HomeSøg DK EN
Home
Søg
DK EN

Brugernavn:

Password:


 

Junior resultater 2017

Flot resultat af Matilde

US Kids golf European Championship

 

Your junior member Matilde Modesti just had a 4th place at the US Kids golf European Championship 2017 after a first round as a leader with a score of 35!
Thanks to you all
Ilaria Modesti


Junior resultater 2016

Endnu engang kunne SRG fremvise gode resultater ved kredsturneringen i Holstebro Golf Klub, som blev afviklet den 28. maj.

A-rækken: Julie Resen Holm - 1. plads

A-rækken: Asger Nedergaard - 3. plads

B-rækken: Oliver Resen Holm - 1. plads

B-rækken: Asger Rasmussen - 2. plads

B-rækken: Sille Nedergaard - 5. plads

C1-rækken: Amalie Rasmussen - 1. plads

 

KÆMPE stort tillykke til jer alle fra juniorudvalget!

 

Kr. Himmelfartsdag blev der afviklet kredsturnering i Herning Golfklub, hvor Silkeborg Ry Golfklub kom hjem med følgende flotte resultater:

A-rækken: Julie Resen Holm - delt 2. plads

A-rækken: Shaun Van Wonterghem - 4. plads

A-rækken: Asker Nedergaard - 7. plads

B-rækken: Philip Sejthen - 3. plads

B-rækken: Oliver Resen Holm - 5. plads

B-rækken: Nicklas Sejthen - 8. plads

B-rækken: Mads Thorlund Jepsen - 10. plads

B-rækken: Asger Rasmussen - 15. plads

C2-rækken: Amalie Rasmussen - 1. plads

C2-rækken: Sebastian Vang Valentin - delt 5. plads

C2-rækken: Astrid With - 9. plads

 

STORT tillykke til alle fra juniorudvalget! 

 

Søndag d. 1. maj var adskillige juniorer fra Silkeborg Ry Golfklub i Ikast og spille kredsturnering. Det blev til nedenstående flotte resultater:

A-rækken: Asker Nedergaard - 1. plads

A-rækken: Julie Resen Holm - 8. plads

B-rækken: Oliver Resen Holm - 2. plads

B-rækken: Asker Rasmussen - 6. plads

C-1-rækken: Cille Nedergaard - 1. plads

C-2-rækken: Amalie Rasmussen - 1. plads

C-2-rækken: Astrid With: Delt 6. plads

 

KÆMPE STORT tillykke skal lyde fra juniorudvalget!

 

I weekenden 30. april - 1. maj afviklede DGU Junior Elite Tour I for drenge, hvor Oliver Hundebøll vandt i flot stil med runderne par, -2 og par. Silkeborg Ry Golfklubs øvrige juniorer Nicolai Røgen og Rasmus Bofill endte på henholdsvis en 14. og en 34. plads.

Samme weekend blev der også afviklet DGU Elite Tour I for damer, hvor Silkeborg Ry Golfklubs Cecilie Bofill havde valgt at stille op i damerækken, selvom hun stadig kan spille i juniorrækken. Cecilie endte på en flot 5. plads.

 

STORT tillykke fra juniorudvalget.

 

Skanderborg Golf Club afviklede denne weekend årets Cobra/Puma Via biler Skanderborg Open turnering, som i år var blevet lavet om til en U22 turnering for at trække flere dygtige spillere til turneringen.

Silkeborg var repræsenteret af 3 af vores elitespillere - Nicolai Røgen Jensen, Oliver Hundebøll Jørgensen og Rasmus Bofill, hvor Oliver blev bedst placerede med en delt 3. plads efter runderne -1, +6 og +3, Rasmus endte på en delt 16. plads og Nicolai endte på en delt 19. plads.

 

Årets første JDT turnering blev afviklet på Lübker Golf Resort søndag den 17. april, hvor Silkeborg Ry Golf Klub var flot repræsenteret af mange af klubbens juniorer, og det blev til rigtig mange fine resultater.

I rækken U19 var der hele 9 Silkeborg spillere, hvor bedst placerede blev Christian Brunsborg, som fik en flot 2. plads.

Øvrige placeringer i U19:

Julie Resen Holm - delt 3. plads

Mads-Emil Hansen 6. plads

Shaun Van Wonterghem 7. plads

Oliver Resen Holm 17. plads

Sebastian Brostrup delt 22. plads

Kristian Dencker delt 22. plads

Asker Nedergaard 29. plads

Nicklas Sejthen 39. plads

I rækken U16 fik Philip Sejthen en 4. plads og Asger Rasmussen en 6. plads.

STORT tillykke til alle fra juniorudvalget

Juniorresultater 2015

Traditionen tro afsluttes året med diverse kåringer af juniorer, som har gjort en ekstra indsats i løbet af sæsonen:

Årets "bobler" - Sille Nedergaard

Årets fighter - Oliver Hundebøll

Årets højdespringer hcp.

