HomeSøg DK EN
Home
Søg
DK EN

Brugernavn:

Password:


 

Så er SRG i elitedivisionen fra 2017

 

OPRYKNING SIKRET MED PEPTALK FRA BJØRN

af Frits Christensen

 

Silkeborg-holdet der sikrede sig oprykning til Eliteserien.

 

Silkeborg Ry Golfklub går ind til Made in Denmark-sæsonen 2018 med et hold i Elitedivisionen efter sejr i oprykningsmatch mod Lyngbygaard Golf

 

Silkeborg Ry Golfklubs elitehold i 1. division vest havde held med at tage alle til rådighed stående midler i brug, da klubben med en sejr over Lyngbygaard Golf sikrede sig retten til at spille i Danmarksturneringens bedste række, Elitedivisionen, i 2018-sæsonen. Her er klubben som bekendt vært for Made in Denmark på European Tour.

Der blev trukket på både Ryder Cup-kaptajnen Thomas Bjørn og Challenge Tour-spilleren Morten Ørum Madsen i den hårde og jævnbyrdige match mod Lyngbygaard, der blev afviklet på neutral bane på Hjarbæk Golfcenter i Vesthimmerland.

 

Efter formiddagens foursome-matcher havde Lyngbygaard sikret sig en føring på 4-2 før eftermiddagens singler. Under frokosten blev der vist en lille video-hilsen fra Thomas Bjørn på Sicilien, og den kom tilsyneladende til at virke som en peptalk før eftermiddagens singler, hvor også Morten Ørum Madsen var mobiliseret. Dagen før mistede han cuttet i Frankrig, overnattede tæt ved en lufthavn og stod op klokken 4 for at flyve over Frankfurt til Billund og haste videre til Hjarbæk.

Morten Ørum Madsen tabte ganske vist førstesinglen til den tidligere Europatour-spiller Thomas Nørret med cifrene 4&2, men hans store opbakning til holdet betød, at singlerne kunne skubbes til Silkeborgs styrkemæssige fordel. 

 

Efter Silkeborgs dominans i singlerne blev slutresultatet en samlet sejr på 11-7. Det vindende hold bestod af følgende spillere: Morten Ørum Madsen, Mads Kristensen, Michael K. Nielsen, Nicolai Røgen Jensen, Anders Emil Ejlersen, Oliver Hundebøll Jørgensen og Morten Storgaard Mortensen med Torben Nyehuus som holdleder. 

 

”Det har helt klart styrket holdet og medvirket til oprykningen, at de tre unge spillere, Nicolai Røgen, Anders Ejlersen og Oliver Hundebøll har vist klasse sæsonen igennem,” siger Torben Nyehuus.

 

Specielt Oliver Hundebøll har haft en stor sæson med EM-guld for juniorlandsholdet og en placering som nummer fire på juniorranglisten. Anders Ejlersen vandt DM-sølv og ligger nummer otte på juniorranglisten, mens Nicolai Røgen har opnået flere topplaceringer sæsonen igennem.

 

 


1. Division Herrer 2015

 

1. Division Herrer 2015

02.06.15

 

Blandet weekend for førsteholdet

Lørdag var det hjemme mod Sønderjyske, hvor vi fik en rigtig skidt start og var bagud 5-1 efter formiddagens foursome.
Eftermiddagens singler var desværre ikke meget bedre, så vi endte med at vi tabte 15-3.

 

Søndag var reelt den vigtigste kamp, da vi skulle besejre Breinholtgård for at undgå at komme i nedrykningskamp. Holdet blev til søndag forstærket med Morten Madsen, Mads Kristensen og Rasmus Bofill.  Morten kom hjem fra Irland, Mads fra et super resultat på ECCO og Rasmus kom fra Scotland med en sejr.

 

Vi fik for første gang i år en føring efter formiddagen, hvor Rasmus og Oliver vandt deres foursome og det samme gjorde Michael og Mads. I singlerne var der søndag stor forskel og vi vandt 5 matcher, og især Rasmus Bofill gjorde sig bemærket med en sikker 8/7 sejr.
En sikker sejr på 14-4 og vi har sikret os i 1. division.

 

Mvh Torben

 


27.04.15

1. Division startede med en sejr i Breinholtgård på 10-8

Oliver Hundebøll fik debut med foursome sammen med Jonathan Echberg.
Vi var som altid bagud efter foursome og denne gang 4-2, så det var dejligt med forstærkning i form at Morten Ørum, som kom direkte fra Kina :-)
Sejr til Morten, Mads, Jonathan og Morten Braas gav en dejlig sejr.

 

Søndag var det hjemme mod Kolding, som forventes at være det stærkeste hold i puljen og det mærkede vi fra start og var bagud 1-5 efter foursome. Men det endte trods alt med at blive rigtig tæt, hvor Morten Braas delte, Morten Mortensen tabte 1-0, Jonathan delte, Mads vandt stort, Michael tabte og Morten Ørum gav en lektion i hvordan man spiller Silkeborg og vandt 5-4 over Martin Ovesen, som på det tidspunkt var 3 under par :-)
Vi tabte 7-11, men en ok start.
mvh Torben Nyehuus


09.09.14

SRG igen i 1. division

Klubbens 2. divisionshold har efter at have vundet gruppespillet besejret Esbjerg i oprykningskampen.
Dermed er klubbens elitespillere igen at finde i 1. division.
Stort til lykke til spillerne !


11.08.14

Eliteherrerne skal spille om oprykning

Med Morten Ørum på holdet vandt 2.-divisionsholder 14-4 over Varde og sikrede en plads i oprykningsspillet, hvor de skal møde Esbjerg i Herning den 6. september. Udover Morten vandt Michael Nielsen, Jakob Rudbeck og Morten Mortensen sikre sejre.

Begge hold i kvalifikationsrækken har også vundet deres rækker og skal spille om oprykning til 4. division på Kaj Lykke Golf den 7. september.