HomeSøg DK EN
Home
Søg
DK EN

Brugernavn:

Password:


BACKTEE Silkeborg Proshop

Følg os på Facebook

Velkommen i BACKTEE Silkeborg Proshop.

Kom og mød vores dygtige team, som til daglig står klar til at hjælpe dig.
Vores golftrænere har mange års erfaring med omfattende baggrund fra forskellige anerkendte danske golfklubber. De mange års undervisningserfaring og en stor golfteknisk viden gør, at vores golftrænere kan udvikle alle spilleres kompetencer og dermed hjælpe dig op på et højere niveau. Uanset om du er nybegynder eller elitespiller, så har vi lektioner og kurser, der er skræddersyet til dig. Fælles for alle golftrænerne er deres entusiasme for golf, som helt sikkert også vil smitte af på dig.

 

I BACKTEE Silkeborg Proshop tilbyder vi altid den fulde kollektion af smart og funktionelt golftøj fra BACKTEE med alle tilgængelige farvetemaer og størrelser til både mænd og kvinder, BACKTEE’s brede sortiment af bags og andet tilbehør, samt den officielle kollektion fra European Tour turneringen Made In Denmark.


BACKTEE Silkeborg Proshop fører også et bredt udvalg af nogle af markedets andre store brands på både golftøj, golfsko og golfudstyr, bl.a. et stort sortiment af golfsko fra ECCO, NIKE og FOOTJOY.

Vi stræber efter at være en af landets flotteste og mest velassorterede on-course golfbutikker, der hele året rundt sælger udstyr og yder professionel fitting. Vi afholder løbende demo-dage med bl.a Titeless, Ping og Callaway

Butikken er specialister i logoartikler til både små og store virksomheder, og kan altid skræddersy en pakke med spændende logoprodukter som f.eks. logobolde, firmabeklædning, gaveæsker, golfsko med logo og meget mere til absolut konkurrencedygtige priser. Kontakt butikken for nærmere information.

 

BACKTEE Silkeborg Proshop tilbyder BACKTEE Bonuskort – optjen bonus hver gang du køber nye udstyr, golfsko og tøj.

 

Alle BACKTEE varer kan også bestilles hjemmefra på www.backtee.dk og derefter afhentes i shoppen.

Find os på FACEBOOK og tilmeld dig vores nyhedsbrev på www.backtee.dk, så er du sikker på altid at få nyheder og gode tilbud

 

Åbningstider:

For aktuelle åbningstider - klik her

 

Kontakt os:

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tlf.:  40211061