HomeSøg DK EN
Home
Søg
DK EN

Brugernavn:

Password:


 

Seniorklubben på besøg i Brande 1. juni 2017 - herlig tur med 64 deltagere - her før tee-off

 

Seniorklubbens arrangementer

 

Afslutning på vintersæsonen 2017/18

Vinteren havde heldigvis sluppet sit tag og sneen var væk, da vi torsdag den 22. marts markerede afslutningen på vintersæsonen. Det var til gengæld lidt vådt nogle steder på banen efter nattens regnvejr, men vi fik en golfrunde i næsten forårsagtigt vejr og uden nedbør, så det var ikke så ringe endda.

 

Der var tilmeldt 80 seniorer til arrangementet med en dagsorden, der bestod af morgensang, golfrunde, endnu en sang, hakkebøf med  tilbehør, overrækkelse af mere end 100 præmier, dessert og kaffe og til sidst lodtrækning om en hel del fine klappepræmier.

 

Som det fremgår af billedet blev der hygget igennem i klubhuset efter golfrunden.

 

 

Da hovedretten var sat til livs var det tid til den første præmieseance for præstationerne på formiddagens runde.

 

Vi spillede en holdturnering, hvor der var lavet 19 hold med nogenlunde samme spillehandicap, og hvor de 3 bedste scorer på hvert hul talte til leaderboardet.

 

Vinpræmierne i holdturneringen blev vundet af følgende hold:

 

1. Anne-Lise Balling, Bjørke Nissen, Per Quist og Pedro - 121 point

2. Lene Riis, Anne-Dorthe Lund, Evald Nielsen og Mogens Jespersen - 119 point

3. Sigvald Nielsen, Gerhard Müller, Svend Vinter og John Hørning - 119 point

4. Anni Rudbeck, Dorte Kirkegaard, Jørn Jørgensen, Andreas Bonnichsen - 118 p.

5. Tove Lenith, Karen M. Laugesen, Torkild Petersen, Jørgen Andersen - 118 point

6. Annie Dickmann, Niels Knudsen, Erik K. Laursen, Niels A. Andersen - 118 point

 

Så var det tid til at overrække præmierne i den gennemgående turnering, hvor vi i vinterens løb har spillet 15 runder og har måttet aflyse 4 gange på grund af vejret.

 

Ud af de 15 runder var de 11 runder tællende til den gennemgående turnering og ialt 100 forskellige spillere har deltaget i turneringen. De nuværende regler er jo, at man skal have deltaget minimum 2/3 af de tællende turneringer for at komme i betragtning til præmier, og der var 51 spillere, der havde deltaget fra 7 - 11 gange.

 

Der var som sædvanlig vinpræmier til de 8 med de højeste gennemsnitsscorer, mens de øvrige 43 fik hver en "fremmødepræmie". 

 

Vinterens dygtigste spiller, som fik overrakt Jørgen Trosborgs vinterpokal, blev Aase Andersen, som opnåede en gennemsnitsscore på 38,29 point for hendes 7 bedste runder.

 

De 8 spillere med de højeste gennemsnitsscorer blev:

 

1. Aase Andersen med 38,29

2. Lene Damsø med 38,00

3. Gunnar Sørensen med 37,71

4. Birte Kien Laursen med 37,57

5. Niels Knudsen med 37,43

6. Benny Fredsø Riis med 37,29

7. Annie Dickmann med 37,00

8. Poul Scousen med 36,86

 

 

Efter dette præmieorgie bød restaurant Ferdinand på kaffe med lækkert tilbehør inden det blev tid til lodtrækning, hvor alle havde mulighed for at vinde. Der var golfbolde, vinflasker, magnum-vinflasker og 2 flotte, drejede skåle med indhold som Benny Riis havde lavet og givet til seniorklubben - tak for det Benny.

 

Der var i sagens natur rigtig mange der skulle slæbe præmier hjem, men selvfølgelig også nogle som måtte nøjes med glæden over at have deltaget i en rigtig hyggelig dag i golfklubben.

 

På den måde satte seniorudvalget punktum for vintersæsonen 2017/18 og er nu klar til forårets komme og en forhåbentlig hyggelig sommersæson. 

 

Fra udvalgets side siger vi god påske og på gensyn i april - forhåbentlig til spil på sommerbanen hvis vejrguderne og greenkeeperne tillader det.

