HomeSøg DK EN
Home
Søg
DK EN

Brugernavn:

Password:


Nyt fra turneringsudvalget

 

06.03.2018

 

Klubturneringer 2018:

 

8. april: Tefal-OBH Nordica Åbningsturnering by TOFT, Silkeborg

27. maj: Silkeborg-Ry’der Cup by SportsBackup, Ry

20. maj: Backtee Pinseturnering, Silkeborg

9. juni: Jyske Bank Ægteparturnering, Silkebor

11. august: MiD Klubturnering by Made in Denmark, Silkeborg

22. sept. bConzept Klubmesterskab 27 huller, Silkeborg

23. sept. bConzept Klubmesterskab 18 huller finale, Ry

27. Oktober: Whisky match, Silkeborg

9. december: Piaf Champagne Cup, Ry

 

 

12.01.2017

 

Med ønske om flest mulige deltagere til vores turneringer, har turneringsudvalget lagt sig i selen for, at du allerede nu kan reservere de vigtige datoer for klubturneringer i din kalender. I kalenderen er der både blevet plads til populære gengangere og nye tiltag, som vi håber alle tager godt imod og bakker op om. Sæt indtil videre X i kalenderen på følgende datoer (forbehold for ændringer):  

 

02.04.2017 OBH Nordica Åbningsturnering 2017 by TOFT (reservedato d. 9/4)

29.04.2017 Bushnell Cup i Ry

20.05.2017 Jyske Bank Ægteparturnering

04.06.2017 Backtee Pinseturnering

02.09.2017 Silkeborg-Ry'der Cup i Ry

16-17.09.17 bConzept Klubmesterskaber

28.10.2017 Whisky Match

10.12.2017 Champagne Cup

 

For at sikre en god afvikling af vores turneringer, har Turneringsudvalget brug for flere hænder. Vil du give en ekstra hånd med, så kontakt formand Mikael Mørck på tlf. 5086 4700. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

30.03.2016

 

Der er nu sat datoer for de populære 'Texas Scramble for Duffers' arrangementer, hvor du har mulighed for at introducere din omgangskreds for din passion, din golfklub og din bane:

 

Søndag d. 17/4: Mødes kl.9:00, gunstart kl.10:00. Ry og Silkeborg.

Søndag d. 1/5: Mødes kl.9:00, gunstart kl.10:00. Ry og Silkeborg.

Tirsdag d. 24/5: Mødes kl. 17:00, gunstart kl.18:00. Ry og Silkeborg

Søndag d. 21/8: Mødes kl. 9:00, gunstart kl.10:00. Ry og Silkeborg.

 

21.03.2016

 

Turneringsudvalget er nu klar med følgende datoer, sæt X i kalenderen:

d. 03.04.2016: Åbningsmatch (reservedato d. 10/4)
d. 15.05.2016: Pinseturnering
d. 05.06.2016: Buschnell Cup - Bemærk: Dato er ændret til 5/6!
d. 18.06.2016: Jubilæumsturnering
d. 20.08.2016: Ægteparturnering
d. 10.09.2016: Motorvejsturnering 
d. 17-18.09.2016: Klubmesterskaber
d. 29.10.2016: Whisky match
d. 20.11.2016: Vinterbaneåbning

 

16.03.2016

 

Der er nu åbent for tilmelding til TOFT Åbningsturnering d. 3. April. TOFT 'suits men' er traditionen tro præmie-sponsor på turneringen. Desuden sørger Salon Hårkunst for, at damerne også har mulighed for at vinde lidt lækkert. Datoen er fastsat til søndag d. 3. april. Såfremt turneringen må udskydes pga. vejr/baneforhold er der oprettet reservedato d. 10. april. Tilmelding via golfbox.

 

Turneringsudvalget vender snarligt tilbage med turneringskalender for 2016.

 

24.03.2015

 

Turneringsudvalget har nu rammerne på plads til årets forskellige klubturneringer og klubmesterskaberne i såvel hulspil som slagspil. 

 

Gå ind under fanebladet Turneringskalender 2015, hvor du finder en oversigt over årets arrangementer.