Oliver Hundebøll

Årets bedste SRG spiller i kreds-

turneringer - Julie Resen Holm

Årets junior og årets shortgame-

mester Rasmus Bofill

 

 

Gennemgående turnering - A-rækken:

1. Kristian Dencker

2. Mads Emil Hansen

3. Asker Nedergaard (stand-in Cille Nedergaard - lillesøster)

 

Gennemgående turnering - B-rækken:

1. Philip Sejthen

2. Asger Rasmussen

3. Cille Nedergaard

 

 Gennemgående turnering - C-rækken:

1. Mads Thorlund Jepsen

2. Asger Berntsen

3. August Dahl

 


Årets sidste officielle match blev afviklet torsdag den 8. oktober, hvor 27 juniorer var mødt op til denne traditionsrige turnering, som bød på pænt efterårsvejr

Jyske Bank, BackTee og Dansand var atter sponsorer for afslutningsmatchen - tusinde tak for det.

 

Der blev sædvanen tro spillet " Silkeborg Scramble " en  match for 4-5 mands hold over 9 huller . Det er en slagspilsmatch, hvor der spilles uden handicap. Der skal bruges et drive per mand, ingen spiller må slå 2 slag i træk, med mindre bolden er på green. Det vil sige, at præcision belønnes.

Den fine bane årstiden taget i betragtning kombineret med til tider super golf betød rigtig flotte og meget lige scores.

 

Nedenfor ses alle vinderne:

 

 1. plads afslutningsmatch - August Dahl, Jesper Stanell, Kristian Dencker, Mads Kjeldsen 

 

2. plads afslutningsmatch - Gustav Hansen, Rasmus Bofill, Christian Kirk Greisen,

Marcus Andersen

 

3. plads - afslutningsmatch - Christian Brunsborg, Asger Rasmussen, Kasper Bak

Laursen, Daniel Sonnichsen

 

Nærmest flaget afslutningsmatch - Rasmus Bofill/Mads Kjeldsen, Mads Emil Hansen

Længste drive afslutningsmatch - Rasmus Bofill

 

 

 

 

 

Der var garanti for udfordringer, da Varde Golfklub i weekenden afviklede Varderama Open (en herre ranglisteturnering, hvor der blev spillet fra hvid tee). En stærk blæst betød eksempelvis, at cuttet blev +14 i herrernes række efter de første 36 huller. SRG havde 2 juniorer med, hvor Oliver Hundebøll Jørgensen var den bedst placerede og endte på en flot 3. plads efter runderne i +5, +1 og +2. Rasmus Bofill kom rundt i +4, +6, +6, hvilket rakte til en delt 13. plads.

Stort tillykke fra Juniorudvalget!

  

 

 

 

Fredag aften var revanchetid for vores U16B hold mod Kalø. Vejret var rigtig sommerligt, men det skulle også vise sig, at være det bedste ved besøget på den meget kuperede bane i Kalø. Vores 2. og 3. single med Victor Grey Schuster og Oliver Resen fik rigtigt ørerne i maskinen, og vi var hurtigt nede 0/2, men vores 1. single Julie Resen spillede en kanon runde og vandt i sikker stil, det var dog ikke sejren, der rendte med den store overskrift. På hul 7 - et langt 136 m par 3 hul - sendte Julie i smukkeste stil bolden direkte i koppen for hendes anden hole in one på kun en uge. Fra juniorudvalget skal der lyde et KÆMPE TILLYKKE til Julie for den flotte bedrift. Peter & Henrik

 

 

 

 

Fredag aften var vi klar til 2. runde af AON junior holdturneringen mod Kalø Golfklub. 3 forventningsfulde juniorer i U16B var klar til at sætte endnu en sejr ind på kontoen, men så let gik det desværre ikke. Holdets 1. single Julie Resen vandt i sikker stil 5/4. Vores 2. single Oliver Resen kom ud for lidt af et stormvejr og måtte se sig besejret 4/3. 3. single denne skønne fredag aften var Asger Rasmussen, som kom skidt fra start og hurtigt var nede med 5, kom dog STÆRKT igen, og matchen gik helt til hul 18, som desværre blev delt, hvilket medførte et snævert 0/1 nederlag - ØV! Vi glæder os allerede til revanchen i Kalø 5. juni/Peter & Henrik.

 

 

Kr. Himmelfarts morgen kl. 7 var vi klar med anden runde af junior kredsturnering vest på anlægget i Herning. 8 friske piger og drenge var med til start. Vejret viste sig igen fra den flotte side og trods den meget dårlige bane blev der spillet golf med rigtig flotte scores.

A-rækken kom Simon Taisbak rundt i brutto 78 slag, som rakte til en flot 2. plads.