 

Mogens Jespersen

  

 

Afslutning på sommersæsonen 2017

Torsdag den 26. oktober var vi 92 spillere, der mødte op for at markere afslutningen på seniorklubbens sommersæson, som desværre har været præget af perioder med lidt fugtigt vejr, for nu at sige det pænt.

 

Vi har på grund af regn og risiko for tordenvejr måttet aflyse 3 torsdage, så nu håber vi at vintervejret viser sig fra en bedre side de næste måneder.

 

På dagen var vejret nu ikke så ringe endda, og det er utroligt at greenkeeperne har været i stand til at holde banen i så fin stand, når vi tænker på nedbørsmængderne de seneste måneder.

 

Vi spillede en holdturnering med reduceret handicap, så vi var klar til skipperlabskovs ca. kl. 14, hvor vi udover god mad også skulle have overrakt præmier til vinderne af dagens turnering.

 

Derudover var der 50 spillere, der skulle have andel i præmierne i den gennemgående turnering, hvor der var vinpræmier til de 10 bedst placerede og chokolade til 40 andre spillere, som havde deltaget i minimum 10 af de 15 individuelle turneringer i sommerens løb.

 

 

Dagens vindere i holdturneringen blev:

1. Henning Nielsen, John Larsen Rives, Knud Borum og Pedro - 107 point

2. Else Kobow, Hanne Neumann, Christian Nykjær og Per S. Lund - 101 point

3. Lene Damsø, Lisbeth D. Hansen, Sigvald Nielsen og Poul Schrøder - 101 point

4. Mogens Jespersen, Jørn Jespersen, Carl Ramsing og Poul Erik Beck - 100 point

 

 

 

Der blev selvfølgelig også uddelt præmier til de spillere, som henover sommersæsonens 15 individuelle turneringer har spillet med den højeste, gennemsnitlige score i minimum 10 af disse turneringer.

 

Sommerens vinder af vandrepokal og 3 flasker god vin blev Lene Damsø og her følger en oversigt over de 10 bedst placerede spillere:

 

1. Lene Damsø - 34,1 point

2. Helle Raaberg - 33,9 point

3. Benny F. Riis - 33,4 point

4. Evald Nielsen - 33,0 point

5. Inge S. Jensen, 32,8 point

6. Bjarne Andersen - 32,7 point

7. Laurits Jensen - 32,7 point

8. Birgitte Damkilde - 32,5 point

9. Aase Andersen - 32,3 point

10. Gunnar Sørensen - 32,2 point

 

På billedet får Lene overrakt vandrepokalen af sidste års vinder Benny Riis.

 

Seniorklubbens 150 medlemmer har nu taget hul på vintersæsonen og i år er vi startet med at spille på vinterbanen. Vi håber fortsat mange har lyst til at møde op, selv om det nu ikke længere er vejr til korte bukser.

 

Du kan se vinterens turneringsplan ved at klikke på menuen Turneringsplan til venstre og vi glæder os til en masse hyggelige vinter-torsdage sammen med Jer alle sammen.

 

Seniorudvalget

 

 


Afslutning på vintersæsonen 2016/17

Torsdag den 30. marts havde 87 seniorer tilmeldt sig denne sæsons sidste runde på vinterbanen og det blev som sædvanlig en rigtig hyggelig dag - både på banen og i klubhuset efterfølgende.

 

Vi startede dagen med fællessang og selv om det ikke var solskin fra morgenstunden blev der sunget igennem til "Det er forår - alting klippes ned" af Benny Andersen og Poul Dissing - så var vi ligesom igang!

 

Vi har i sæsonens løb spillet 17 torsdage og har måttet aflyse tre gange, hvor vejrguderne ikke var stemt for golfspil. 12 af de 17 runder talte med til den gennemgående turnering - og resultatet kan ses længere nede på siden.

 

Torsdag spillede vi som sædvanlig en holdturnering med 22 hold, som var sammensat så holdenes samlede antal slag efter vinterhandicap var ca. 60 slag.

 

Der var selvfølgelig udsving i scoren da holdene kom ind, men der blev dog scoret pænt af alle hold i det lune forårsvejr, hvor vi kun fik enkelte regndryp i starten af runden.

 

Omkring kl. 13.30 stod restauranten klar med en lækker buffet, som samtidig var Børges sidste arrangement i restauranten. Tak for indsatsen Børge.