 

Som det fremgår af oversigten har vi fastholdt de fleste af de traditionelle turneringer. Vi starter som sædvanlig med årets Åbningsturnering i Silkeborg den 29. marts og herefter følger BackTee-pinseturneringen samt Bushnell Cup i Ry. Turneringen i Ry har også i år yderst flotte præmier - til en samlet værdi af mere end 60.000 kr., så der bliver uden tvivl rift om pladserne.

 

Vi har også i år blandet turneringsformerne, så vi tilbyder medlemmerne mulighed for at spille både stableford, slagspil, fourball og greensome.

 

Vi håber du hurtigt får turneringerne sat ind i din private kalender, så du er klar med dine tilmeldinger, når vi åbner for turneringerne i Golfbox.

 

Turneringsudvalget ønsker alle medlemmer en god golfsæson 2015 og vi håber på stor opbakning og tilslutning til de kommende arrangementer - husk det sociale aspekt i turneringerne er en vigtig del af golfklubbens dna.

 

05.02.2014

 

Turneringsudvalget har nu rammerne på plads til årets klubturneringer og klubmesterskaber. Da Golfbox i øjeblikket er ved at udvikle et helt nyt turneringsmodul, har vi ikke mulighed for at oprette turneringerne i Golfbox før vi kommer ind i marts måned.

 

Vi har derfor lavet en lille oversigt over årets arrangementer, som du kan finde ved at bruge linket til venstre på denne side (Turneringsoversigt '14).

 

Som det fremgår af oversigten har vi fastholdt de fleste af de traditionelle turneringer og krydret dem med nye tiltag, som fx turneringen i Ry den 4. maj, hvor vi vil forsøge at lave en cross-country turnering, hvor der virkelig bliver brug for de kikkerter/afstandsmålere, som sponsoren Bushnell vil stille til rådighed for alle hold.

 

Vi har også i år blandet turneringsformerne, så vi tilbyder medlemmerne mulighed for at spille både stableford, slagspil, fourball og greensome.

 

Vi håber du hurtigt får turneringerne sat ind i din private kalender, så du er klar med dine tilmeldinger, når vi åbner for turneringerne i Golfbox.

 

Turneringsudvalget ønsker alle medlemmer en god golfsæson 2014 og vi håber på stor opbakning og tilslutning til de kommende arrangementer - husk det sociale aspekt i turneringerne er en vigtig del af golfklubbens dna.

 

22.10.2013

 

Årets sidste klubturnering på sommerbanen er afviklet, og turneringsudvalget mangler nu kun at markere åbningen af vinterbanen, før vi lukker og slukker for aktiviteterne i sæsonen 2013. Vinterbaneåbningsturneringen afvikles søndag den 10. november.

 

Vi har i år Illums Bolighus i Århus som præmiesponsor og de har lovet at levere præmier for ca. 10.000 kr. - så der er så sandelig noget at spille om.

 

Vi håber på god tilslutning - og er spændt på om vejret bliver vinterligt. Under alle omstændigheder spilles turneringen på vinterbanevilkår. 

 

01.10.2013

 

Sidste klubturning i år på sommerbanen løber af stablen, når vi holder 'herretræf', hvor vi spiller golf og nyder lidt whisky lørdag den 12. oktober. Vi har igen i år valgt at turneringen er åben for gæstespillere, så har du en eller flere gode venner, der skal have en god oplevelse, så tag og inviter dem med!

 

BackTee er som sædvanlig præmiesponsor til årets whiskyturnering, hvor spillerne mødes til hyggeligt samvær på og uden for banen.

 

Turneringsledelsen ændrer nok lidt på de normale golfregler på nogle af hullerne, så spillerne vil møde andre udfordringer end de er vant til på en golfrunde. Her tænker vi ikke kun på den løbende udskænkning af whisky, men også på specielle betingelser for hvordan man må spille nogle af hullerne undervejs.

 

I september måned fik vi kåret de sidste klubmestre - denne gang i hulspil, hvor Cecilie Bofill og Alexander Nyehuus løb med titlerne.

 

Tidligere på måneden måtte vi desværre aflyse turneringen 'Abens hue', da der kun var tilmeldt 8 (otte) spillere. Underligt når mange i årets løb har spurgt, om vi ikke ville genoptage denne tradition i klubben, men måske var tidspunktet og banen et forkert valg!