B-rækken blev suverænt vundet af Nicklas Sejthen med hele 42 point efter en fremragende runde og sikkert spil på alle huller fra tee til green. Tillykke med det nye hcp! På en delt 3. plads kom Julie Resen ind efter en bedre bag ni med flotte 39 point, samme score som sin bror Oliver Resen, som denne gang måtte tage til takke med 4. pladsen.

I C-rækken havde vi debut i kredsturneringen med Sille Nedergaard, som kvitterede flot med en 3. plads.

Tillykke til Jer alle fra juniorudvalget!

 

 

Benniksgaard Golfklub lagde bane til weekendens Aon Junior Tour I drenge, hvor SRG havde 4 spillere med til start. Turneringen blev spillet fra hvid tee med 36 huller lørdag og med cut af de bedste 36 spillere til om søndagen.  Vejret viste sig bestemt ikke fra sin gode side med kraftig blæst og regn om lørdagen, hvor vinden til eftermiddagens runde tog til og drejede 180 grader - det endte også med at give en CBA på -2. Søndagens vejr var også meget blæsende, men der holdte det trods alt tørt. Nicolai Røgen Jensen kom rundt i 82, 84 om lørdagen, men klarede desværre ikke cuttet. Thomas Lyrskov Jespersen kom rundt i scoren 76, 82, 77 og endte på en 18. plads. Oliver Hundebøll Jørgensen kom rundt i 77, 83, 76 og endte på en delt 19. plads. Rasmus Bofill kom rundt i 75, 77, 72 og endte på en flot 2. plads kun 2 slag fra nr. 1.

STORT tillykke fra juniorudvalget!

 

 

 

 

Fredag aften stod 3 meget forventningsfulde juniorer klar til første runde i AON juniorholdturnering, hvor vi havde fint besøg af Samsø. Vejret viste sig igen fra sin smukkeste side, og banen i Silkeborg står allerede kniv skarpt med flotte og hurtige greens. Vores første single Oliver Resen fulgte de gode takter op fra sidste weekends kredsturnering i Randers med en sikker sejr allerede efter hul 15, og ligeledes tog Asger Rasmussen en stensikker sejr i hus - også efter 15 spillede huller. Vores sidste mand Victor Grey Schuster var oppe i mod en meget velspillende Samsønit og måtte se sig besejret efter en spændende runde golf. Resultatet af aftenens matcher endte samlet med en 4-2 sejr til SRG. Vi glæder os allerede til næste runde mod Kalø Golfklub, hvor holdets sidste "mand" Julie Resen skal i kamp//Peter & Henrik.

 

 

 

COBRA/PUMA VIA Biler var weekendens sponsorer til juniorranglisteturneringen, der blev spillet i Skanderborg Golf Klub 18.-19. april, hvor SRG havde 4 spillere til start. I rækken drenge U22 år spillede Nicolai Røgen Jensen de 3 runder i +6, +4 og par og med en eagle i sidste runde, endte han på en 19. plads. I samme række spillede Oliver Hundebøll Jørgensen, som spillede de 3 runder i +5, -2 og +4, hvilket rakte til en delt 12. plads. Oliver var den spiller i hele feltet, som lavede flest birdies i en runde - det blev til i alt 7 birdies. Godt gået Oliver!!!

I rækken drenge U16 havde vi Sebastian Brostrup til start, der kom rundt i +10, +18 og +15 og endte på en 13. plads. Rasmus Bofill spillede de 3 runder i +2, +1 og +4, hvilket indbragte en flot 1. første plads med 6 slag ned til nr. 2 og kunne gå derfra med en ny golfbag og kasket sponseret af COBRA/PUMA.

STORT tillykke til alle drengene fra juniorudvalget! 

 

 

 

Så fik vi taget hul på kredsturneringen 2015.

Lørdag den 18 April deltog 10 friske piger & drenge fra SRG i kreds Øst på banen i Randers fjord. Vejret viste sig fra sin flotteste side med blå himmel og ingen vind. Banen stod fint med hurtige greens, og der blev spillet rigtig god golf og med nogle fine scores i klubhuset.

 

A-Rækken.

 

Her kom Mads Emil Hansen rundt i en 73 (brutto), som gav en flot 2. plads. På 3. pladsen i samme score havde vi Simon Taisbak og på en delt 4. plads med 76 slag Kristian Dencker. Godt gået DRENGE !

 

B-Rækken

 

Her kom vores nye Dreng Oliver Resen, tidligere Tange Sø Golfklub, rundt på banen med en flot score på 40 point. Uheldigvis for Oliver kom hans tidligere klubkammerat Mathilde Andersen (Tange Sø) også rundt i 40 Point og med en bedre bag ni, vandt hun rækken. Af andre resultater i B-rækken kan nævnes Julie Resen og Gustav Hansen - begge med 34 point samt Asker Nedergaard med 32 point.