 

Efter mundene var mættet var det tid til overrækkelse af de mange præmier til dagens og vinterens vindere.

 

Holdrækkens vindere af vinpræmier:

 

1. Anne-Lis Balling, Lisbeth Deichmann, Niels Arent og Hans Aarup (123 point)

2. Inger Saerens, Birgitte Damkilde, Tækker Jepsen og Andreas Bonnichsen (121 point)

3. Marie Louise Jespersen, Ragna Jespersen, Bjarne Andersen og Jørgen Andersen (118 point)

4. Benny Knop, Jens Chr. Pedersen, Bjarne L. Rasmussen og Bjørke Nissen (117 point)

5. Torkild Petersen, Evald Nielsen, Bent Neumann og Thorkild Dahl Jensen (117 point)

6. Aase Andersen, Karen Margrethe Laugesen, Jørn Jespersen og Ditlev de Nedergaard (116 point).

 

 Da holdvinderne var hædret var det tid til at få gjort vinterregnskabet op. Der har i vinterens løb deltaget 103 medlemmer af seniorklubben, hvor nogle har spillet 1 gang og mange har været med næsten alle 17 gange.

 

Vi uddeler jo "fremmødepræmier" til alle der har deltaget minimum 2/3 af de tællende 12 runder og i år var der så vinpræmier til 8 spillere og chokoladepræmier til 46 andre spillere.

 

Vinderen af årets gennemgående turnering - og dermed vinterpokalen - blev Meretha Thorsager, som på den sidste runde kom fra baghjul, lavede 44 point og røg fra femtepladsen op på førstepladsen. Tillykke til Meretha, som fik pokalen overrakt af sidste års vinder Bjarne Andersen.

 

Her følger listen over de 8 bedst placerede i årets gennemgående turnering:

 

1. Meretha Thorsager (38,38)

2. Mogens Jespersen (37,38)

3. Torkild Petersen (37,25)

4. Inge S. Jensen (37,25)

5. Benny F. Riis (37,13)

6. Laurits Jensen (37,13)

7. Evald Nielsen (36,75)

8. Christian Balling (36,63)

 

Dagen sluttede med lodtrækning om rødvin og påskechokolade, så mon ikke de fleste fik et eller andet med hjem fra dagen.

 

Dermed rundede seniorklubben af for vintersæsonen, men fra torsdag den 6. april er vi klar med nye turneringer. Vel mødt til alle medlemmer af seniorklubben - lige nu er vi 145 medlemmer.

 

Mogens Jespersen

 

Afslutning på sommersæsonen 2016

 

Torsdag den 27. oktober var sidste spilledag i vores sommerturnering.

 

Solen skinnede, det var 12 graders varme og nærmest vindstille, skoven stod smukt i sine efterårsfarver og hele 93 seniorspillere havde tilmeldt sig turneringen, så alle forudsætninger for en god og hyggelig dag på golfbanen og i klubhuset var tilstede. Og det synes vi i udvalget så også at det blev !

 

Vi spillede en stableford holdturnering, hvor de 3 bedste scores på hvert hul talte og der blev leveret fine scorer af mange hold.

 

Dagens vindere af vinpræmier i holdkonkurrencen, hvor alle spillede fra rød tee, blev:

 

1. Vivi S. Christensen, Alice Nielsen, Niels Arent og Christian Nykjær (121 point) 

2. Egon Sigsgaard, Torkild Petersen, Benny Knop og Ditlev de Nedergaard (119 point)

3. Keld Blokager, Freddy Pingel, Ejgil B. Madsen og Jens C. Petersen (116 point)

4. Knud Borum, Bent Neumann, Benny Riis og Ole Christjansen (115 point)

5. Ragna Jespersen, Birthe Schousen, Bent Juel Jensen og Per Mossin (110 point)

6. Lene Damsø, Anne-Lis Balling, Tage Svendsen og Andreas Bonnichsen (109 point).

 

Dagens vindere af nærmest flaget:

 

Vest 4: Anne-Dorthe Lund med 3,09 m

Vest 6: Freddy Pingel med 0,35 m

Syd 1 : Christan Balling med 0,10 m (i 2. slaget)

Syd 7 : Poul Erik Beck med 1,35 m

 

Efter runden var alle samlet til fællessang, fællesspisning og præmieoverrækkelse i klubhuset og der blev snakket og hygget på tværs af holdene og bordene:

 

 

Da de mange præmier for holdturneringen var fordelt var det tid til at gøre regnskabet op for sommerens gennemgående turnering (Order of Merit).

