HomeSøg DK EN
Home
Søg
DK EN

Brugernavn:

Password:


 

Velkommen i Seniorklubben 

 

Spilleplan:

Seniorudvalget laver hvert år en spilleplan for hhv. sommer- og vintersæsonen. Du kan se den aktuelle spilleplan under menupunktet "Turneringsplan" til venstre.

 

Baggrunden er dels at banen i Silkeborg er lukket nogle torsdage i sæsonens løb, og dels at vi gerne vil spille forskellige turneringsformer i hhv. Silkeborg og Ry. På planen kan du derfor se, hvilke turneringsformer vi spiller de enkelte torsdage og hvornår vi spiller på andre baner end i Silkeborg.

 

Seniorudvalget:

Der er nedsat et udvalg, som tager sig af de praktiske ting omkring afviklingen af de ugentlige torsdagsturneringer, præmieindkøb, arrangerer ture til andre baner, afslutningsarrangementer m.m.

 

Udvalget består af Mogens Jespersen, Meretha Thorsager, Helge Skjoldan, Benny Riis, Aase Andersen og Birthe Willemann.

 

 

Medlemskab:

Du kan blive medlem af seniorklubben fra det år du fylder 55 år (damer) eller 60 år (herrer). Alle der opfylder disse kriterier er velkomne, men vi har dog den regel, at man spiller med handicap 36, selv om man har et handicap, der er højere end 36.

 

Send en mail til Mogens Jespersen (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) eller til Meretha Thorsager (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.), hvis du ønsker at blive medlem.

 

Det årlige kontingent (dækker perioden 1. april - 31. marts) er på 200 kr., som du skal betale pr. 1. april - vi udsender mail når det er tid til betaling af kontingentet. Hvis du indmelder dig i perioden 1. januar - 31. marts, skal du dog kun betale 100 kr. for resten af vintersæsonen.

 

Beløbet bedes indbetalt via netbank til seniorklubbens konto: 5479  3366321.

 

Hele beløbet går til præmier og som tilskud ifm. ture til andre baner, julefrokost, afslutningsarrangementer, hilsner til syge medlemmer m.m.

 

Tordagsturneringerne:

Du tilmelder dig direkte i Golfbox (under Klubturneringer) senest tirsdag kl. 18 forud for torsdagens turnering. Tilmelding sker efter ’Først-til-mølle-princippet’, da der som udgangspunkt maksimalt kan deltage 80 spillere, og vi er p.t. ca. 150 medlemmer..

 

Tirsdag aften laver turneringslederne startlisten, og du får en mail med besked om hvem du skal spille sammen med, hvilken bane vi spiller på og hvilket hul, du skal starte på.

 

Torsdag morgen skal du møde i klubhuset senest kl. 8.30 , hvor du betaler 20 kr. i turneringsgebyr og får udleveret dit scorekort. Vi spiller som regel med gunstart på mange huller og med de første starttider kl. 9.00.

 

Husk at det er dit ansvar, at dit handicap og spillehandicap på scorekortet er korrekt. Hvis du har spillet tirsdagsdamer eller onsdagsherrer, og scoren herfra endnu ikke er registreret i Golfbox, skal du rette dit scorekort torsdag morgen, hvis din score har været over eller under neutral zone.

 

Både sommer og vinter er der præmier til de spillere, der kommer ’Nærmest flaget’ på de fire par-3-huller. Vær specielt opmærksom på, at i sommersæsonen er det dit 2. slag på Syd 1, der gælder i konkurrencen om ’Nærmest flaget’.

 

Husk at du skal skrive dig på skemaet inden du forlader par-3-hullet, hvis du er tættest på flaget.

 

I sommersæsonen spiller vi også om ’birdie-bolde’, hvor du får en bold som præmie, hvis du laver en birdie på et hul. Husk at din markør så skal skrive ’Birdie’ øverst på dit scorekort, så turneringslederen ser det ved indtastningen af scorekortet.

 

Efter runden underskriver du og din markør Jeres scorekort og afleverer dem til turneringslederen, som indtaster samtlige scores i Golfbox og laver præmielister.

 

Du skal være tilstede ved præmieoverrækkelsen for at kunne modtage eventuelle præmier. Er du forhindret i at deltage i præmieoverrækkelsen, må du ikke skrive dig på 'Nærmest flaget'-skemaerne.

 

Vi har den faste regel i Seniorklubben, at man ikke kan vinde vin-præmier to spilledage i træk i individuelle turneringer. Hvis du har vundet vin en torsdag, får du derfor et minus på dit scorekort næste gang du deltager, som et signal til turneringslederne om, at du ikke kan vinde præmier denne dag.

 

Turneringsbetingelser:

Som udgangspunkt er vore turneringer på sommerbanen tællende - og dermed regulerer vi deltagernes handicap efter runden - men da vi som nævnt oven for spiller forskellige former for turneringer i årets løb, vil der være nogle afvigelser jf. EGA-handicapreglerne.

 

Eksempelvis er par-turneringer og rene holdturneringer aldrig tællende, og vi vil i Golfbox skrive om en turnering er tællende eller ej, når vi opretter den.

 

Afbud til turneringerne:

Hvis du efter startlistens offentliggørelse bliver forhindret i at deltage i turneringen, bedes du straks meddele dette til turneringslederen via telefon, sms eller mail. Det letter vores arbejde torsdag morgen, og der står måske andre spillere på venteliste.

  

Spil på andre baner:

Tilmelding og betaling for spil på fremmede baner (fx Trehøje) sker samtidig med tilmeldingen i Golfbox. Også her gælder 'Først-til-mølle-princippet', da vi kun har et begrænset antal starttider på disse baner.

 

Gennemgående turnering:

Både i sommer- og vintersæsonen spiller vi en gennemgående turnering, hvor vi spiller om en vandrepokal og andre præmier.

 

For at vinde præmier i den gennemgående turnering, skal du have deltaget minimum 2/3 af de gange, vi har spillet handicapregulerende turneringer i Silkeborg eller Ry.

 

Eksempel: Spiller vi fx 18 handicapregulerende turneringer i løbet af sommersæsonen, skal du have deltaget minimum 12 gange for at komme i betragtning til præmiefordelingen. De 12 bedste af dine scores er  tællende ved beregningen af din gennemsnitsscore.

 

Du kan godt vinde præmier i den gennemgående turnering, selv om du er forhindret i at deltage i afslutningsturneringen.

 

Særlige vinterbaneregler:

Når vi overgår til at spille på vinterbanen, spiller vi efter lokale vinterbaneregler, som bl.a. kan betyde, at der ikke sker handicapregulering i Golfbox.

 

Vi fortsætter dog med at regulere handicaps for de spillere, der scorer mere end 36 points på en runde, og det sker i et specielt regneark, som turneringslederne vedligeholder. Når du om vinteren får udleveret dit scorekort, er du derfor selv ansvarlig for at tilrette dit handicap og spillehandicap efter den handicaptabel, der ligger fremme på bordene torsdag morgen.

 

Bemærk at vi ikke tager hensyn til eventuelle årsreguleringer i Golfbox, men fortsætter med det handicap, der fremgår af ovennævnte handicaptabel.

 

Vi håber du nyder dit medlemskab i Seniorklubben og byder gerne flere medlemmer velkommen.

 

Seniorudvalget