 

C18-Rækken.

 

Her blev det til en flot 2. plads til Victor Grey Schuster med 41 point.

 

Juniorudvalget ønsker tillykke med de fine resultater, og vi glæder os allerede til næste runde den 14. maj i Herning.

 

Søndag den 12. april var 2 af klubbens juniorer i Jelling og spille Jelling Junior Classic - en ranglisteturnering over 36 huller fra hvid tee i en noget udfordrende blæst og regnvejr i løbet af 2. runde. Shaun Van Wonterghem spillede U22 og kom rundt i +8, +10, hvilket rakte til en 9. plads. Rasmus Bofill stillede op i rækken drenge U16, og efter 2 runder i +7, +1 kunne han tage hjem med en 1. plads - 3 slag foran nr. 2.

STORT tillykke fra juniorudvalget!

 

Juniorresultater 2014

Den 14. september blev der spillet sidste afdeling af JDT distrikt 2 i Lyngbygaard Golfklub, hvor SRG fik følgende spillere med videre til Super Cuppen:

U14 - Gustav Hansen

U16 - Sebastian Brostrup

U16 - Nicoline G. Estrup

U22 - Mads Emil Hansen

Stort tillykke fra juniorudvalget.

 

Lørdag den 6. september deltog vores juniorer i kredsturnering i Åskov. Vejret bød på lidt af hvert - solskin og et par tordenafbrydelser, men banen stod skarpt, og drengene kom rundt med nogle rigtig fine scores.

A-rækken blev suverænt styret af SRG's drenge:

1. Mads-Emil Hansen med brutto 67 slag

2. Shaun Wonterghem med brutto 73 slag

3. Sebastian Brostrup med brutto 78 slag

B-rækken blev ligeledes vundet af SRG - her kom Mads Tandrup ind med flotte 37 point og nyt hcp.

Sidst men ikke mindst blev det til en flot 3. plads i C1-rækken til Victor Grey Schuster - også med flotte 37 point.

Tak for den store opbakning til Jer - vi var i alt 10 drenge afsted og fik 5 pokaler med hjem - FLOT GÅET!

Vi ses til næste kredsturnering i Ry den 14. september.

 

AON Junior Tour III for drenge blev afviklet i Frederikshavn Golfklub i weekenden 30.-31.august under noget svære forhold med regn og blæst, så banens længde fra hvid tee på næsten 6500 meter blev noget af en udfordring for SRG's Rasmus Bofill, som dog kom rundt i 79, 78 og 80 slag , hvilket rakte til en flot 9. plads, 300 kr. og et nyt hcp.

STORT TILLYKKE fra juniorudvalget!

 

I weekenden 23.-24. august blev der spillet årgangsmesterskaber, 36 hullers slagspil scratch over 2 dage. Fra Silkeborg deltog Oliver Hundebøll og Shaun Van Wonterghem i drenge 16 år, hvor bedst placerede blev Oliver, som med 2 runder i 74 og 75 slag (+7) fik en flot 3. plads, Shaun endte på 17. pladsen med runder i 77 og 86 slag.

I drenge 13 år var det Rasmus Bofill, som med sine runder i 73 og 77 slag (+8), fik en flot 2. plads.

STORT tillykke til de 3 drenge fra juniorudvalget!

 

Nicoline G. Estrup har i denne weekend spillet finale i AON Talentpiger 2014. Der blev spillet finale over 36 huller i Roskilde. Selve turneringen var over 4 afdelinger, hvor der blev spillet i Odense, Hillerød, Horsens samt Hillerød. Nicoline lå på en førsteplads før finalen og skulle forsvare denne. Hun gik i førerbold med Ida Caspersen fra Herning Golfklub. Nicoline vandt sin bold og blev samlet nr. 3 i denne afdeling, hvilket var nok til at tage den samlede sejr i AON Talentpiger 2014.

Nicoline kan varmt anbefale denne turnering, som kun er for piger og ser gerne at flere af hendes klubkammerater spiller med i 2015.

Fra Venstre Nicoline, 2. pladsen gik til Amanda Thybo fra Helsingør, 3. pladsen til Emma S. Larsen fra Brøndby - STORT tillykke fra juniorudvalget!

 

 

Landsfinalen i Junior Cup blev afviklet i Hjortespring Golfklub den 7. august, hvor Rasmus Bofill fra SRG havde kvalificeret sig til at deltage i drenge 13 år ved først at have vundet den indledende runde i klubben samt vinde i distrikt 2. Turneringen blev afviklet med 36 hullers slagspil scratch, hvor Rasmus efter første runde i 76 slag var bagud med 2 slag til nr. 2, inden han skulle ud i anden runde om eftermiddagen. Det blev en spændende match indtil de sidste 9 huller, hvor Rasmus sluttede af med 6 pars og 3 birdies - kom samlet rundt i 70 slag - og vandt i overbevisende stil med 7 slag til nr. 2.

