HomeSøg DK EN
Home
Søg
DK EN

Brugernavn:

Password:


Club 37

Club37 er Silkeborg Ry Golfklubs nyeste ”klub i klubben” for spillere der har over handicap 37 og måske er gået lidt i stå med golfen, har ambitioner om et lavere handicap, eller blot søger nye golfbekendtskaber. Club37 er et gratis tilbud, hvor klubbens trænere vil gøre en ekstra indsats for, at denne gruppe føler sig godt hjulpet af klubben, får nye succesoplevelser og finder ligesindede at nyde golfen med. Målet er at nedbringe handicappet, og derved bane vejen for større glæde ved golfen og deltagelse i mange af klubbens andre fantastiske aktiviteter.

 

Gratis medlemskab

Det er gratis at deltage i Club37. Vi ønsker blot at vores medlemmer får flere sjove oplevelser med golfen. Eneste krav er, at

- du skal være aktivt medlem af Silkeborg Ry Golfklub,

- du har handicap over 37 og 

- du er i besiddelse af gyldigt Club37 badge, som bestilles på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Booking på holdene foregår efter "først til mølle" via hjemmesiden http://protrainer.golfbox.dk/ med nuværende golfbox login. For at alle får mulighed for at deltage, kan man max. tilmelde sig et hold ugentligt.

 

Nye hold starter til april 2017.

og du kan allerede nu ligge en bestilling ind på dit Club37 badge hos Jan på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Efter træningen opfordrer vi til, at deltagerne går ud og spiller med de andre Club37'ere, så man møder ligesindede på samme niveau.