 

Selvom det stadig er fint sensommervejr nærmer vi os det tidspunkt, hvor banen ændrer karakter og vi skal putte bolden i lidt større huller. Det markerer vi med Vinterbaneåbnings-turneringen søndag den 10. november, hvor Illums Bolighus er sponsor for en række flotte præmier - så skriv datoen i kalenderen allerede nu eller gå ind og tilmeld dig turneringen i Golfbox.

 

 

08.09.2013

 

Så fik vi afviklet årets Hjejleturnering med 80 tilfredse deltagere - færre end de sidste par år, men det skyldes sandsynligvis flytningen af turneringen fra juli til september, på grund af EM for hold, som lagde beslag på vores bane i starten af juli. Næste år vender vi tilbage til juli måned med Hjejleturneringen, som også plejer at tiltrække en del gæstespillere.

 

Turneringsudvalgets tilbud til medlemmer i resten af 2013 ser således ud:

 

  • Søndag den 22. september spiller vi "Pigerne mod drengene" i Ry - vi har kaldt turneringen for Abens hue, idet vi alene spiller om håneretten over for det andet køn - synliggjort ved farven på huen på den Kay Boyesen-abe, som hænger i restauranten i klubhuset.

 

  • Lørdag den 12. oktober er det så herrernes tur, idet vi spiller "Whiskyturnering", hvor du må invitere en gæstespiller med. Turneringsbetingelserne bliver ændret en smule, så der venter spillerne et par overraskelser undervejs. Når alle er i klubhuset, står den på gule ærter og biksemad og selvfølgelig præmieoverrækkelse til de dygtigste (og måske mest ædru) spillere.

 

  • Søndag den 10. november åbner vi så vinterbanen og spiller "Vinterbaneåbnings-turneringen". Sommerbanen blev i år åbnet med en måneds forsinkelse, så det er spændende, om det er sommer- eller vinteragtigt vejr, når vi spiller på en bane, hvor der er kortere til flaget end vi er vant til.

 

Der er åbnet for tilmelding til alle tre turneringer i Golfbox, og vi håber som sædvanlig, at du støtter op omkring vore turneringer i de næste par måneder inden vinterpausen.

 

Turneringsudvalget

 


  

13.08.2013

 

Klubmesterskaberne i slagspil løber af stablen i weekenden 24. - 25. august og vi håber, der er mange flere medlemmer - ikke mindst kvindelige - der tilmelder sig turneringen.

 

Der er plads til alle, da du også i år kan tilmelde dig enten elite- eller bredderækken, så kom nu ud af busken!

 

Hjejleturneringen er vor største klubturnering med over 120 deltagere de sidste par år - heraf en del gæstespillere. Vi plejer at afvikle turneringen den første weekend i juli, men på grund af klubbens værtsskab for EM i herregolf, var banen ikke disponibel på det tidspunkt.

 

Derfor har vi flyttet turneringen til søndag den 8. september, men direktør Peder Kristensen fra Hjejleselskabet har lovet, at præmierne bliver lige så flotte som de foregående år - så der er virkelig noget at spille om!

 

Den 22. september genoptager vi på manges opfordring en gammel tradition i klubben, hvor vi spiller 'pigerne mod drengene'.

 

Det handler ikke om at vinde præmier, men om håneretten over for det andet køn, og det er jo meget værd. Det synlige bevis på håneretten er farven på huen på den Kay Boyesen-abe, der hænger i klubhusets restaurant.

 

Turneringen spilles på banen i Ry - og måske kan vi i den forbindelse bruge det nye klubhus ??

 

Støt nu op om vore klubturneringer !

 

Turneringsudvalget

 

 


19.06.2013

 

Med søndagens flagturnering i Ry fik vi sat punktum for forårets klubturneringer, og det er passende at lave en midtvejsstatus.

Lad det være sagt med det samme - tilmeldingerne til forårets turneringer har generelt været lavere end sidste år, og det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende for turneringsudvalget.

Hvad er så årsagen? Er det den lange vinter, som skubbede sæsonstarten og Åbningsturneringen 4 uger, er der for lidt fornyelse i udbuddet af turneringer, er det flytningen af en turnering til banen i Ry eller ??

Turneringsudvalget og turneringslederne er meget åbne over for gode forslag og ideer fra medlemmerne, så hvad mener du der skal til, for at vi kan opnå større tilslutning til vore klubturneringer?

