HomeSøg DK EN
Home
Søg
DK EN

Brugernavn:

Password:


 

Udmeldelse

I henhold til §5 i vedtægterne for Silkeborg Ry Golfklub skal udmeldelse af klubben ske skriftligt til bestyrelsen senest 1 måned før regnskabsårets udløb.
Dermed skal udmeldelse ske inden udgangen af august måned for at have effekt ved regnskabsårets udløb. Samme vilkår er gældende for nedjustering af medlemskab. 

 

Udmeldelse skal foretages skriftligt eller ved personligt fremmøde.

Udmeldelsen kan foretages via mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Vær venligst opmærksom på, at du modtager en bekræftelse på udmeldelsen fra klubbens sekretariat.

 

Ved salg af din(e) aktie(r) skal klubben tilbydes at tilbagekøbe den/disse til den af generalforsamlingen fastsatte kurs, som p.t. er 100.

Praktisk sker tilbagekøbet ved, at aktierne indleveres på klubbens kontor. Afregning for tilbagekøb af aktier sker normalt i december måned efter den af generalforsamlingen bestemte kurs, og i den forbindelse vil sekretariatet have brug for oplysning om, hvilken bankkonto afregningen ønskes foretaget til.

Bemærk venligst, at der ved evt. genindmeldelse, for medlemmer der er fyldt 26 år, skal erhverves for nominelt kr. 5.000 aktier i Silkeborg Golf A/S, til den på det pågældende tidspunkt fastsatte kurs.