HomeSøg DK EN
Home
Søg
DK EN

Brugernavn:

Password:


 

Drømmegolf langs Gudenåen

Silkeborg Ry golfklub ligger i naturskønne omgivelser, ved det fantastiske område ved Gudenåen i Midtjylland. Oplev 2 dages golf med 18 huller på Silkeborg-banen og 18 huller på Kildebjerg Ry-banen kun afbrudt af et afslappende ophold på et af Gudenåens charmerende hoteller. Området byder på oplevelser for alle!


Alle vores attraktive golfophold inkluderer: 

  • Greenfee til Silkeborg og Ry banerne. (flere baner - klik her)
  • Overnatning på et af de charmerende hoteller nær Gudenåen
  • Dobbelt værelse inkl. Morgenbuffet
  • Læs mere om hoteller og ophold nedenfor.

 

Booking

Det er nemt at booke vores golfophold via vores samarbejdshoteller:

 

Step 1:

Book ønskede golftider i GolfBox på www.golf.dk eller kontakt ved særlige ønsker golfklubben på 86853399 eller www.welcome.dk. Udgangspunktet er: én booking i Ry og én booking i Silkeborg (tillæg for begge runder i Silkeborg kr. 350). Kontakt os for særlige forespørgsler.

 

Step 2: 

Book din overnatning direkte hos vores samarbejdshoteller:

a)    Radisson Blue Papirfabrikken, Silkeborg, tlf. 8882 2222.

b)    Scandic, Silkeborg, tlf. 8680 3533 tryk 2.

c)    Lyng Dal, Gl. Rye, tlf. 8689 8269.

d)    Hotel Dania, Silkeborg, tlf. 8682 0111.

Meddel at det er et golfophold via SRG samt dine bookede golftider.

 

Step 3:

Dit samlede golfophold inkl. greenfee afregnes direkte med hotellet.

 

Step 4:

Ved ankomst på golfbanen tjekker du ind i ProBox24 eller Golfshoppen og udskriver dit scorekort. Rigtig god fornøjelse!

 

SCANDIC

Tlf. 8680 3533 tryk 2.

Scandic Hotel - Silkeborg. Hotel i grønne omgivelser med pool, fitnessrum, restaurant og bar lige ved Silkeborg Langsø.

Golfophold: 2 x 18 hullers golf på hhv. Ry og Silkeborg-banen samt 1 x overnatning i dobbelt værelse inkl. lækker morgenbuffet.

Pris pr. Person kun kr. 1.390,-

Tillæg for enkeltværelse 325,-

RADISSON BLU

Tlf. 8882 2222

Radisson BLU – Papirfabrikken hotel. Centralt i Silkeborg direkte ned til Gudenåen. 4-stjernet luksus  med 2 min. Gang til hjejlebådene og gågaden.

Golfophold: 2 x 18 hullers golf på hhv. Ry og Silkeborg-banen samt 1 x overnatning i dobbelt værelse inkl. lækker morgenbuffet.

Pris pr. Person kun kr. 1.490,- 

Tillæg for enkeltværelse 450,-


 

LYNG DAL

Tlf. 8689 8269

Lyng Dal Hotel - Gl. Rye. Lille og charmerende hotel med anerkendt restaurant og med udsigt til de fredede lyngbakker.

Golfophold: 2 x 18 hullers golf på hhv. Ry og Silkeborg-banen samt 1 x overnatning i dobbelt værelse inkl. lækker morgenbuffet.

Pris pr. Person kun kr. 1.290,- 

Tillæg for enkeltværelse 250,-

HOTEL DANIA

Tlf. 8682 0111

Hotel Dania - Byens hotel. Central beliggende midt på byens smukke Torv med sjæl og klassisk elegance. 0 minutters gang til alle oplevelser.

Golfophold: 2 x 18 hullers golf på hhv. Ry og Silkeborg-banen samt 1 x overnatning i dobbelt værelse inkl. lækker morgenbuffet.

