HomeSøg DK EN
Home
Søg
DK EN

Brugernavn:

Password:


Velkommen til Herreklubben 2018

Herreklubben er en fælles herreturnering, der spilles på Silkeborg-banen om onsdagen og på AVK-banen i Ry om torsdagen, således at de to gennemgående turneringer har fælles Order of Merit. Det er således muligt fra uge til uge at vælge, om man vil deltage i Silkeborg, Ry eller på begge baner, ligesom der er fælles betalingssystem.

 

Du bestiller tid, udskriver dit scorekort, sætter Herreklubbens label på scorekortet, skriver dig på listen i restauranten, og efter dagens turnering husker du markørens og din egen underskrift og lægger scorekortet i bakken i restauranten.

 

Herreklubben i Silkeborg starter onsdag den 11. april og slutter onsdag den 3. oktober.

 

Herreklubben i Ry om torsdagen starter den 5. april og afvikles med gunstart kl. 17.00. Sidste tællende 18 hullers turnering i Ry er den 13. september, hvorefter der spilles 9 hullers turneringer frem til torsdag den 25. oktober. Du skal her booke dig på turneringen HERREKLUBBEN I RY på Golfbox senest dagen før kl. 12.00. Scorekort vil blive udskrevet og ligger fremme i klubhuset på turneringsdagen. Husk at sætte Herreklubbens label på scorekortet, inden det afleveres.

Afhængig af banens tilstand starter den gennemgående turnering, når der spilles sommerbane.

 

OBS: NY Velkomstturnering

Der er igennem de seneste sæsoner kommet mange nye golfspillere til klubben, der kan se det som en barriere at blive en del af Herreklubben. For at skabe mulighed for at invitere nye spillere ind i fællesskabet, inviterer vi onsdag den 2. maj og onsdag den 6. juni til fælles Velkomstturneringer på Silkeborg-banen.

Velkomstturneringerne erstatter de traditionelle herredage, således at der vil være mulighed for at tilmelde sig en formiddags-gunstart kl. 10.00 og en eftermiddags-gunstart kl. 16.00. Der vil blive reklameret for turneringerne i klubhusene, og det er muligt at booke sig på via turneringsmodulet i Golfbox.
Du er meget velkommen til at invitere et nyt medlem med til Velkomstturneringen.

  

BRAVO TOURS LOTTERI
For at tilskynde, animere og overtale ALLE, der spiller golf om onsdagen i Silkeborg og om torsdagen i Ry, til at deltage i Herreklubbens turnering, gentager vi i år BRAVO TOURS LOTTERIET:

Alle afleverede scorecort fra hele sæsonen – påsat Herreklubbens label – fungerer som en lodseddel til følgende flotte sponsorpræmier, der udtrækkes til afslutningsturneringen i oktober:

 

1. præmie: Gavekort til golfrejse med BRAVO TOURS – værdi kr. 5.000
2. præmie: Gavekort til golfrejse med BRAVO TOURS - værdi kr. 3.000
3. præmie: Gavekort på 1.000 kr fra SPORT24 SILKEBORG

 

Vinderchancerne er eksorbitant større end en lottogevinst, så ALLE bør spille med HELE sæsonen.

 

Sponsorer
Vi er meget glade for, at vi i år kan præsentere BACKTEE Golf Shop som sponsor til og med onsdag den 4. juli / torsdag den 5. juli.

 

Fra onsdag den 11. juli overtager TOFT, Vestergade 1, de ugentlige præmier til og med Afslutningsturneringen fredag den 5. oktober.

 

Hver onsdag er det BRDR. D Vine, der sponserer gavekort for gevinster nærmest hullet på par-3 hullerne i Silkeborg. Der vil være nærmest hullet præmier på udvalgte huller i Ry.

 

STOR TAK til vores sponsorer, som vi vil bede alle støtte op om !

 

Scorekort-labels til 40 kr
BACKTEE Golf Shop vil også i år stå for salg af labels, og desuden kan der købes labels i Probox24-automaterne.
Husk, at der skal købe 5 labels ad gangen. Labels fra sæson 2017 kan også benyttes i år.

 

Gavekort 2017
Gavekort fra foråret 2017 er udløbet og gavekort for efteråret 2017 udløber den 1. maj 2018.
SPORT24 har stadigvæk uafhentede gavekort, og vi kan derfor kun opfordre til, at I får dem hentet inden sæsonstarten. Efter den 1. maj tilbageføres gavekortene til Herreklubbens kasse, hvor de vil blive brugt som ekstra præmier og som hjælp til juniorafdelingen.

Udfyldning af scorekort
1. Scorekort, der ikke er korrekt udfyldt, ændres til NR(No Return).
Et korrekt udfyldt scorekort er læseligt og har underskrift af spiller og markør samt påsat label.

2. Spillere, der ændres til NR, får mail med besked om, hvorfor der er ændret til NR.

3. Scorekort, der efterfølgende får label påsat, deltager også i den store BRAVO TOURS lodtrækning.

4. En spiller, der ”skylder labels” kan ikke være i præmierækken, før ”gælden” er betalt.

 

Vi ser frem til en god og sommervarm sæson med tophumør og fairplay !

Med venlig hilsen
Herreklub-Teamet