone …” og ”En lille hilsen til min medspiller”. Det satte ligesom tingene i perspektiv.

Under middagen blev dagens mange vindere hyldet og begavet med flotte præmier fra dagens sponsor og følgende spillere fik del i præmiebordet:

All-over winner:

Lene og Kim Birk med 54 point

A-rækken:

  1. Jennie Havskov og Jan Facius Nielsen med 47 point
  2. Heidi Haugaard og Claus B. Magnussen med 44 point
  3. Hanna og Torben Nyehuus med 39 point

B-rækken:

  1. Lene og Kim Birk med 54 point
  2. Birgit Pedersen og Bo R. Jakobsen med 46 point
  3. Anne-Lis og Christian Balling med 38 point
  4. Helle Raabjerg og Casper Engelbredt med 37 point

Nærmest flaget:

Øst 2 = Heidi Hansen med 3,62 m

Øst 5 = Torben Nyehuus med 2,33 m

Syd 1 = Jan Facius Nielsen med 0,69 m

Syd 7 = Jesper Spannow med 2,51 m

 

Turneringslederne siger tak for en rigtig hyggelig dag og aften til de mange glade deltagere og håber vi ses igen til turneringen næste år – Jyske Bank lovede i hvert fald at fortsætte som præmiesponsor, og det er jo ikke så ringe endda.