Her følger lidt info om turneringerne resten af året:

17. august: Ægteparturnering - nu også for kærestepar og samlevere

24. august: Klubmesterskaberne i slagspil - både for elite og bredde

8. september: Hjejleturneringen - flyttet til september på grund af EM i juli måned

22. september: Abens hue - spilles i Ry og er med igen efter nogle års pause

12. oktober: Whiskyturneringen - med spændende udfordringer undervejs

10. november: Vinterbaneåbningen.

Vi ønsker alle medlemmer en god sommer og håber på god opbakning til turneringerne i eftersommeren og efteråret.

 

Turneringsudvalget 


23.04.2013

 

Så fik vi langt om længe åbnet sommerbanen og fik afviklet årets første klubturnering i form af Åbningsturneringen.

Turneringsudvalget er derfor klar med de næste tilbud til medlem-merne, og der er åbnet for tilmelding til følgende turneringer i Golfbox:

1. Klubmesterskaberne i hulspil, som afvikles løbende henover sæsonen og hvor alle kan deltage uanset handicap - læs mere om turneringsbetingelserne i Golfbox og på opslagstavlen i forhallen.

2. Texas Scramble turnering lørdag den 4. maj, hvor vi både spiller i Ry og i Silkeborg - og både formiddag og eftermiddag.

Inviter en nabo, en kollega eller et familiemedlem, der ikke er golfspiller, til at deltage i en 9-hullers turnering og få nogle hyggelige timer sammen på golfbanen.

3. Pinseturneringen som spilles i Silkeborg søndag den 19. maj, og hvor vi starter med fælles morgenbord og slutter med fælles frokost.

4. Carlsbergs Flagturnering som spilles søndag den 16. juni i Ry og er årets populære slagspilsturnering med de små dannebrogsflag.

Vi håber du har lyst til at deltage i nogle af disse turneringer, som plejer at være rigtig hyggelige og en vigtig del af klublivet omkring golfspillet.


02.04.2013

 

Nattefrosten vil tilsyneladende ikke slippe sit tag i jorden, så vi må konstatere, at det heller ikke bliver søndag den 7. april, vi kan åbne sommerbanen.

Efter aftale med chefgreenkeeper Stig Helm og Mads Rugholm flytter vi derfor Tefal Åbningsturneringen til søndag den 21. april.

Turneringsbetingelserne er uændret og vi håber rigtig mange har lyst til og mulighed for at deltage den dag - og så håber vi naturligvis på at foråret omsider er på vej!

Læs mailen fra kontoret, hvis du har tilmeldt dig og betalt turneringsfee, men er forhindret i at deltage den 21. april.


11.03.2013

 

Da vejrudsigten for de kommende par uger fortsat melder om lave nattemperaturer, har vi efter aftale med chefgreenkeeperen besluttet at flytte Åbningsturneringen til den 7. april.

Turneringsbetingelserne er uændret, bortset fra spilledatoen og tilmeldingsfristen, som er ændret til tirsdag den 2. april 2013 kl. 18.

I skrivende stund er der tilmeldt ca. 125 deltagere, og alle tilmeldte overføres automatisk til den nye spilledato.

Læs mailen fra kontoret eller opslaget i forhallen, hvis du har tilmeldt dig og betalt turneringsfee, men er forhindret i at deltage den 7. april.


28.02.2013

 

Søndag den 24. marts tager vi hul på golfsæsonen 2013 med den traditionelle Åbningsturnering, hvor alle medlemmer mellem 10 og 99 år kan deltage - uanset deres handicap.

Der er plads til ca. 200 deltagere og tilmeldingen er i fuld gang, så gå ind i GolfBox og meld dig til, inden det er for sent.

Tøjforretningen TOFT på Vestergade er som sædvanlig hovedsponsor og leverer flotte præmier til herre- og juniorrækkerne, samt kildevand og frugt til alle spillere.

I år supplerer vi med præmier fra firmaet Groupe SEB, som bl.a. leverer de kendte Tefal-produkter. Vi laver derfor præmierækker specielt for de kvindelige deltagere, så kom nu ud af busken piger - nu er der også spændende præmier til Jer.

Hvis vejret ikke gør det muligt at afvikle turneringen søndag den 24. marts, flytter vi den til søndag den 7. april.