Vinderne i hver række skal til Sverige og spille landskamp til oktober.

STORT tillykke fra juniorudvalget!

 

 

 

 

 

Den 1. juli spillede SRG's Oliver Hundebøll Stygge Krumpen Open i Hjørring Golfklub, hvor han efter en kanon første runde i 67 slag (-4) og anden runde i 78 slag endte på en delt 2. plads. Fra Silkeborg deltog også Nicolai Røgen (delt 23. plads) og Alexander Nyehuus (delt 36. plads).

STORT tillykke fra juniorudvalget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rasmus Bofill er netop hjemvendt fra Finland, hvor han sammen med 3 andre juniorer fra landsholdet har været oppe og spille Finnish International Junior Championship. Rasmus stillede op både individuelt i drenge 14 år samt i holdturneringen, hvor han deltog sammen med Line Toft Hansen fra Gilleleje Golfklub (piger 16 år) og Cecilie Brøgger Nielsen fra Furesø Golfklub (piger 14 år). Turneringen blev spillet over 3 dage, hvor Rasmus kom rundt i +7, +6 og -2, hvilket gav ham en 3. plads individuelt og en 3. plads i holdturneringen.

Tillykke fra juniorudvalget! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. pinsedag blev der spillet Bravo Tours / Backtee Young Masters - en U22 ranglisteturnering i Herning Golfklub, hvor Silkeborg var repræsenteret med 3 drenge og 1 pige. Bedst placerede spiller blev 12-årige Rasmus Bofill, der kom rundt i +1, +2 og endte på en delt 7. plads, Oliver Hundebøll fik en delt 10. plads, Oliver Røgen en delt 29. plads og Camilla Bofill endte på en 8. plads.

 

  

Lørdag den 7. juni deltog 8 af vores drenge i kredsturnering Vest på Ikast golfanlæg. Banen stod knivskarp, og solen skinnede for 4 gang i træk fra en skyfri himmel.

Der blev spillet særdeles god golf og med nogle rigtig fine scores.

I A-rækken blev der spillet slagspil, og her var Kristian Dencker skarpest og kom rundt i 76 slag, på 2. pladsen kom Mads Emil Hansen med 78 slag.

I B-rækken fik Gustav Hansen en flot 3. plads med 34 point.

I C1-rækken var der debut til Asker Rasmussen, som satte alle til vægs med suveræne 41 point, GODT gået Asker.

Vi takker Ikast Golfklub for det fine arrangement, den gode baneservice til drengene samt en helt forrygende fin bane!

Det var hermed den sidste kredsturnering inden sommerferien - næste gang der spilles er den 9. august i Brande Golfklub.

God sommer til Jer alle :-).

 

 

I den forgangne uge har Rasmus Bofill været i Skotland og spille US Kids European Golf Championship, hvor han kom rundt i +1, +2, -3 i rækken drenge 12 år. Efter førstedagen var han på en delt 11. plads, avancerede til en delt 5. plads efter 2. runde og efter 3. runde i -3 måtte han ud i omspil med en franskmand, inden han efter en birdie på på omspilshullet kunne kalde sig European Championship for andet år i træk. Til hele turneringen var der ca. 550 deltagere fra 35 lande.

STORT tillykke Rasmus fra juniorudvalget.

 

 

 

 

 

 

Torsdag den 29. maj deltog Silkeborg Ry Golfklubs drenge og piger i kredsturnering hos Herning Golfklub.

Vejret var igen med os, solen skinnede fra en skyfri himmel, og banen stod rigtig fint. Der blev spillet rigtig flot golf, og det blev igen til nogle fine placeringer for vores piger og drenge.

I B-rækken vandt Nicoline Estrup med flotte 37 point. Ligeledes i B-rækken kom Asker Nedergaard ind på en flot delt 4. plads med 29 point.

I C1 fulgte Victor Grey Schuster sidste uges 4. plads op med en 3. plads. I C2 havde Philip Rasmussen debut i årets kredsturnering og vendte tilbage til Silkeborg med en flot 3. plads.

STORT tillykke til Jer alle med de flotte resultater!

Næste kredsturnering spilles lørdag den 7. juni i Ikast. HUSK at få Jer tilmeldt til Henrik Lynnerup.

 

Søndag den 18. maj deltog Silkeborg Ry Golfklubs juniorer i kredsturneringen på baneanlægget i Dejbjerg. Vejret viste sig fra sin flotteste side med blå himmel og ingen vind. Der blev spillet god golf med nogle fine scores.

I A-rækken blev der spillet slagspil, og Sebastian Brostrup fik en flot 3. plads.

