Ny hjemmeside og kode i WordPress!

 In Medlemsinfo

I forbindelse med klubbens nye hjemmeside har alle medlemmer fået tilsendt en kode fra WordPress. Koden skal bruges for din adgang på visse sider af hjemmesiden, fx referater fra bestyrelsesmøder og generalforsamlinger, som kun er for klubbens medlemmer og altså låst for andre uvedkommende. NB: Indhold af disse sider er endnu ikke opdateret – der arbejdes på sagen, men det er et stort arbejde.

En del har forundret forespurgt omkring mailen med den fremsendte kode, som du altså roligt kan benytte og ændre til egen kode via fremsendte link. Når kode først kommer nu, skyldes det at den nye hjemmesiden skulle åbnes før end nye koder kunne sendes ud. At det har været nødvendigt at lave ny kode til alle medlemmer, skyldes at vi har skiftet styresystemet af hjemmesiden fra Joomla til WordPress, og dermed ikke kunne overføre de gamle koder.

Dit login til Golfbox er uændret og kan stadig tilgås via hjemmesiden som altid.

Der er stadig et par småting der mangler på hjemmesiden, og som der arbejdes på (et stort arbejde), men vi håber du iøvrigt synes godt om den nye flotte hjemmeside og får stor glæde heraf når vi alle har vænnet os til forandringerne på siden.

God fornøjelse og tak for tålmodigheden.

Mvh. Administrationen.