10.02.2013

 

Så har turneringsudvalget sammen med turneringslederne planen klar for den kommende sæson med klubturneringer, divisions-turneringer og klubmesterskaber.

I år er SGC som sædvanlig arrangør af Diac/Dilac, som denne gang afvikles ultimo maj måned. Desuden er klubben arrangør af Europa-mesterskabet for hold, som afvikles i starten af juli. Det påvirker naturligvis vores planlægning og betyder bl.a., at vi i år må flytte Hjejleturneringen til starten af september måned og at vi ikke får plads til fx. Generationsturneringen.

Vi har desuden droppet DA-tours turneringen og slagspilsturneringen ifm. Hjejleturneringen.

Turneringskalenderen for 2013 indeholder herefter:

- 3 divisionsdage
- 2 dage med klubmesterskaberne i slagspil
- 7 klubturneringer
- 2 duffferturneringer
- 1 hjælperturnering

Den samlede turneringskalender kan læses via dette link:

http://www.golfbox.dk/app_livescoring/tourlist.asp?cl=16&co=DK&yr=2013&noHeader=1

Hvis vejrguderne står os bi starter vi derfor sæsonen med Åbnings-turneringen søndag den 24. marts, hvor vi håber foråret så småt er på vej og at rigtig mange af klubbens medlemmer vil møde op til denne turnering.

Vi har i år forsøgt at gøre det endnu mere attraktivt for de kvindelige medlemmer at deltage i Åbingsturneringen. Derfor opdeler vi præmierækkerne i hhv. herrerækker med 'TOFT' som sponsor og damerækker med 'Groupe SEB' som sponsor (af diverse Tefal-produkter). Så kom nu ud af busken og tilmeld Jer piger!

Husk at der som sædvanlig skal være minimum 60 tilmeldte deltagere for at vi må blokere banen til en klubturnering, så tag nu og støt op om vore arrangementer.

Vi ønsker alle medlemmer i SGC en god golfsæson.

Venlig hilsen
Turneringsudvalget

 


02.10.2012

 

Sæsonen nærmer sig sin afslutning

 

Klubmesterskaberne i såvel slagspil som hulspil er nu afviklet, ons-dagsherrerne og tirsdagsdamerne har holdt deres afslutningsturnerin-ger, så vi nærmer os hastigt afslutningen på årets sommerturneringer.

Turneringsudvalget har dog stadig et par klubturneringer i kalenderen her i efteråret, nemlig Whiskyturneringen lørdag den 13. oktober og Vinterbaneåbningen søndag den 11. november.

Vi vil endnu en gang appellere til medlemmerne om at støtte op om vore klubturneringer ved at tilmelde sig.

Så fat pennen - tilmeld dig Whiskyturneringen, hvor Birgitte og Bente vil sørge for udskænkning af whisky før og under turneringen, og hvor vi samles omkring de gule ærter og biksemaden i klubhuset efter turneringen.

PS: Vi krydrer i år turneringen med lidt gimmicks undervejs, idet vi ændrer spillereglerne på 4 af de 18 huller :-)

BackTee sørger for præmier til dagens vindere.

 


14.07.2012

 

Klubturneringer og Synoptik Cup

 

Med afviklingen af Illums Bolighus Open og Hjejleturneringen i starten af juli måned, er vi nu halvgående i årets klubturneringer.

Vi kan konstatere at knap 600 spillere har deltaget i de 5 turneringer og derudover afvikler vi løbende klubmesterskabet i hulspil, hvor der i skrivende stund er 8 spillere tilbage.

Som noget nyt har turneringsudvalget i år tilmeldt klubben til Synoptik Cup, som er et samarbejde mellem DGU og Synoptik med det formål, at animere flere spillere til at deltage i klubbernes turneringer.

Som det fremgår af mit indlæg fra 28.2. udvalgte vi ved sæsonstart de turneringer, som har været tællende til ranglisten i Synoptik Cup.

Nu er disse turneringer afviklet, og følgende spillere har vundet de 5 handicaprækker, og de udgør derfor klubbens Synoptik Cup-hold, som skal spille landsdelsfinale i Skanderborg den 15. september med ca. 20 andre klubber fra vores region.