I B-rækken sluttede Mads Kjeldsen og Victor Grey Schuster lige udenfor medaljerne - begge med en flot 4. plads.

Vi takker Dejbjerg Golfklub for den gæstfrihed, som der blev vist og den fornemme baneservice til de unge mennesker.

Vi ser allerede nu frem imod næste turnering, som spilles i Herning Golfklub den 29.05.14 (tilmelding følger).

 

Nicoline G. Estrup har lørdag den 3. maj spillet 1. afdeling af AON Girls Only Tour i Odense Golfklub, hvor hun efter første afdeling ligger på en 4. plads i B-rækken. Næste afdeling spilles den 23. maj i Hillerød. Tillykke fra juniorudvalget!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lørdag den 3. maj spillede Oliver Hundebøll Jørgensen Taylormade/Adidas Junior Cup i Tange, hvor han efter 2 runder i henholdsvis +6 og +5 endte på en 2. plads.

Tillykke til Oliver fra juniorudvalget!

 

 

 

 

 

En af SRG's juniorer Rasmus Bofill var i weekenden i Greve og spille DJGA Greve Junior Cup, hvor han stillede op i U14 og gik 2 runder i +7, +9 og endte på en delt 1. plads. Efter en kort pause skulle de 3 drenge spille hul 17 og hul 18. Det blev en spændende afslutning, hvor de delte hul 17, og hvor Rasmus lavede par på hul 18 og vandt turneringen, mens de andre lavede en bogie.

STORT tillykke fra juniorudvalget!

 

 

Golflejr d. 13.-15. april

I påsken besøgte ti af Silkeborg Ry´s juniorer Oure Sport og Performance, hvor de sammen med golfspillere fra Oure og Odense Eventyr, spillede en lille træningsturnering inden sæsonen for alvor kommer i gang.

Odense Eventyr og silkeborg dannede et hold mod Oure. Hver hold stillede med 26 spillere.

 

D. 13. april.

Søndag aften startede med en rigtig golfoplevelse af de store. Drengene ankom kl. 19.00 til Oure Sport og Perfomance. Efter en hurtig indkvartering,  stod den på golf fra Major turnering Masters. På storskærmen skulle det vise sig, som en af de store aftener fra Bubba Watson, som  vandt sin 2. Masters titel. Spændingen var selvfølgelig ekstra intens, fordi Thomas Bjørn længe lå godt i svinget ti, at kunne nuppe titlen.  

 

D. 14. april

Herefter stod den på 1. runde af holdturneringen. 1. runde skulle spilles på Svendborg Golfbane. Runden blev spillet i hold af 2 personer, hvor der blev spille four ball best ball og drengene kæmpede sig super sejt igennem de svære og meget blæsende forhold i Svendborg og stillingen efter de første 18 huller var 7-6 til Oure. Resten af aftenen blev brugt på en intens fodboldkamp på Oure mark.

 

D. 15. april

Tirsdag morgen kørte bussen mod Odense eventyr, hvor finalerunden blev sat i gang kl. 9.00. Det var en meget spændende runde, hvor det konstant bølgede op og ned i stillingen og mange præsterede at spille rigtig godt, under de igen meget svære forhold vejret bød på. Under begge runder observerede trænere fra alle steder spillerne og gav gode råd til, hvordan de skulle agere.

 

Desværre blev det Oure, som trak det længste strå og sikkert sejrede de i en meget intens påskedyst på de fynske baner.

 

 

Juniorresultater 2013

 

Juniorafslutning Oktober 2013

 

Årets sidste officielle match blev afviklet torsdag den 3. oktober, hvor 30 juniorer var mødt op til denne traditionsrige turnering, som bød på pænt efterårsvejr

Jysk  og BackTee var atter hovedsponsor for afslutningsmatchen - tusinde tak for det.

 

Der blev sædvanen tro spillet " Silkeborg Scramble " en  match for 4-5 mands hold over 9 huller . Det er en slagspilsmatch, hvor der spilles uden handicap. Der skal bruges et drive per mand, ingen spiller må slå 2 slag i træk, med mindre bolden er på green. Det vil sige, at præcision belønnes.

Den fine bane årstiden taget i betragtning kombineret med til tider super golf betød rigtig flotte og meget lige scores – det var lige noget, juniorerne kunne bruge.

