HomeSøg DK EN
Home
Søg
DK EN

Brugernavn:

Password:


 

Supertilbud til begyndere

 

Kom og prøv kræfter med golf. Vi byder alle velkomne, og det er slet ikke så svært som nogen tror. Golfsporten kan faktisk være helt nede på jorden - selv om boldene flyver højt. Er du begynder og har lyst til at se, om golf er noget for dig, tilbyder vi et attraktivt og topprofessionelt prøvemedlemskab tilpasset dine behov.

 

 

 

TEGN PRØVEMEDLEMSKAB

 

 

Hvad indeholder dit prøvemedlemskab?

  • Kontingent som prøvemedlem i 3 måneder
  • Fri ugentlig holdtræning.
  • Kan du ikke følge et gruppe forløb vil du i samarbejde med klubbens træner få udarbejdet et individuelt forløb med op til 7 lektioner á 25 min. 
  • Regelundervisning med regelprøve
  • Spil på Pay & Play banen i Ry og 9-hullers banen i Silkeborg
  • Fri benyttelse af klubbens træningsanlæg
  • 10 poletter til driving range 
  • Vejledning af klubbens begynderudvalg
  • Deltagelse i begynderturneringerne

 

GRATIS prøvemedlemskab

ved efterfølgende indmeldelse i golfklubben*

* Et prøvemedlemskab koster kr. 1.400, som betales ved indmeldelse. Melder du dig efterfølgende, og senest 3 måneder efter endt prøveforløb, ind som fuldtidsmedlem, RyPlus eller 9-hullers medlem modregner vi beløbet i dit kontingent.  Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. Alle medlemmer over 26 år skal købe en aktiepost i ejer-selskabet Silkeborg Golf A/S. Efter køb af aktiebeholdning på kr. 5.000, får nye medlemmer en årlig KONTINGENTRABAT på kr. 1.000 i 5 år som Fuldtidsmedlem, RyPlus eller 9-hullers medlem. 

 

Golf kan være en kraftfuld fysisk sport, men kan spilles af alle uanset fysisk formåen. Derfor kan der, ud over den tekniske træning, blive behov for en fysisk fitting, en fysisk screening og rådgivning fra klubbens anerkendte fysioterapeuter, Jakob Nees og Martin Lauridsen, der også arbejder med de danske golflandshold.

Trænerne kan råde dig og sætte dig i forbindelsen med Golfklinikken.

 

Book en fysisk fitting i Pro-booking her

 

Fuldt golfsæt til prøvemedlemmer til helt vanvittig pris

Proshoppen tilbyder prøvemedlemmer et fuldt golfsæt med driver, 2 fairwaykøller, 6 jern, putter og golfbag til fantasipris fra kr. 2.300 (normal salgspris 3.279).

 

Det betyder, at du kan begynde som golfspiller med et prøvemedlemskab og et fuldt sæt køller for under 3.900!

 

Juniorer

Som junior i aldersklassen 7 - 15 år, kan du ikke blive prøvemedlem.

Som juniormedlem i Silkeborg Ry Golfklub indgår du straks i træningen sammen med andre børn og juniorer – skiftevis på din egen alder og skiftevis på dit eget færdighedsniveau.

 

Startpakke for juniorer:

Som nyt juniormedlem har du mulighed for at købe en startpakke til kr. 900,- bestående af en putter og et golfjern tilpasset din højde.

Desuden får du undervisningsmateriale i etikette og golfregler, som du selv skal gennemarbejde med dine forældre.

Når klubbens trænere vurderer, at du er klar til at bestå baneprøven, skal du igennem en praktisk prøve, der omfatter: spil på banen, putning, bunkerslag og indspil.

 

Tegning af juniormedlemskab