Handicapgruppe 1: Bjarne Olesen med 80 point
Handicapgruppe 2: Peter Michael Jensen med 95 point
Handicapgruppe 3: Mads Rugholm med 90 point
Handicapgruppe 4: Søren Raben med 55 point
Handicapgruppe 5: Pia Gam med 60 point

I kan læse mere om Synoptik Cup via dette link:

http://www.danskgolfunion.dk/synoptik-cup/forside
 

Næste klubturnering er i øvrigt Ægteparturneringen, som afvikles lørdag den 18. august, hvor vi som sædvanlig spiller en greensome-turnering med efterfølgende middag, hyggeligt samvær og dans.

Turneringsudvalget ønsker alle en god sommer med håbet om lidt bedre golfvejr, end det vi oplever her midt i juli måned!

Mogens Jespersen


29.04.2012

 

Længere tilmeldingsfrist til klubturneringer i Golfbox

 

Åbningsturneringen er afviklet med knap 200 deltagere og vi er i gang med klubmesterskabet i hulspil, som i år afvikles som en løbende turnering efter cup-systemet med afsluttende semifinaler og finale 30. september.

30 herrespillere er tilmeldt turneringen, men desværre kom der slet ingen tilmeldinger fra spindesiden.

Vi har i år længere tilmeldingsfrist til klubturneringerne i Golfbox, bl.a. fordi vi prøver at åbne flere af vore turneringer for gæstespillere.

Vi har i den forbindelse sendt opslag om de aktuelle turneringer ud til ophængning i andre golfklubber. Det betyder så også, at deltagelse i turneringerne sker efter først-til-mølle-princippet.

På nuværende tidspunkt er der åbent for tilmelding til:

 - Carlsbergs Flagturnering søndag den 13. maj
 - Restaurantens Pinseturnering søndag den 27. maj
 - Illums Bolighus Open lørdag den 7. juli
 - Hjejleturneringen søndag den 8. juli

 

Vi håber på at klubbens medlemmer bakker op om vore klubturneringer, som forener glæden ved at spille golf med det sociale aspekt ved at møde og spille med andre golfspillere end normalt. 

 

Husk at en klubturnering kun gennemføres, hvis der er minimum 60 tilmeldte deltagere!

 

Nu er foråret endelig på vej - så rigtig god golfsæson til alle.

 

Turneringsudvalget

 


28.02.2012

 

Så er turneringskalenderen for 2012 på plads.

Alle klubturneringer er nu bemandet med turneringsledere, vi har (næsten) alle aftaler på plads med præmiesponsorerne, så nu vil vi gerne fortælle lidt mere om hvad vi har af tilbud til dig i 2012.

Du kan se den samlede turneringskalender i Golfbox under 'Klubturneringer'.

Vi håber du reserverer tiderne i din egen kalender, og bakker op om denne del af SGC’s klubliv.


Nye tiltag i 2012.

Efter evaluering af sæsonen 2011 har teamet af turneringsledere besluttet en række nye tiltag, som vi fortæller lidt mere om i dette indlæg.

 

Klubmesterskaberne i hulspil.

Da vi ikke har spilformen hulspil med i de almindelige klubturneringer, har vi besluttet at omlægge klubmesterskaberne i hulspil, så turneringen nu bliver åben for alle.

Kort fortalt afvikles klubmesterskabet i 2012 således:

• Samtlige medlemmer kan tilmelde sig turneringen i Golfbox (senest 18. april 2012)

• Det maksimale deltagerantal er 32 damer og 64 herrer  – der er ingen alderbegrænsning

• Hvis der tilmeldes flere end 32/64 spillere, har spillere med de laveste handicap forrang

• Der spilles fra scratch, blå/hvid tee, efter cup-system og med seedning i forhold til handicap

• Spilleplan og tidsplan opsættes i forhallen lørdag den 21. april 2012

• Tidsplanen skal overholdes – i modsat fald trækker turneringsudvalget lod

• Spillerne er selv ansvarlige for at aftale hvor og hvornår de afvikler deres match

• Spillerne skriver straks efter matchens afslutning resultatet på spilleplanen i forhallen

• Semifinaler og finaler afvikles søndag den 30. september 2012.

 

Vi har allerede åbnet for tilmelding i Golfbox, så kom blot frem i lyset!