 

Resultat fra holdmatchen blev:

Nr. 1)

Frederik  Gjerulff

Kristian Dencker

Phillip Rasmussen

Jonas Michaelsen

2 under par - bedst på sidste hul

 

Nr. 2)

Rasmus Bofill

Mads Emil Hansen

Sille Nedergaard

Asger Rasmussen

Mads Facius

2 under par - bedst på sidste 3

 

Nr. 3)

Oliver Hundebøll

Mads Tandrup

Niclas sejthen

Anna Lund Beck

2 under par – bedst på de sidste 6

 

Nr. 4)

Martin Frederiksen

Sebastian Bay

Phillip Sejthen

Asker Nedergaard

Marcus Andersen

2 under par

 

Menuen denne torsdag var buffet, og mens ungerne spiste, blev der uddelt præmier for torsdagsturneringen. Vi har haft en pæn deltagelse i  A og B rækken. C-rækken  har hele året været tyndt besat, så det skal vi have gjort noget ved næste sæson

 

Resultater af torsdagsturneringen blev :

Foråret , hvor 7 ud af 10 resultater er tællende blev:

 

C-rækken

Nr. 1 Phillip Rasmussen   51 point

Nr. 2 Victor Schuster     49 point

Nr. 3 Anna Lund Beck     41 point                     

 

B-rækken

Nr. 1 Mads Kjeldsen        54 point

Nr. 2 Phillip Sejthen        51 point

Nr. 3 Nicklas Sejthen      44 point

 

A rækken

Nr.1 Oliver Hundebøll       58 point

Nr.2 Frederik Gjerulff       55 point

Nr.3 Rasmus Bofill           49 point

 

Efteråret - hvor 7 ud af 9 resultater var tællende blev:   

 

C- Rækken

Nr.1 Anna Lund Beck       57,5 point

Nr.2 Asker Nedergaard     52,5 point

Nr.3 Phillip Rasmussen      31,5 point

 

B- Rækken

Nr.1 Niklas Sejthen         48,5 point

Nr.2 Phillip Sejthen         36,5 point

Nr.3 Gustav Hansen        35,5 point

 

A-rækken

Nr.1 Rasmus Bofill           65,0 point

Nr.2 Kristian Dencker       62,5 point

Nr.3 Christian Brunsborg   56,5 point                 

 

Traditionen tro afsluttes året med diverse kåringer af juniorer, som har gjort en ekstra indsats i løbet af sæsonen:

 

Årets ”højdespringer” er den pige og dreng, der er kommet længst ned i hcp. det sidste år. Der tages højde for, at det er sværere at komme ned fra f.eks. 15 til 10, end det er at komme fra 45 til 40.

 

Vinder hos pigerne blev for andet år i træk - Camilla Bofill, som er gået fra hcp. 2,5 til 1,1

Vinder hos drengene blev – Mads Emil Hansen, som er gået fra hcp. 18 til 10,2

 

Årets Short Game Mester- tildeles den spiller, der har opnået det højeste antal point i Short Came Challenge eller Test.

Desværre kunne denne pokal ikke uddeles i år, da vi ikke har formået at afholde mesterskaber i klubben. VI var blevet lovet en bane, men af forskellige årsager blev det ikke til noget. Det bliver der rodet bod på i 2014.

 

Årets Silkeborg spillere i kredsturneringen – gives til de to spillere, der har scoret flest point til Silkeborg sammenlagt i alle kredsturneringen i 2013.

Runner up – Asger Rasmussen

Bedste spiller – Kristian Dencker, der modtog en vandrepokal

Sidste års vinder Oliver Hundebøll modtog en erstatningspræmie

 

Årets Bobler - gives til den unge spiller, der har ydet en ekstra indsats i løbet af året. Spilleren skal passe sin træning.

Være en god kammerat . Opføre sig ordentligt såvel på som udenfor banen. Præmien, der er en vandrepræmie , er en  stor bag med Thomas Bjørn påskrevet. Den er skænket af Hanne Bjørn.

Vinder blev Mads Emil Hansen, som sluttede øverst på ranglisten i Distrikt 2 - en meget flot resultat.

 

Årets fighterpokal tildeles den juniorspiller, der har passet sin træning, som  er en god kammerat overfor alle andre juniorer. Som opfører sig ordentligt såvel på som udenfor banen. Endvidere har spilleren opnået gode resultater i løbet af året. Prisen gik i år til en spiller, som har udviklet sit spil meget i løber at 2013.  Han vandt således 2 JDT turneringer i kredsen, hvor Silkeborg deltager. Højdepunktet i 2013 kom dog ved klubmesterskaberne, hvor han vandt juniormesterskabet – tillykke til Oliver Hundebøll

Sidste års vinder Rasmus Bofill modtog en erstatningspræmie

 

Årets junior tildeles den spiller som ud over at have passet sin træning. Som har deltaget i turneringer også udenfor klubben. Som forstår at opføre sig korrekt, som  er en god kammerat overfor andre juniorer. Som har opnået  resultater ud over det sædvanlige. Denne titel er den største anerkendelse, man kan opnå som juniorspiller i Silkeborg.

Titlen tilfaldt en spiller, som trods sin unge alder, allerede har spillet golf i mange år med mange fine resultater.

 2013 blev dog året hvor han i Miami i USA tilbage i januar vandt Doral Junior Classic for årgang 10-11 årige.