 

I løbet af sommeren har 122 spillere deltaget i de tællende turneringer (17 tællende spilledage med individuel stableford og 12 spilledage med par- og holdturneringer, som ikke tæller med i den gennemgående turnering).

 

Knap 50 af disse spillere opfyldte kravet om at deltage i minimum 2/3 af de tællende turneringer (11 gange) for at komme i betragtning ved præmieuddelingen.

 

Sommerens top-10-vindere - hvor gennemsnittet af spillerens 11 bedste runder i sommerens løb tæller med) blev:

 

1. Benny F. Riis (33,55 point)

2. Laurits Jensen (33,18 point)

3. Gunnar Sørensen (32,64 point)

4. Bjarne Andersen (31,55 point)

5. Mogens Jespersen (31,00 point)

6. Per Quist (30,73 point)

7. Bjarne L. Rasmussen (30,73 point)

8. Hanne Neumann (30,73 point)

9. Sigvald Nielsen (30,64 point)

10. Inge S. Jensen (30,55 point)

 

Benny F. Riis fik overrakt vandrepokalen af sidste års vinder af sommersæsonen Jytte Kjærby.

 

Hermed blev der sat punktum for sommersæsonen og udvalget siger tak for den store tilslutning til turneringerne. Vi er nu 136 betalende medlemmer af seniorklubben, og vi er klar med spilleplanen for vintersæsonen 2016/17, som du kan se under fanebladet "Turneringsplan" i menuen til venstre.

 

Mogens Jespersen

Afslutning på Vintersæsonen 2015/16

Torsdag den 31. marts mødtes ca. 65 spillere for at runde vintersæsonen af og kåre vinderne i såvel dagens turnering som i vintersæsonens gennemgående turnering.

 

Vi nåede at spille 15 torsdage i vinterens løb, hvoraf de 13 talte med i den gennemgående turnering, da foursome- og greensome-turneringerne i sagens natur ikke tæller med her.

 

Vi sluttede af med en ren holdturnering, hvor holdene var sammensat, så de samlet set havde nogenlunde det samme handicap på tværs af holdene.

 

Dagens vindere blev:

 

1. Birgitte Damkilde, Søren Thygesen, Eigil B. Madsen og Ditlev de Nedergaard

2. Carl Ramsing, Walter Kobow, Villy Steinicke og Svend Vinter

3. Laurits Jensen, Lars Kjærby, Torkild Petersen og Mogens Søndergård

4. Anne-Lis Balling, Birgit L. Jensen, Per S. Lund og Gunnar Sørensen

5. Lene Riis, Kirsten Knop, Torben Kjær og Niels Arent

 

Ved den efterfølgende spisning, hvor middagen denne gang stod på "Sorte gryde" fik vinderne overrakt de første af dagens mange vinpræmier.

 

I den gennemgående turnering henover vinteren deltog ialt 87 forskellige spillere, hvor nogle få deltog samtlige torsdage, mens nogle enkelte kun deltog en eller to gange.

 

Kriterierne for at kunne få præmier i den gennemgående turnering er at man deltager i minimum 2/3 af de tællende turneringer, og det var der 37 spillere der opfyldte. De 8 spillere med det højeste gennemsnitlige antal stablefordpoint for 9 turneringer fik vinpræmier, mens de andre 29 spillere blev begavet med enten kaffe eller en lille flaske vin.

 

Her følger en oversigt over de 8 spillere med den bedste gennemsnitsscore, som blev begavet med vinpræmier.

 

1. Bjarne Andersen med 37,11 point

2. Marie Louise Jespersen med 36,56 point

3. Benny F. Riis med 36,33 point

4. Poul Schousen med 36,33 point

5. Inge S. Jensen med 36,22 point

6. Bjarne L. Rasmussen med 36,22 point

7. Lisbet D. Hansen med 36,11 point

8. Ulla Thygesen med 35,89 point

 

Tillykke til de dygtige spillere med vinterens resultater.

 

Billede til venstre: Bjarne Andersen får overrakt vandrepokalen af Meretha Thorsager.

