HomeSøg DK EN
Home
Søg
DK EN

Brugernavn:

Password:

GOLFREJSER 2018


Tag med Silkeborg Ry Procenter på golfrejse og få nogle unikke golfoplevelser med andre golfspillere! Vi garanterer god golf, udvikling og hygge udover det sædvanlige!

Rejs til Mauritius med Silkeborg Ry Procenter.
Rejse datoer: 15.-26. januar 2018
Pt. udsolgt - vi arbejder på flere pladser! Rejs med Silkeborg Ry procenter til det Indiske Ocean og oplev et tropisk paradis med lange og brede strande og frodige palmer! På den vestlige side af den lille ø ligger det charmerende Hotel Tamarina. Hotellet ligger ved Tamarinbugten, hvor der fra morgenstunden er delfiner som springer rundt i det turkis blå hav. Der er morgen-, frokost & aftensmad inkluderet på hotellet. Bemærk at der er 3 restauranter at vælge i mellem. Der vil i løbet af turen være mulighed for en lang række af udflugter til nogle af øens enestående natur & kultur oplevelser. Hotellets egen golfbane ligger i baghaven. Banen er en af øens absolut bedste og der er en daglig runde inkluderet i pakken. Banen er til at gå rundt, men buggies kan selvfølgelig lejes for et mindre beløb i klubhuset.
->Læs mere her..
GOLFSKOLE TIL SPANIEN
Med PGA Proerne Rasmus Rolighed & Jan Henriksen

Rejse datoer: 13.-20. marts 2018
6 pladser tilbage!!! Dine PGA Proer Rasmus & Jan inviterer til matchtur & golfskole i den naturskønne Huelva region. På denne hyggelige tur bor vi på det femstjernede El Rompido Hotel. Resortet ligger blot ½ km. Fra den hyggelige marina. Store rummelige værelser med moderne indretning og alle har balkon eller terrasse. Opholdet er med Semi All inclusive, som betyder morgenbuffet, aftenbuffet og drikkevarer fra 17:00 til 24:00. Hotellets restaurant er en oplevelse i sig selv og vil uden tvivl være med til, at skabe rammen om en hyggelig uge. Golf spilles på de to El Rompido baner. Banerne ligger ved siden af resortet og klubhuset er i gå afstand, ca. 300 meter fra hoveddøren. Vi ser frem til at byde jer velkommen!
Din PGA proer, Jan Henriksen & Rasmus Rolighed
->Læs mere her..
 
TRÆNINGSTUR Med PGA PRO til Belek
Rejse datoer: 6.-13. april 2018
14 pladser !! Titanic Deluxe - et af Beleks allerbedste hoteller
Et luksusophold venter jer på Titanic De Luxe! Hotellet er ganske enkelt fremragende, og flere mener endda det er blandt de allerbedste i området – og det siger ikke så lidt! Titanic-golfbanen (27 huller) er altid en god oplevelse – enkelte huller spilles tæt på Middelhavet, og når man så samtidig har en betagende udsigt mod Taurusbjergene, er det ikke så skidt. Tag med på denne træningstur, og kom godt i gang med golf sæsonen 2018. Det bli´r så godt!
->Læs mere her..
 
Tilmeldinger til rejserne kan gøres ved at skrive til proerne på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.