HomeSøg DK EN
Home
Søg
DK EN

Brugernavn:

Password:


Golftræning

Du har mulighed for at få individuelle lektioner med vores uddannede PGA-golftrænere. Her tilbyder vi individuel træning i lige præcis den del af spillet, som du ønsker. Denne form for træning henvender sig til alle spillere uanset niveau! Meld dig til og book lektioner gennem dit golfbox login, og bliv en bedre golfspiller allerede i morgen!

 

Vi tilbyder følgende individuelle lektioner

Standard lektion |25 min.| m/ videoanalyse kr. 250

Standard lektion |55 min.| m/ videoanalyse kr. 500

TrackMan lektion |25 min.| m/ videoanalyse kr. 275

TrackMan lektion |55 min.| m/ videoanalyse kr. 550

 

 

Vil du forbedre dit golfspil?

Hos Silkeborg Ry procenter arbejder vi med individuelle træningsforløb tilpasset den enkeltes behov, ambitioner og færdigheder. Vores individuelle forløb starter ved kr. 1000 og vil alle kunne forbedre dit golfspil. Et træningsforløb hos os starter med en individuel snak på mellem 30-45 min. hvos vi sammen bliver enige om forløbet og ligeledes for booket forløbet i kalenderen. De individuelle lektioner vil så efterfølgende typisk være 25 min. pr. lektion. Lektionerne kan indeholde videoanalyse, TrackMan, Foresight, Sam Puttlab eller andre hjælpemidler ved træningerne. Med samlet mere end 30 års erfaring i proteamet kan vi skræddersy præcis det forløb der skal til for at du bliver bedre og for mere fornøjelse af golfen. Ønskes der en anden kombination af pakke end nedenfor, laver vi gerne et tilbud på dette.
page1image8736

Kursus kalender

Silkeborg Ry procenter udbyder et stort udvalg af kurser for alle golfspillere uanset niveau. Meld dig til og book kurserne her

 

<script type="text/javascript" src="https://protrainer.golfbox.dk/Embed/iFrame_resize.js"></script><iframe style="width: 100%; border: none;" src="https://protrainer.golfbox.dk/Embed/iframe/1b8f27c8-fe47-440c-8cf9-1b317699fc47"></iframe> 

 

Få en banelektion med din golftræner

Hos Silkeborg Ry Golfklub tilbyder vi selvfølgelig også banelektioner. Her tager golftræneren dig medi ud på banen og analyserer spillets forskellige dele. Vi kigger også nærmere på din spillestrategi samt de mentale rutiner, der er forbundet med spillet. En banelektion kan være en god start for at kortlægge udviklingsområder, så du bagefter kan styrke din træning og gøre den mere målrettet. Banelektioner henvender sig til alle niveauer.