 

Efter den formelle præmieoverrækkelse trak vi lod om forskellige flotte præmier, som vi havde fået af vore sponsorer, så nogle spillere gik hjem med flotte købmandskurve, specialøl m.m. - mens andre gik hjem med ønsket om bedre held næste gang!

 

Seniorudvalget siger tak for opbakningen blandt seniorspillerne og vi er allerede i fuld gang med sommersæsonen, som byder på forskellige turneringsformer, besøg i Trehøje m.m.

 

Seniorudvalget

 

Afslutning på Sommerturneringen 2015

Torsdag den 29. oktober satte vi punktum for årets sommerturnering, hvor vi har haft 27 spilledage - og kun 1 aflysning på grund af dårligt vejr.

 

Seniorudvalget havde forud for sæsonen besluttet at spilleplanen skulle indeholde en række forskellige turneringsformer, så vi spillede både individuelle turneringer, parturneringer og holdturneringer i meget forskellige varianter. Vi tror alle synes det er fint med denne vekslen mellem turneringsformer, så mon ikke vi gentager successen.

 

På grund af lukning af banen i Silkeborg nogle torsdage spillede vi to venskabsmatcher mod Trehøjes Seniorklub - i Trehøje i april måned og i Silkeborg i august måned. Derudover spillede vi en gang i Hammel og to gange på banen i Ry.

 

18 af de 27 turneringer var tællende turneringer jf. vore turneringsbetingelser, så i relation til den gennemgående turnering skulle man altså have deltaget i minimum 12 turneringer for at komme i spil til præmierne i den turnering.

 

På afslutningsdagen spillede vi en stablefordturnering i 2 rækker kombineret med en holdrække og dagens vindere fik overrakt præmierne under kaffen.

 

A-rækken:

1. Per Quist med 43 point

2. Christian Balling med 38 point

3. Gunnar Sørensen med 38 point

 

B-rækken:

1. Inger Saerens med 38 point

2. Hanne Neumann med 35 point

3. Inge S. Jensen med 35 point

 

Holdrækken:

1. Per Quist, Christian Balling, Birthe Willemann og Marie Louise Jespersen (124 point)

2. Hanne Neumann, Inge S. Jensen, Bjarne Rasmussen og Ejnar Bak Jepsen (117 point)

3. Kirsten Knop, Vivi Dam Mikkelsen, Laurits Jensen og Eigil Boje Madsen (111 point).

 

I sommerens løb har 105 forskellige spillere deltaget en eller flere/mange torsdage og heraf deltog 34 spillere 12 gange eller mere, og resultatlisten endte med følgende resultat (gennemsnitsscoren for de 12 bedste runder i parantes):

 

1. Jytte Kjærby (33,42)

2. Laurits Jensen (33,00)

3. Hardy Andersen (32,25)

4. Inge S. Jensen (32,08)

5. Eigil Boje Madsen (31,92)

6. Gerhard Müller (31,92)

7. Tækker Jepsen (31,58)

8. Benny F. Riis (31,33)

9. Poul Bjerg Larsen (30,58)

10. Raydon With (30,50)

 

Med dette resultat er Jytte Kjærby (billede til venstre) i øjeblikket indehaver af begge vandrepokaler, da hun også vandt den gennemgående turnering i vintersæsonen 2014/15.

 

Seniorudvalget ønsker alle vinderne tillykke med de flotte resultater.

 

Ved afslutningsfrokosten var der desuden lodtrækningspræmier til en del af dem, der ikke allerede havde vundet vin på golfbanen - så inden dagen var omme var alle 80 flasker vin fordelt på nogenlunde retfærdig vis.

 

Vi siger tak for sommersæsonen og er klar til at tage udfordringerne op i den kommende vintersæson.

 

På seniorudvalgets vegne

 

Mogens Jespersen

 

 


Afslutning på Vinterturneringen 2014/15

 

Torsdag den 29. marts markerede vi afslutningen på vintergolf i Seniorklubbens regi, hvor vi nåede at spille 17 runder i løbet af vinteren. Vi har helt generelt været meget begunstiget af vejrguderne og kun een gang har vi måttet droppe golfen.

 

Dagens runde blev afsluttet med fællesspisning i klubhuset, hvor vi var 64 deltagere. Under spisningen var der tid til fællessang samt overrækkelse af gaver og præmier.

