Green Week-succesen fortsætter

 In GreenWeek

Bliv golfspiller på en uge, kun kr. 200 !

Normalt tager et begynderforløb 3 mdr. at gennemføre. Er du over 14 år, kan du nu få golfkørekortet på kun en uge i påsken eller i sommerferien.

Vi afholder kurser i uge 13 Tilmelding nedenfor. Fortvivl ikke, hvis du ikke har mulighed for at deltage i uge 13, vi arrangerer også GreenWeek i uge 27, 28 og 29.

Lidt om golf

Golf er en sportsgren, der både kan dyrkes som konkurrenceorienteret elitesport og som familieaktivitet for alle. Det geniale handicapsystem betyder, at man kan konkurrere på tværs af køn, alder og evner.

Sådan bliver du golfspiller på kun 1 uge

GreenWeek er et sjovt og intensivt golfkursus for begyndere, hvor du kan blive uddannet golfspiller på kun én uge. Du tilmelder dig et hold som følger dette forløb:

DAG 1: Velkomst og 3 timers golftræning med prof. underviser

DAG 2: Teoriundervisning i 2 timer. Spil på Kvickly P&P banen 12-15.

DAG 3: 3 timers golftræning med prof. underviser.

DAG 4: Afslutningsturnering, 9 huller på Kvickly P&P. Diplom.

DAG ?: Gratis runde på Kvickly P&P banen på valgfrit tidspunkt.

Efter gennemført kursus modtager du diplom som uddannet golfspiller. Har du fået smag på golfspillet kan du herefter melde dig ind i Silkeborg Ry Golfklub, som tilbyder en række fleksible og attraktive kontingentformer, som du kan læse mere herom her:

PRIS PR. PERSON KR. 200,-

SPAR 800,-

Prisen kr. 200,- indeholder:

  • Kursusgebyr for 2 træningsforløb med Silkeborg Ry Golfklubs professionelle trænere.
  • Træningsdag på Kvickly Pay & Play banen i Ry.
  • Teoriundervisning og undervisningsmateriale.
  • Afslutningsturnering på Kvickly Pay & Play banen i Ry.
  • Lån af golfkøller under de 2 træningsforløb samt på træningsdagen og afslutningsturneringen.
  • Én supplerende runde på Kvickly Pay & Play banen i Ry efter eget valg (ikke mulighed for lån af golfkøller – kan lejes i klubhuset).

Tilbuddet gælder for alle over 14 år, som er bosiddende i Skanderborg, Silkeborg eller Århus kommune, som ikke allerede har taget ‘golfkørekort’.

Sådan tilmelder du dig

Benyt tilmeldingsformularen nedenfor, hvor du skal vælge at følge et af følgende hold (angiv gerne en 1. og 2. prioritet):

OBS: Der er kun 30 ledige pladser, og det er først til mølle. Så tilmeld dig allerede i dag.

Hvor foregår golfkurset?

GreenWeek afholdes på Silkeborg Ry Golfklubs anlæg på Skovagervej 200 i Ry, der ligger 10 minutters kørsel fra Skanderborg Station.

Golfanlægget har moderne træningsanlæg, en flot og meget anerkendt 18 hullers golfbane og én af Danmarks bedste 9 hullers Pay & Play baner, som du vil lære at kende i løbet af golfkurset.

Tilmeld dig GreenWeek