Midt på sommeren tog han til Skotland, hvor han vandt US Kids Gold European Championship (EM )for 11 årige.

Endelig sluttede han af med at vinde Danmarks Mesterskabet for 12 årige.  Modtager af prisen er Rasmus Bofill.

Sidste års vinder Cecilie Bofill modtog en erstatningspræmie

 

Så alt i alt et meget flot år for vore juniorer – STORT tillykke med det og tak for en god sæson.

 

Herunder følger lidt billeder fra dagen med mange af årets vindere


 

Hilsen Juniorudvalget

 


10.10.13

U19B holdet vandt guld i DM for hold i Værløse

 

På billede ser du fra venstre Frederik Gjerulff, Alexander Saugstrup og Martin Stenholt. Holdet har bestået af 4 drenge, men Rasmus Højer har ikke været med de sidste 2 runder på grund af en skade.

 

Drengene vandt deres pulje, hvor de spillede mod Hedensted og Odder. Og skulle så spille landsdelsfinale i Odder søndag den 15. september, hvor de vandt formiddagskampen mod Varde og igen om eftermiddagen vandt de over Aabybro.

Der vi var 3 hold fra Silkeborg som skulle til finalekamp i Værløse, så tog vi alle af sted sammen og drengene spille prøverunde lørdag eftermiddag.

 

Vi skulle spille mod Næstved og starte på 1. tee kl 09.24. Det var en fin bane og dejligt vejr. Frederik afgjorde hans kamp på hul 17 og Alexander på hul 16. Martin tabte på hul 15, så der var spænding til det sidste.

 

De har virkelig spillet nogle gode runder og fortjener at vinde guld. Det er andet år de spiller sammen i AONs holdturnering.

 

Med venlig hilsen Maj Gjerulff


 

 

24.09.13

I weekenden den 21.-22. september blev der afviklet årgangsmester i Åskov, hvor Rasmus Bofill vandt i drenge 12 år med scorerne -1 og +5.

 

Rasmus vandt med 4 slag til nr. 2. Det var Rasmus’s første runde under par fra herre tee.

STORT tillykke!

 

 

 

 


18.09.13

Landsdelsfinale i AON juniorholdturnering

Søndag den 15. september blev der afviklet landsdelsfinale i AON juniorholdturnering, hvor Oliver Hundebøll, Christian Brunsborg og Rasmus Bofill vandt over Viborg 1 og hermed har kvalificeret sig til landsfinalen, som afvikles i Værløse Golfklub den 6. oktober.

 

Flot spillet og STORT tillykke til drengene fra juniorudvalget.

 

Med venlig hilsen

 

Charlotte Bofill

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


16.09.13

3 x Jysk Fynske Mestre

U16D-holdet med Nicklas Sejthen, Philip Sejten og Gustav Hansen, U16A-holdet med Christian Brunsborg, Oliver Hundebøl og Ramus Bofilll og U19B-holdet med Frederik Gjeruldd, Martin Stenholt og Alexander Saugstrup vandt alle deres afdelinger af de Jysk Fynske Mesterskaber i weekenden og skal nu spille om Danmarksmesterskabet i Værløse den 6. oktober.

STORT til lykke til juniorerne !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

2. plads til Cecilie Bofill

Cecilie Bofill var rigtig tæt på at spille sig i DM finalen for juniorer, da hun var oppe mod Puk Thomsen i semifinalen.

De var lige inden hul 18, hvor Puk lavede hole in one og dermed vandt matchen 1-0.

 

 

 

 

AON Junior Cup - distriktsfinaler 16. juni.

Comwell Kellers Park Golfklub lagde bane til.

Rasmus Bofill vandt U12 rækken i 82 slag
Sebastian Brostrup blev nr. 3 i U13 rækken i 88 slag
Christian Brunsborg blev nr. 2 i U14 rækken i 87 slag.
Rasmus går videre til lansdelsfinalen den 17. juli i Barløseborg Golfklub. Tillykke med resultatet og held og lykke.

 

AON Juniorholdturnering

Silkeborg har haft 5 hold med i de indledende runder. Det er gået dem
virkeligt godt. 4 hold er viderere til landsdelsfinalerne den 15. sept.

 

U16A holdet:

Rasmus Bofill, Oliver Hundebøl, Kristian Dencker og Christian Brunsborg


U16B holdet:

Sebastian Brostrup, Asbjørn Agersnap, Mads Emil Hansen, Nicklas Sejthen

 

U16D holdet:

Nicklas Sejthen, Philip Sejthen, Gustav Hansen, Mads Jørn Tandrup, Mads Kjeldsen

 

U19B holdet:

Frederik Gjerulff, Martin Stenholt, Rasmus Højer, Alexander Saugstrup

Vi ønsker alle tillykke - Held og lykke den 15. september