 

Seniorklubbens medlemmer havde samlet ind til en gave til klubbens tidligere formand Laurits Jensen, som gennem 13 år har ydet en kæmpeindsats for Seniorklubben til glæde for de mange medlemmer. Benny Riis havde drejet 2 smukke fugle i træ, Marie Louise havde samlet materiale på golfbanen og samlet det hele til en smuk dekoration og medlemmerne bidrag med et beløb, så Laurits fik "et tilskud til pensionen", som han selv formulerede det. Tak for indsatsen Laurits og vi glæder os over, at du stadig er med i Seniorklubben.

 

Vi valgte at slutte sæsonen med en ren holdturnering og de bedste hold i dagens turnering blev:

 

Nr. 1:

Anne-Grethe Poulsen, Jytte Andersen, Jesper Falck og Helge Skjoldan med 121 point

Nr. 2:

Ingelise Søndergaard, Pedro, Bjarne Rasmussen og Benny Knop med 121 point

Nr. 3:

Birgitte Damkilde, Lene Schmidt, Per Quist og Knud Borum med 118 point

 

Derefter var det blevet tid til at kåre årets vinder af den gennemgående turnering og dermed få sit navn på vandrepokalen.

 

Som nævnt oven for spillede vi 17 runder i sæsonen og for at deltage i den gennemgående turnering skulle man have deltaget minimum 11 gange. Det var der 42 ud af 76 deltagende medlemmer, der havde gjort og alle 42 fik en præmie med hjem- enten vin eller chokolade.

 

Her følger listen over de 8 bedst placerede i turneringen med angivelse af deres gennemsnitsscore:

 

Nr. 1: Jytte Kjærby med 36,91 point - på billedet får Jytte pokal og vin af Aase og Meretha

Nr. 2: Kirsten Knop med 36,00 point

Nr. 3: Mogens Jespersen med 35,91 point

Nr. 4: Benny Riis med 35,55 point

Nr. 5: Bent Neumann med 35,55 point

Nr. 6: Christian Balling med 35,27 point

Nr. 7: Hanne Neumann med 35,18 point

Nr. 8: Inge S. Jensen med 35,09 point

 

 

 

Seniorudvalget siger tak til alle for en hyggelig sæson og vi glæder os til golfen og samværet i den kommende sommersæson - i øvrigt sammen med en del nye medlemmer.

 

Seniorudvalget

 

Afslutning på Seniorklubbens sommerturnering 2014

Torsdag den 30. oktober var vi nået til sidste spillerunde i sommersæsonen, og endnu en gang oplevede vi en golfdag i dejligt vejr med solskin og op mod 15 graders varme.

 

Vi kan se tilbage på en sæson, hvor vi har spillet 26 gange på vores hjemmebaner i Silkeborg og Ry og desuden har vi været i Vejle og spille en enkelt gang. Kun een gang i sæsonens løb har vi måttet aflyse på grund af vejret - som mange nok husker var det en torsdag i Ry, hvor risikoen for lyn og torden var aktuel - og det var samtidig tæt på oplevelserne med lynnedslaget i Silkeborg.

 

Mange af seniorklubbens medlemmer har deltaget i mere end 20 af turneringerne og alle, der havde deltaget i minimum 17 turneringer fik præmie til afslutningen - enten fordi de var i top-10 eller fordi de havde været så trofaste sæsonen igennem. (der var 37 som havde deltaget minimum 17 gange)

 

Som noget nyt har vi i denne sæson valgt at spille en speciel turnering een gang hver måned, så vi har bl.a. spillet fourball, greensome og irsk twosome. 

 

Seniorklubben består nu af ca. 100 medlemmer, og til afslutningsturneringen mødte 68 spillere frem til fælles morgensang kl. 8.30. Vi spillede dels en single stablefordturnering i hhv. A- og B-rækken, og desuden en holdturnering, hvor spillerne var sat på hold sammen på tværs af de 17- 4-bolde.

 

    

 

 

 

 

 

 

 

Efter morgensang og et par praktiske oplysninger var spillerne klar til at gå til teestederne og spille om de mange præmier, som Laurits havde bragt med i dagens anledning.

 

Dagens vindere blev følgende:

 

A-rækken:


1. Bjarne Lindberg Rasmussen med 38 point     

2. Aase Andersen med 34 point

3. Sigvald Nielsen med 33 point

4. Villy Steinicke med 32 point

5. Ejnar Bak Jepsen med 31 point

6. Hans Aarup med 31 point 

 


Laurits havde sammen med restauranten sørget for at alle fik sild, platte, kaffe og kage efter runden. Overrækkelsen af de mange præmier blev varetaget af - Laurits Jensen med hjælp fra Ib Lyholm og Meretha Thorsager, mens Tækker Jepsen var dagens hoffotograf.

