HomeSøg DK EN
Home
Søg
DK EN

Brugernavn:

Password:


Mandagsturnering - Silkeborg

MANDAGS-KLUBBEN 2018

Start mandag d. 9. april

 

Kære nybegynder!

Alle "golfere" har måttet sande, at al begyndelse er svær, og at den endeligt opnåede færdighed må vedligeholdes og hele tiden udvikles for at golfsporten kan vedblive at være til glæde og gavn for dens udøvere.

 

MANDAGS-KLUBBEN er etableret for at begyndere kan få færdighed i at spille turnering, udfylde scorekort og lære, hvordan man beregner sit handicap. For at give turneringen et dog begrænset præg af konkurrence, slutter vi efter turneringen af med at uddele præmier til gode resultater og opmuntrings præmier til de endnu ikke så gode, ligeledes gives der lidt golf etikette.

 

Gebyret - turnerings-gebyr - pr. turnering er kr. 20.00 (betales ved ankomst), anvendes udelukkende til præmier og endeligt, hvad der er meget påskønnet, benytter vi os af erfarne klubmedlemmer, som stiller sig til rådighed for MANDAGS-KLUBBENS arrangementer, og under spillet vil deltage aktivt som gode rådgivere og venlige forbilleder, som kun kan være opmuntrende for jer.

 

Der er start kl. 18.00 (mød 10 min. før) på samtlige huller og der spilles 9 hullers stableford. Der spilles på den aktuelle 9 hullers bane i Silkeborg.

 

MASCOT INTERNATIONAL A/S (Tove Grosbøl) er så venlig at sponsere den gennemgående turnering fra uge 15 til uge 25 og igen fra uge 27 til uge 37, hvor de 5 bedste resultater er tællende. De 3 bedste damer og de 3 bedste herrer bliver præmieret (man kan kun modtage præmie én gang i sin mandags-klub tid).

 

Har du lyst og interesse, så skriv dig på den opsatte liste inden SØNDAG KL. 14.00, hvis du ikke har mulighed for at komme i klubhuset, kan du tilmelde dig på tlf. 86 82 04 53, eller du kan tilmelde dig via klubbens hjemmeside på www.srgolf.dk under MANDAGS-KLUBBEN, dette skal også ske inden søndag kl. 14.00. Såfremt du måtte blive forhindret, SKAL du melde afbud til nævnte telefonnummer.

 

Vi spiller også i år venskabsturnering mod Mollerup forår/efterår.

  

Med venlig hilsen og på gensyn

 Bente Mortensen        Anna Bramming Madsen

 tlf. 29 82 75 79           tlf. 86 82 04 53

 

Anna Bramming Madsen, mangeårig leder af begynderafdelingen i Silkeborg Ry Golfklub.