HomeSøg DK EN
Home
Søg
DK EN

Brugernavn:

Password:


 

Golfklinikken er klar

Besøg Golfklinikkens hjemmeside her

 

Vi kan kontaktes på:

Martin Lauridsen. Tlf: 28454096
Jakob Nees. Tlf: 28454090
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Golfklinikkens Jakob Nees og Martin Lauridsen med en af de mange øvelser, de har på programmet.
 

Golfklinikken

Et vigtigt led i etableringen af Golf Center Silkeborg er aftalen med Golfklinikken.dk, der hidtil har haft adresse i et træningscenter i Horsens, men nu lejer sig ind i det nye træningscenter i Silkeborg. Bag golfklinikken står Martin Lauridsen og Jakob Nees, der er fysiske trænere og fysioterapeuter for DGU’s Pro-team, A-trup og juniortrup.

 

Jacob Nees tlf: 28454090

Ved at kombinere golftræning, club fitting, fysisk træning og fysioterapi i det flotte indendørs træningscenter kan klubben tilbyde et totalkoncept, der retter sig mod alle målgrupper. Uanset niveau og alder vil Golf Center Silkeborg kunne flytte alle golfspillere til et nyt niveau – både oplevelsesmæssigt og når det drejer sig om de rent golfmæssige færdigheder.

Parret har gennem de seneste 12 år suppleret uddannelsen som fysioterapeuter med efteruddannelse inden for golfmedicin og fysisk træning. De samarbejder med internationale eksperter i USA og Australien og står i spidsen for et netværk af fysioterapeuter og personlige trænere, for hvem de afvikler kurser i golffysioterapi og fysisk træning. Parret arbejder også i bredden med motionister fra hele landet.

 

 

Martin Lauridsen, tlf: 28454096

Eksternt er Martin Lauridsen også tilknyttet Privathospitalet Mølholm som fysioterapeut med ansvar for rygskader og rygbehandling. Jakob Nees har gennem 10 år drevet Sports & Sundhedsklinikken i Horsens, men er nu fratrådt for at kunne fokusere 100 pct. på arbejdet med golfspillere på alle niveauer.

 

Både Martin Lauridsen og Jakob Nees er i forvejen involverede i Silkeborg Ry Golfklubs elitespillere og står bl.a. med ansvaret for den fysiske træning af Europatour-spilleren Morten Ørum Madsen.

 

Martin Lauridsen og Jakob Nees har i mange år været afgørende for, at den danske PGA-uddannelse hører til verdens bedste, ligesom de globalt ligger på absolut topniveau, når det gælder samspillet mellem golf og fysiologi.

 

Deres erfaringer er hidtil primært blevet udnyttet af topspillere, men i Silkeborg får de for alvor muligheden for også at hjælpe alle vores medlemmer og ikke mindst midaldrende og ældre med begyndende fysiske vanskeligheder og golfspillere med besværligheder efter operationer eller sygdomsperioder, så de kan forlænge deres golfliv. Derudover kan vi nu sikre, at vi får udnyttet vores indendørs træningscenter optimalt til glæde for alle medlemmerne.”