  

 

B-rækken:

1. Ulla Thygesen med 36 point                                                

2. Inge S. Jensen med 35 point

3. Hanne Neumann med 34 point

4. Lisbeth Deichmann Hansen med 32 point

5. Jytte Kjærby med 31 point

6. Ann-Lis Balling med 30 point

 

 

Holdrækken: 

1. Bjarne Rasmussen, Lisbeth D. Hansen, Inger Lund Bjerre og Aase Andersen

2. Esther Madsen, Hans Aarup, Anne-Lis Balling og Ejnar Bak Jepsen

3. Ib Lyholm, Poul Erik Beck, Hanne Neumann og Frank Andersen

 

 

Stemningen var som sædvanlig høj ved bordene og snakken gik livligt et par timer. 

 

 

 

 

Afslutningen af sommersæsonen var samtidig tidspunktet for opgørelsen af den gennemgående turnering, hvor spillernes 10 bedste resultater i tællende turnering talte med - og betingelsen var at man skulle have deltaget i minimum 14 tællende turneringer.

 

Det blev (igen) Esther Madsen der løb med førstepræmien og vandrepokalen, som hun fik overrakt af Laurits. Følgende spillere kom i top-5 i den gennemgående turnering:

 

1. Esther Madsen med et gennemsnit på 34,6 point       

2. Mogens Jespersen med et gennemsnit på 34,3 point

3. Laurits Jensen med et gennemsnit på 33,9 point

4. Casper Engelbredt med et gennemsnit på 33,8 point

5. Ejgil Boje Madsen med et gennemsnit på 33,4 point

 

Efter præmieoverrækkelsen fik Laurits, Mogens og Meretha overrakte fine gaver som tak for deres indsats sæsonen igennem. 

 

Laurits  og hans hjælpere siger tak til alle for en god sæson - og er klar til at vi starter vinterturneringen torsdag den 6. november.

 


Afslutning på Seniorklubbens vinterturnering 2013/14

 

Vejrguderne har virkelig været med os denne vinter, hvor vi kun har måttet aflyse en enkelt turnering på grund af sne. Det har betydet, at vi har kunnet spille golf 17 torsdage, så der var betydelig flere tællende runder til den gennemgående turnering i år end sidste vinter.
Godt 50 spillere deltog i afslutningsturneringen og den efterfølgende hyggelige fælles frokost, hvor dagens og vinterens runder blev vendt og drejet.

Efter spisningen udløstes spændingen om hvem der skulle have del i de 53 flasker vin, som Laurits havde med som præmier til dagens turnering og til vinderne i den gennemgående turnering.

 

Som sædvanlig var der vin til de fire spillere, der var nærmest flaget på par-3-hullerne, og vi oplevede årets første hole-in-one, da Ib Lyholm på Øst 2 sendte den lille bold direkte i hul med et fint slag. Så der faldt en ekstra flaske rødvin af til Ib.
Vinderne af dagens turnering, som både var en individuel turnering og en holdturnering blev:
 

 

A-rækken:
1. Søren Thygesen med 45 point
2. Hans Aarup med 42 point
3. Marie Louise Jespersen med 41 point
 
B-rækken:
1. Hardy Andersen med 43 point
2. Jytte Andersen med 43 point
3. Lars Kjærby med 43 point
 
Holdrækken:
1. Birgitte Damkilde, Inge S. Jensen, Benny Riis og Søren Thygesen med 135 point
2. Ulla Thygesen, Aase Andersen, Bent Neumann og Erik Kien Laursen med 133 point
3. Esther Madsen, Ingelise Søndergård, Bjarne Rasmussen og Hans Aarup med 133 point
 
I den gennemgående turnering (Order of Merit) skulle man have spillet mindst 11 turneringer i vinterens løb for at komme i betragtning til præmierne, og det var der rigtig mange spillere, der havde gjort.
 
