Formandens Indspil februar ’18

 In Formanden

Vi har netop afholdt vort første Bestyrelsesmøde i den nye bestyrelse. På mødet drøftede vi blandt andet resultaterne af medlemsundersøgelsen ”Golfspilleren i Centrum 2017”. Dette er en medlemsundersøgelse som udsendes 3 gange årligt, og som udsendes til tilfældigt udvalgte medlemmer og gæster, og som er repræsentativ for vore medlemmer, nye såvel som ”gamle” og også dem som har valgt at forlade os. Vi havde specielt fokus på ledelsens kommunikation, samt ikke mindst vores evne til at lytte på gode ideer og forslag fra medlemmernes side.

 

Dette er en af årsagerne til, at I modtager dette nyhedsbrev fra mig, idet vi som samlet ledelse ønsker at blive endnu bedre til at kommunikere, lytte og involvere – kort sagt, at møde Jer som medlemmer i øjenhøjde. Jeg har som formand påtaget mig ansvaret for dette fokusområde, og dette nyhedsbrev er et af de initiativer som sættes i værk. Nyhedsbrevet vil jeg udsende med jævne mellemrum, med fokus på aktuelle initiativer, input fra Jer som medlemmer og de områder vi i bestyrelsen har fokus på. Det vil derfor have et lidt andet fokus end de rigtig fine Nyhedsmails der udsendes fra Mads Faber, og håber I vil kunne se det som et brugbart supplement.

 

Som jeg lovede Jer på Generalforsamlingen, skal der også tages initiativ til at vi kan mødes og drøfte klubbens situation og give Jer mulighed for at stille spørgsmål og komme med input. Dette første møde vil finde sted i forbindelse med Made in Denmark informationsmødet, som er planlagt til d. 26. marts kl. 19.00. På dette møde vil der være repræsentanter fra MiD, og når denne information er afsluttet, vil resten af mødet være med fokus på dialog med deltagerne og hvor ordet vil være frit.

 

Som et yderligere initiativ til at komme tættere i dialog med Jer som medlemmer, vil jeg sammen med mine kollegaer tilbyde deltagelse i møder i de respektive ”klubber i klubben” og øvrige underudvalg. Det første møde er allerede planlagt, idet jeg d. 20. februar skal deltage i Damekomiteens første møde i 2018 sammen med Mads Faber. Jeg håber andre også vil tage stafetten op og invitere.

Dette er nogle nye initiativer vi iværksætter, og som skal ses som et supplement til de kanaler vi allerede har. Vi håber I syntes om dem, og vil gøre brug af dem.

Som sagt i indledningen har vi netop afholdt Bestyrelsesmøder både i A/S og i Klubben. I kan læse mere om detaljerne i de respektive referater, som er lagt på hjemmesiden under ”Medlem”/”Bestyrelsesreferater”, referater som i øvrigt har fået et helt nyt format, hvor der er fremhævede overskrifter og påsat ansvarlige for alle områderne.

 

Økonomien i klubben er en naturlig del af Bestyrelsens fokusområder. I forhold til driften vil I kunne se at A/S har et underskud som skyldes ekstraordinære investeringer. Vi er dog som Bestyrelse helt overbeviste om, at dette indhentes henover året og at vi holder budgettet. Ligeledes har vi stor fokus på vores likviditets situation. Der vil blive lagt en plan for denne, indeholdende de konkrete initiativer til sikring af vores likviditet, og der vil løbende ske en opfølgning. I vil kunne læse mere om de konkrete initiativer i referatet. Vores medlemssituation viser at vi er 2 mdr. forud for vores medlemsprognose. Dette skyldes ikke mindst vore gode tilbud, og at vores golfmanager i Ry, Anette Syvertsen har haft en meget tæt opfølgning på vore prøvemedlemmer og fået dem konverteret. Vi har nu en konverteringsrate på 70%!

 

Et andet stort område vi arbejder på, er forhandlingen med DGU om de såkaldte Flex-medlemskaber. Vi er i god dialog med DGU om disse, og har fra klubbens side udarbejdet flere konkrete forslag, hvoraf det ene vil blive drøftet og forhåbentligt vedtaget på Repræsentantskabsmødet i marts måned.

Made in Denmark fylder naturligvis også en del på vore møder. Der er nu lavet aftaler med MiD som snarligt forventes underskrevet, og der er i det hele taget en god dialog med MiD og Silkeborg Kommune. Jeg vil dog her understrege, at vi som ledelse også fokuserer meget på hvordan vi kan skabe de bedste rammer for vore medlemmer, både under selve turneringen, men også op til turneringen, hvor vi gør hvad vi kan for at mindske lukketiden af banen. Det vil I høre meget mere om på Informationsmødet d. 26. marts.

I vil i referatet også kunne læse om Fredningssagen, og vi har nu fremsendt vore bemærkninger til sagen. Jeg vil i den forbindelse ikke undlade at fremhæve hvilke fantastiske interne kompetencer vi har i vores klub, også på dette område.

 

Slutteligt vil jeg nævne at vi også har Kildebjerg Ry samarbejdet højt på vores agenda. Aftalen udløber 30.september 2018, og der samarbejdes positivt hen imod en forlængelse af aftalen. Her er det værd at bemærke, at de positive drøftelser med Kildebjerg Ry allerede har medført at klubhuset får en tiltrængt ansigtsløftning, som også grunder i den meget succesfulde restaurationsdrift i GreenHouse Ry, hvor der alene i december blev solgt 700 julefrokostkuverter!

 

Her til sidst vil jeg blot samle op på nogle af de indsatser der er gjort i den seneste tid, og som ikke mindst skyldes input fra Jer medlemmer. Toiletforholdene i Silkeborg har været i fokus. Et stort ønske var at vores papirhåndklæder kom op igen, det er nu sket. Derudover er rengøringen blevet forbedret. I forhold til vores restaurant i Silkeborg, var der en del synspunkter i forhold til prisniveau og udbuddet. Det er der blevet lyttet til, og personligt hører jeg kun stor ros, både i forhold til kvaliteten, priserne og de valgmuligheder vi har. Vore greenfeegæster har ytret ønske om en velkomstpakke så der er en sammenhæng mellem kvaliteten af banen, vore greenfee priser og servicen. En sådan pakke med baneguide, polet m.v. vil blive lavet. Der er også planer om en bedre skiltning for vore gæster, ligesom Baneservice vil have øget fokus på ”starterfunktionen” og dermed byde vore gæster velkommen.

 

Jeg håber at I med tiltaget af dette ”Indspil fra Formanden”, og de øvrige initiativer vi sætter i værk oplever, at vi l ledelsen ønsker en endnu tættere dialog med Jer som medlemmer. Jeg kan ikke garantere for at vi kan indfri alle ideer og forslag der kommer, men jeg vil love Jer at vi fortsat vil behandle dem seriøst og at vi ønsker dialogen med Jer.

Mange hilsner

Poul Hansen