 

Nye turneringer

Vi har forsøgt at tilgodese medlemmernes ønsker om forskellige turneringer og spilformer. Du har derfor mulighed for at deltage i turneringer, hvor der spilles stableford, slagspil, fourball, flagspil, greensome – og nu også hulspil som nævnt oven for.

Samtidig har vi fastlagt to nye turneringer i samarbejde med Danish Amateur Tour, hvor målgruppen primært er spillere i handicap 1 – 24. Turneringerne er en del af en landsdækkende tour, hvor der regionsvis spilles indledende runder og med afsluttende finale i september på Lübker. Læs mere om dette nye tiltag på Danish Tours hjemmeside: www.datour.dk

Synoptik Cup

Vi er i år tilmeldt Synoptik Cup, som afvikles i samarbejde med DGU og hvor resultaterne i nogle af forårets og sommerens turneringer er afgørende for, hvem der kommer på klubbens ’Synoptik Cup hold’, som i efteråret skal repræsentere SGC i Landsdelsfinalerne.

Du kan optjene point til ranglisten i følgende klubturneringer:

• Åbningsturneringen
• Pinseturneringen
• DA Tours
• Illums Bolighus Open
• Hjejleturneringen

Det er gratis for dig at deltage i denne turnering, og du kan læse mere om Synoptik Cup og hvordan du optjener point på deres hjemmeside: http://danskgolfunion.dk/synoptik-cup/turneringen 

 

Flere åbne turneringer

Som bekendt har vi en aftale med bestyrelsen om, at vi kun gennemfører klubturneringer, når der er tilmeldt minimum 60 deltagere. Det er for dyrt at lukke banen for så få spillere – da klubben ved banelukninger går glip af potentielle greenfee-indtægter -  ikke mindst hvis der er tale om turneringer med gunstart.

I et forsøg på at øge antallet af deltagere, har vi derfor besluttet, at vi i år åbner Flagturneringen og Pinseturneringen for gæstespillere. Når sæsonen er forbi evaluerer vi om det har været en succes.

 

Holdtilmeldinger

Er deltagelse i klubturneringer en god måde at møde nye mennesker på, eller er det en god anledning til at gå en runde med vennerne?

De spillere der argumenterer for det sidste udsagn skal selvfølgelig ikke afskæres fra at deltage i vore klubturneringer. Det bliver derfor muligt at tilmelde sig holdvis i nogle af årets turneringer via lister i forhallen.

 

Rekruttering af nye medlemmer

Turneringsudvalget deltager selvfølgelig også i opgaven med at skaffe nye medlemmer til klubben, og i løbet af foråret afvikler vi 3 små turneringer ”Texas Scramble for Duffers” på boldrenden. Her kan du som medlem invitere din ikke-golfspillende nabo, ven/veninde eller familiemedlem til en runde golf på en ’rigtig’ golfbane. Nærmere oplysninger om tilmelding m.v. vil fremgå af hjemmesiden og på opslag i forhallen.

God golfsæson 2012 til alle medlemmer i SGC

 


12.01.12

Så har vi rammerne på plads for afviklingen af årets klubturneringer, divisionsturneringer og klubmesterskaber.

 

Vi starter sæsonen søndag den 1. april med Åbningsturneringen, hvor vi håber på stor opbakning og forhåbentlig minimum 200 deltagere, da turneringen er åben for alle SGC’s medlemmer.

 

Vi har søndag den 15. april som reservedag, hvis vejrguderne ikke tillader spil den 1. april, men håber ikke det bliver aktuelt.

Vi har enkelte nyskabelser på programmet i år, som fx:

 

• klubmesterskabet i hulspil afvikles henover hele sæsonen
• vi har 2 turneringsdage sammen med Danish Amateur Tour
• vi har åbnet flere turneringer for gæstespillere

 

Turneringsplanen indeholder på nuværende tidspunkt:

 

• 3 dage med divisionsturneringer
• 3 dage med klubmesterskaber
• 10 dage med klubturneringer
• 1 dag med hjælperturnering.

 

 

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at vi efter aftale med bestyrelsen kun gennemfører klubturneringer, hvis der er minimum 60 tilmeldte deltagere ved tilmeldingsfristens udløb.

 

Så støt op om turneringsudvalgets aktiviteter og tilmeld dig de kommende klubturneringer, hvis du synes de skal fastholdes!

 

Med venlig hilsen

Turneringsudvalget