HomeSøg DK EN
Home
Søg
DK EN

Brugernavn:

Password:


Brandeturen 2015

Torsdag den 3.9.2015 arrangeres igen tur til Brande. Lis Holm står som turneringsansvarlig med hjælp fra flere piger.

Der bliver i god tid hængt opslag og tilmeldingslister op i omklædningsrummet.

 

Referat:

Gammel vin på nye flasker i Brande

 

Det var ikke kun os, der var debutanter, også sekretær og kok i Brande var uprøvede udi at arrangere den traditionsrige Brandetur, som Ingrid, Connie og Jette har stået for de senere år, og vores glæde var stor over den flotte tilmelding fra 64 friske piger fra SRG.

Som altid byder Golfshoppen os velkommen med et brag af et udsalg, så nogle fik brugt kreditkortet, inden en kop kaffe i restauranten kunne hjælpe med at kickstarte dagen.

 Vi slap ikke for et par byger undervejs, men heldigvis var der også masser af sol og septemberblå himmel på vores runde, hvilket afspejlede sig i flotte scores. Ingrids hidtidige, fantastiske gaveregn havde vi på forhånd meddelt, at vi ikke kunne leve op til, men mange sponsorer havde meldt sig, og der var derfor præmier til første-, anden- og tredjepladsen i A- og B-række samt til nærmest flaget på de fire par 3 huller.

Derefter var der lodtrækning om de resterende cirka 20 præmier. Vinderspeech blev holdt af Lis Verner, der vandt A-rækken med flotte 40 point!

Vi vil gerne arrangere en ny Brandetur i 2016 men opfordrer andre interesserede til at melde sig. Der er altid brug for ekstra hænder. Traditionen tro afholdes Brandeturen første torsdag i september og næste år således 1. september - så sæt allerede nu et stort X og sørg evt. for en fridag.

En stor tak skal lyde til de velvillige sponsorer og til Brande Golfklub for at stille de perfekte rammer op for os. I særdeleshed Lis på kontoret for hjælp med startliste og scorekort, Karin i køkkenet for en fantastisk velsmagende og lækker buffet og Jonna i shoppen for masser af fristende tilbud.

Mens vi smovsede i lækre tærter og kaffe, tog Lis og Anja ordet for at vende udviklingen med den fratrådte damekomite. Vi havde om morgenen talt med Mads på kontoret, der opfordrer alle interesserede frivillige med lyst og evner til at træde ind i en ny komite om at melde sig på kontoret. De vil være behjælpelige i stor udstrækning med økonomi, golfbox samt andre praktiske opgaver.

Samtidig opfordrede Mads til, at den nye komite bliver udvidet til at omfatte 5-8 personer, så den er mindre sårbar, og arbejdspresset for den enkelte bliver mindre og nemmere at overskue. Så den opfordring er hermed givet videre.

Henvend dig på kontoret eller på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du kunne tænke dig at være en del af en ny damekomite. Samme opfordring gælder for at skaffe hjælp til at gennemføre tirsdagsturneringer resten af sæsonen og vores afslutningsmatch i oktober.

Tak for den flotte opbakning til vores arrangement i Brande og på gensyn næste år torsdag den 1. september 2016!
Lis, Birthe, Anja og Birgit


8.sep 2014

Dametur til Brande 4. september 2014

Da Bjørnemutter slog til igen

75 piger fra Silkeborg-Ry Golfklub havde udflugt til Brande Golfklub torsdag den 4. september 2014.

Alle havde en god dag, ikke mindst p.g.a. det gode vejr, de meget flotte, flotte præmier fra vores generøse sponsorer.

 

1. pladsen i A- rækken blev vundet af Hanne Bjørn med 38 point. Flot og elegant.

1. pladsen i B-rækken blev vundet af Karen Marie Harpøth Ramussen med 43 point, selvom hun ikke var helt oppe på mærkerne. Vi glæder os til, at hun igen er oppe på mærkerne.

 

 

Nærmest flaget blev vundet af:

Lis Verner, Elisa Gertz, Dorte Træholt og Connie Dyrlund

 


 

 Annoncering af 2014udgaven af Damernes Brandetur

 • Torsdag den 4. september er der Dametur til Brande.
 • Prisen er 340 kr. for at spille 18 huller på Brandes dejlige bane og derefter frokostbuffet, som afsluttes med kaffe og æblekage.
  Ingrid sørger som altid for, at der er mange flotte præmier.
 • Den 1. august hænges tilmeldingen op inde i damernes omklædningsrum.
  Her skal i skrive jeres DGU-nummer, navn, spiller handicap og telefonnummer.
 • Derefter indbetaler i 340,00 kr. via netbank til kontonummer 7170-2397218 og husk endelig at skrive, hvem indbetaleren er. (Det gør det hele meget lettere for os)
  Sidste tilmeldingsfrist er 30.august.
 • Har I specielle ønsker angående hold eller en som i meget gerne vil gå sammen med, så send en mail eller sms til Jette. Mail adr. er Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sms på 22382607.
 • Der er gunstart kl. 9.30 og senest mødetid er kl. 9.00.

 

Vi glæder os til at se rigtig mange Silkeborgpiger i Brande.
Hilsen Ingrid, Connie og Jette

 

 


Billeder fra 2013-besøget i Brande.