Da regnskabet blev gjort op så det således ud:
 
1. Esther Madsen med et gennemsnit på 37,64 point og dermed vinder af Vinterpokalen
2. Erik Kien Laursen med et gennemsnit på 36,91 point
3. Christian Balling med et gennemsnit på 36,91 point
4. Lisbeth Deichmann Hansen med et gennemsnit på 36,64 point
5. Søren Thygesen med et gennemsnit på 36,45 point
 
Tak for vintersæson til alle - ikke mindst til Laurits, Ib og Mogens, som sørger for de praktiske ting omkring turneringerne. Nu er alle så klar til at indtage sommerbanen (med de små huller)!
 
Billeder:

Øverst. Dagens vindere af holdturneringen

Nederst. Laurits overrækker vinterpokalen til Esther Madsen


Afslutningsturnering i Seniorklubben 2013

Torsdag den 31. oktober var sidste spilledag i Seniorklubbens sommerturnering. 68 spillere deltog i afslutningsmatchen, som blev afviklet i efterårsvejr med regn.

 

Birgitta, Inger, Aase og Benny var et af de hold, der var klædt godt på til dagen.

 

Vinderne af A-rækken:

1. Marie Louise Jespersen 35 point

2. Tækker Jepsen 33 point

3. Kirsten Knop 32 point

4. Bjarne Rasmussen 31 point

5. Poul Bjerg Larsen 31 point

6. Frank Andersen 29 point

 

 

Vinderne af B-rækken:

1. Hardy Andersen 34 point

2. Tove Jepsen 32 point

3. Raydon With 30 point

4. Birthe Willemann 30 point

5. Inger Lund Bjerre 29 point

6. Per Uldall 28 point

 

 

Vinderne af holdturneringen med 106 point blev:

 

Poul Bjerg Larsen , Bent Neumann, Ingrid Lund og Tækker Jepsen (fotografen)

 

Guld, Sølv og bronze i Seniorklubbens gennemgående turnering blev vundet af:

 

1. Hardy Andersen 33,9 point Guld. ( i 2012: Tækker Jepsen 31,1)

2. Casper Engelbredt 32,7 point Sølv. ( Laurits Jensen 31,1)

3. Ejnar Bak Jepsen 32,3 point Bronze. ( Casper Engelbredt 31,0)

4. Erik Kien Laursen 32,0 point

5. Jytte A. Andersen 32,0 point

6. Mogens Søndergaard  29,2 point

7. Inger Saerens 31,2 point

7. Evald Nielsen 31,2 point

9. Alice Nielsen 31,2 point

10 Ib Lyholm 31,1 point

 

Vandrepokalen, der er skænket af Jørgen Trosborg, blev uddelt for sjette gang.

Den samlede vinder blev Hardy, som fik overrakt pokalen af Laurits.

 

 

Som tak for en fin afslutningsdag og alle de gode spilledage i løbet af sommeren, overrakte Anne-Lis gaver fra spillerne til Laurits, Ib, Meretha og Mogens.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Afslutning i Seniorklubbens vinterturnering 2012 – 2013

 

Torsdag den 21. marts var sidste spilledag i Seniorklubbens vinterturnering

Desværre tillod Kong Frost ikke golfspil på dagen. Aage og Esther var de eneste af deltagerne, som var ude på banen.

Rygebanen.

 

Seniorafslutning 2013

I løbet af vinteren har vi spillet 12 gange og der har været 7 torsdage, hvor golfspillet er blevet aflyst p. gr. af snevejr.
35 spillere deltog alligevel i afslutningen indendørs med frokost, sange, opgaver og præmieoverrækkelser bl.andet præmier til  den gennemgående.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seniorafslutning 2013

Guld, Sølv og bronze i Seniorklubbens gennemgående vinterturnering blev vundet af:
1. Aase Andersen 37,3 point, Guld
2. Alice Nielsen 36,8 point, Sølv
3. Laurits Jensen 36,1 point, Bronze
4. Tækker Jepsen 35,5 point
5. Lisbeth D. Hansen 35,5 point
6. Ejnar Back 35,5 point
7. Erik Kien 34,8 point
8. Mogens Jespersen 34,6 point

 

 

 

Seniorafslutning 2013

Vandrepokalen, der er skænket af Jørgen Trosborg, blev uddelt for femte gang.
Den samlede vinder blev Åse, som fik overrakt vinter pokalen af Laurits.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seniorafslutning 2013

 

Tak til Laurits for en fin afslutningsdag og alle de gode spilledage, som det alligevel blev til i løbet af vinteren.