HomeSøg DK EN
Home
Søg
DK EN

Brugernavn:

Password:


 

ProBox 24

Green Fee & Golfbiludlejning
ProBox24-automat er åben for alle transaktioner.
Læs herunder eller se video, der forklarer de forskellige funktioner.

 

Hvis du ønsker videoinstruktion?

Vi har lavet nogle instruktionsvideoer uden lyd, som kan ses her:

 

Udlejning

Klik video herunder

 


Green Fee – uden tidsbestilling

Klik video herunder

 


Green Fee – Pay and Play Klik video herunder

 

 

Green Fee

Alle Green Fee betalinger mv. skal fremover foregå på ProBox24-automaten.
Som Green Fee-gæst skal man trykke på "Green Fee". Derefter åbner der en normal GolfBox-skærm. Login foregår normalt. Bekræft tiden, og GolfBox vil guide dig igennem betalingen. Efter endt betaling vil der blive udskrevet scorekort med en bagtag, som naturligvis skal placeres på din bag.

 

9-hullersbanen

For at kunne håndtere Green Fee på 9-hullersbanen har vi tilføjet en ekstra bane i GolfBox, som hedder ”Silkeborg 9 huller”. Gæster på 9-hullersbanen skal booke en tid og bekræfte tiden via GolfBox, og betale Green Fee på ProBox24-automaten. Rent praktisk betyder det, at det nu er muligt, både for medlemmer og gæster, at booke tid på 9-hullersbanen med bestemte intervaller.

Bookede tider har fortrinsret på disse tidspunkter, mens de øvrige tider er boldrendetider. Det er nu også muligt at bestille tider på 9-hullersbanen på touch skærmene.


Spillere, der kun ønsker at spille 9 huller, skal i fremtiden booke spilletid på 9-hullersbanen, så vi dermed får større kapacitet på 18-hullersbanen !

 

Blokerede tider på 9-hullersbanen vil fremover vises på GolfBox. Orienter dig derfor på GolfBox, inden du slår ud på 9-hullersbanen.
Øget kapacitet på bekræftelser og scorekortudskrivning. Hvis der er pres på vores nuværende GolfBox-skærme, har du som medlem også mulighed for at bekræfte tiden og udskrive scorekort på ProBox24-automaten. Blot tryk på ”Green Fee”, og du kan bruge GolfBox helt normalt.

 

Golfbiludlejning

Vi har ligeledes flyttet biludlejning til ProBox24-automaten. Tryk på ”Udlejning”
Tryk på ”Golfbil”
Tryk på ”Lej nu”
”Accepter” betingelser
Betal
Nøglen til golfbilen bliver udleveret

 

Hvad kan ProBox24-automaten ellers?

På ProBox24-automaten kan du købe:
Bolde, handsker, alt i småt tilbehør, poloer, caps, strømper, baneguides, poletter til driving range samt vand og energi- & chokoladebarer.

 

Alle varer bliver solgt på vegne af vores restaurant eller klubben selv.

Ligeledes kan du på ProBox24-automaten leje en laserkikkert og en Golf GPS for kr. 80,- pr. runde.

ProBox24 har stillet automaten gratis til rådighed for Silkeborg Ry Golfklub, og den bliver en stor administrativ besparelse for klubben. Det er vores håb, at alle vil tage godt imod den nye automatiserede betalingsform og hjælpe vores greenfee-spillere, hvis det opstår problemer eller forståelsesvanskeligheder.

 

Med venlig hilsen

Silkeborg Ry Golfklub