HomeSøg DK EN
Home
Søg
DK EN

Brugernavn:

Password:Bliv medlem 

MEDLEMSKAB MED ELLER UDEN AKTIEINVESTERING

 

Medlemmer i Silkeborg Ry Golfklub over 26 år, skal være medejere af Silkeborg Golf A/S, der ejer banen og faciliteterne i Silkeborg og har en attraktiv købsoption på anlægget i Kildebjerg Ry. Den samlede aktieinvestering i 2018 er kr. 5.000.

 

Vi giver dig muligheden for at blive medlem med eller uden aktieinvestering!

 

TILBUD 1

Betal kr. 5.000 for aktiebeholdningen og få kr. 1.000 i kontingentrabat i 5 år.

Silkeborg Ry Golfklub forærer dig dermed hele din aktiebeholdning i Silkeborg Golf A/S.

 

TILBUD 2

Bliv medlem uden aktieinvestering og opspar aktiebeholdningen over 7 år.

Silkeborg Ry Golfklub låner dig dermed din aktiebeholdning til en værdi af pt. kr. 5.000.

 

Kontingentsatser 2018

Silkeborg Ry Golfklub tilbyder en række muligheder for medlemskaber, der betyder, at du afhængig af dit behov kan vælge netop den medlemsform, der passer dig.

 

Pay & Play klubben i Silkeborg Ry Golfklub 

Pay & Play golfanlægget i Ry er en eksklusiv betalingsbane i absolut topkvalitet. Uanset om du har bestået baneprøve til golf, har du mulighed for at blive medlem af Pay & Play klubben i Ry. 

Oprettelse koster kr. 780 én gang for alle, og du har derefter mulighed for at købe et 3-måneders medlemskab gældende for en valgfri periode på 3 måneder eller et årsmedlemskab, der gælder hele sæsonen fra 1. oktober til 30. september. 

 

Bliv prøvemedlem

 


Bliv medlem

 


Bliv Juniormedlem

 

 

Gradueret første-årskontingent

Ved fuldtidsindmeldelse (senior eller junior) før 1. juni betales fuldt årskontingent.

Ved indmeldelse efter 1. juni betales et reduceret kontingent frem til 1. oktober, hvorefter der vil blive opkrævet normalt kontingent for det følgende år. Gradueringen gælder ikke for Prøvemedlemskaber og Pay & Play. Kontingentet reduceres med følgende procentsatser:

Pr. 1/6
20%

Pr. 1/7
40%

Pr. 1/8
60%

Pr. 1/9
80%

 

RETNINGSLINIER: 

• Hvis du i en periode ønsker at være passiv, kan du tegne et passivt medlemskab til kr. 500. 

• Som medlem over 26 år skal du være aktionær i Silkeborg Golf A/S, og du skal således investere kr. 5.000 i aktier. Se det fordelagtige Specialtilbud herunder. 

• Du kan til enhver tid konvertere fra passivt medlem eller fra et billigere til et dyrere medlemskab. Det oprindeligt indbetalte kontingent refunderes hermed, dog kun hvis konverteringen foretages senest den 31. maj. 

• OBS: Ønsker du at melde dig ud af klubben, melde dig passiv eller konvertere fra et dyrere til et billigere medlemskab, kan dette ske ved udgangen af regnskabsåret den 30. september med minimum 1 måneds skriftlig varsel til sekretariatet. 

Den årlige deadline er således 31. august.

Aktiekøb

I forbindelse med din indmeldelse, skal du, hvis du er fyldt 26 år, foretage en aktieinvestering i Silkeborg Golf A/S og således blive medejer af baneanlægget og faciliteterne.

Aktiernes nominelle pris er kr. 5.000,-, og med den nuværende kurs på 100 udgør den samlede investering i 2018-sæsonen kr. 5.000,-.

 
Vedtægter for Silkeborg Ry Golfklub

Vedtægter for Silkeborg Golf A/S   

 

Flex-medlemskab og passivt medlemskab

Fleksible medlemskaber øger antallet af golfspillere blandt travle familiemedlemmer i aldersgruppen 25 - 45 år. Derfor tilbyder Silkeborg Ry Golfklub fleksible medlemskaber, hvor du betaler et væsentligt mindre årligt kontingent, men til gengæld skal betale greenfee for at spille på banen. Se priser i skemaet ovenfor.

 

Hvis du i en periode ønsker at være passivt medlem, kan du tegne et passivt medlemskab til kr. 500. Dermed vil du fortsat modtage klubbens nyhedsmails, og stå forrest i køen, såfremt der måtte opstå venteliste for fuldtidsmedlemskaber.

 

Bemærk: Ønsker du at melde dig ud af klubben, melde dig passiv eller konvertere fra et dyrere til et billigere medlemskab, kan dette ske ved udgangen af regnskabsåret den 30. september med minimum 1 måneds skriftlig varsel til sekretariatet. Den årlige deadline er således 31. august.

 

Du kan til enhver tid konvertere fra passivt medlem, flex-medlemskab eller andet billigere medlemskab til et dyrere medlemskab.

 

Nybegynder - start som prøvemedlem

Vi byder både etablerede golfspillere og nybegyndere velkommen i klubben.

 

Har du ikke tidligere været medlem af en golfklub, skal du dog først igennem et begynderforløb som prøvemedlem. Her får du den fornødne golftræning, og lærer om golfspillets regler og etikette. Dette er både for din egen og andres sikkerhed. Men giver også en god ballast for at komme i gang, og sikrer dig den bedst mulige oplevelse af golfen efterfølgende. Det er desuden en god mulighed for at møde andre golfspillere og skabe relationer. Vores erfarne trænere og frivillige i begynderudvalget hjælper dig godt på vej, og godkender når du er klar til at spille på banen og blive fuldt medlem.

 

Vi tilbyder et professionelt og veltilrettelagt begynderforløb. Og selv når du er bestået tilbyder vi dig at fortsætte med gratis træning lidt endnu i Club37, så vi ved at du får det bedste udbytte og størst glæde ved golfsporten mange år frem. Læs mere om priser og prøvemedlemskab her og Club37 her.

 

Samarbejdsklubber med greenfee rabat

Silkeborg Ry Golfklub har indgået samarbejdsaftaler om rabat på greenfee satsen i flere klubber i blandt andet midt- og østjylland. Det vil sige, at du med dit golfmedlemskab i Silkeborg Ry Golfklub kan få 33% rabat på greenfee i mange af de bedste baner i Jylland. Endvidere har vi et samarbejde med flere af Nordens Top klubber, hvor du som medlem i Silkeborg Ry Golfklub kan spille helt gratis via vores TopNordic samarbejde.

Læs mere om vores samarbejdsklubber og greenfee tilbud her.

 

Fremtidige medlemssatser

Silkeborg Ry Golfklubs kontingentsatser er lagt i faste rammer frem til 2017/18. Det er planen, at senior-fuldtidskontingentet 26 - 69 år vil stige med kr. 200 om året frem til regnskabsåret 2017/18. Juniorkontingenter planlægges at stige med kr. 80 - 100 om året.