HomeSøg DK EN
Home
Søg
DK EN

Brugernavn:

Password:


Ferdinand - Hotel • Bar • Restaurant

i Silkeborg Ry Golfklub

 

Kontaktinformation: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og 86853211

 

Følg os på Facebook og se åbningstider, dagens ret, menu osv. her: https://www.facebook.com/FerdinandSilkeborg. 

 

Uge 46 (13-18 nov. 2017): Det varme køkken er lukket denne uge pga. ombygning/forbedring af udsugningsanlæg. Der vil stadig være mulighed for køb af sandwich, kaffe, kage, øl osv. i caféen.

Julelukket (23.dec - 1.jan): Ferdinand holder helt lukket i julen fra den 23/12-2017 til den 28/12-2017, samt fra den 31/12 til den 1/1-2018.

 

Bestilling af gavekort: http://www.hotelferdinand.dk/gavekort/

 

Marts 2017:

En klassisk café med tilhørende golfbar og en attraktiv a la carte-restaurant i nyrenoverede lokaler er den nyskabelse, der vil møde medlemmerne af Silkeborg Ry Golfklub fra sæsonstart 2017.

 

Ifølge Ebbe Langhoff Gøgsig vil man overføre det velkendte koncept fra restauranten i Aarhus til Silkeborg, hvor der vil være åben syv dage om ugen i lokalerne med en opdeling i en café-del med golfbar og en a la carte-restaurant i weekenden (aften). Ferdinand vil også satse på selskaber og levering af mad ud af huset.

 

”Vi glæder os meget til at åbne dørene for både klubbens medlemmer og alle andre, der søger en gastronomisk oplevelse i de fantastiske omgivelser her i Silkeborg. Her skal hele byen være velkommen, når vi tilbyder vores fulde menukort på weekendaftener samt en lækker café- og frokostmenu til den sultne golfspiller, deltagerne i forretningsmødet eller naboerne i Resenbro. I golfbaren vil der være et stort udvalg af gin og rom samt vores helt egen golfsnaps, der bliver lavet på urter fra golfbanen,” siger Ebbe Langhoff Gøgsig, der også har nyskabelser på menuen.

Klubben har indgået en tre-årig forpagtningsaftale med Ferdinand - Hotel • Bar • Restaurant, der agter at videreføre det anerkendte koncept fra Åboulevarden i Aarhus med restauratør Ebbe Langhoff Gøgsig ved roret.

 

Den nye restauratør Ebbe Langhoff Gøgsig (tv) sammen med golfmanager Mads Faber og Sheila, der fortsætter som daglig leder af café-delen. Foto: Per Pedersen 

 

”Vi glæder os meget over at kunne tiltrække så stærk en samarbejdspartner, og vi føler os overbevist om, at samarbejdet vil give et løft over hele linjen inklusiv Company Days, selskaber og virksomhedsarrangementer” siger golfmanager Mads Faber.

 

Læs mere om Ferdinand og restaurantens flotte anmeldelser her