Pris pr. Person kun kr. 1.490,- 

Tillæg for enkeltværelse 365,-

Tillæg i august/september 100,-

 

 

Golfferie i skønne omgivelser langs Gudenåen

Der findes ikke noget bedre end at pakke tasken og golfudstyret, sætte sig ud i bilen og vide, at de næste par dage ikke skal bruges på andet end at få den bold i hul. Nu har du mulighed for at booke et golfophold bestående af to dage kun med golf og afslapning i Silkeborg Ry Golfklub. Golfklubben ligger ved det fantastiske område langs Gudenåen i Midtjylland og har to flotte baner, som du bare må prøve. Du har muligheden for at spille 18 huller på Silkeborg-banen eller 18 huller på Kildebjerg Ry-banen - det er op til dig. Det eneste der vil afbryde dig, er et afslappende ophold på et af Gudenåens charmerende hoteller, hvor du vil blive forkælet med lækker mad i afslappende omgivelser - hvem kan dog sige nej til sådan en golfferie?

Kombiner luksus, god mad og selvfølgelig golf

Når arbejdet fylder, og hverdagen er presset, fordi deadlines flyver om ørene på en, og eventuelle børn skal køres fra det ene sted til det andet, er det rart at kunne koble af. Og findes der en bedre måde at koble af på end en golfferie? Det tror vi hos Silkeborg Ry Golfklub bestemt ikke. Når du booker et golfophold, er det nemlig ikke kun selve overnatningen, der er i fokus. Med opholdet følger to dages golf, hvor du kan komme ud og prøve vores skønne baner, og du behøver ikke bekymre dig om greenfeen - den er nemlig inkluderet i dit golfophold. Det eneste du skal gøre, er at pakke dit golfudstyr samt golftøjet og komme til os, så skal vi nok sørge for, at både hverdag og arbejde bliver glemt i lidt tid.

Tænk ikke praktisk - bare nyd din golfferie

Med i dit golfophold er der ikke kun overnatning og greenfee med i prisen. På en af de charmerende hoteller langs Gudenåen vil du også få serveret en overdådig morgenbuffet, og du skal ikke bekymre dig om noget. Der skal nok blive sørget for dig. Når du vågner om morgenen og bare vil ud og mærke den friske luft og græsset under skosålerne, står morgenmaden og venter på dig, så du hverken skal finde pengepungen frem eller starte bilen. For os er det vigtigt, at vores spillere kan slappe helt af, og det gøres bedst uden bekymringer eller forhindringer. Book dit golfophold lige her hos os - vi er sikre på, at du ikke vil fortryde det!

Book din golfferie hos Silkeborg Ry Golfklub i Midtjylland

Følelsen af at have gået en god runde langs Gudenåen, hvor alt bare spillede og bolden spandt for en, kan ikke sammenlignes med noget. Når alt lykkes og en eventuel sejr skal fejres, gøres det uden tvivl bedst i Silkeborg Ry Golfklub. Når du booker en golfferie hos os, får du den bedste service samt spilletid på en bane, der altid står helt skarpt. Læs lidt mere om de forskellige hoteller på siden, hvor du kan tilbringe natten efter en god runde golf. Du er også velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til vores golfophold.

 

Vi tilbyder også at strikke dit golfophold sammen med spil på flere baner i Golf Gudenaa samarbejdet, som omfatter golfbanerne i Hammel, Tange, Himmelbjerget, Skanderborg, Ry og Silkeborg. Book dit Golf Gudenaa ophold her.


VisitSilkeborgs app er Silkeborgs officielle turistguide ( hent den her ) til alt, hvad du har brug for at vide når du besøger Silkeborgegnen.

Du kan finde information og inspiration til oplevelser, attraktioner, aktiviteter, events, overnatning, restauranter, transport og meget mere. Appen indeholder desuden kortfunktioner og giver forslag til rutebeskrivelser.

Med VisitSilkeborgs app får du: 

  • Oversigt over områdets attraktioner, aktiviteter, oplevelser, spise og overnatningssteder
  • Eventkalender
  • Oversigt over områdets arrangementer og begivenheder
  • Kortoversigt over byen og omegn
  • Rejseplan og vejret