HomeSøg DK EN
Home
Søg
DK EN

Brugernavn:

Password:


Billeder fra AVK- arrangementet med Ulrik Wilbæk

Foto: Per Pedersen

 

Pressemeddelelse vedr arrangementet:
Af: Frits Christensen
Foto: Per Pedersen

Kloge ord fra Ulrik Wilbek

Der var interessant orientering om globalisering i erhvervslivet og kloge ord om motivation på og uden for golfbanen, da 25 medlemmer af SRG Business forleden mødtes til virksomhedsbesøg på den internationale koncern AVK International, der er Skanderborg Kommunes største virksomhed med over 3.000 ansatte, heraf de 750 i Danmark.

SRG Business-medlemmerne varmede op til mødet med koncernchefen Niels Aage Kjær og sportschef Ulrik Wilbek fra Dansk Håndbold Forbund med 9 hullers netværksgolf på AVK-banen i Kildebjerg Ry.

Herefter gik turen til AVK-hovedkvarteret i Galten/Skovby, hvor SRG’s erhvervspartnere blev modtaget af Niels Aage Kjær, der fortalte historien om, hvordan han som anden generation i virksomheden har opbygget en stor international koncern på produktion og salg af ventiler og hydranter. Niels Aage Kjær er SRG-sponsor og mangeårigt medlem af Silkeborg Ry Golfklub.

Også Ulrik Wilbek kender til golfsportens mysterier fra sit medlemskab af Viborg Golfklub. Over temaet ”Hvad motiverer dig – mentale processer i golf” underholdt Ulrik Wilbek med sine erfaringer med ledelse og mental coaching på og uden for golfbanen. At dømme efter reaktionerne hos SRG Business-medlemmerne var det et populært netværksgolf-arrangement.

Fabrikant og koncernchef Niels Aage Kjær sammen med Ulrik Wilbek. Foto: Per Pedersen


DHF-sportschef Ulrik Wilbek taler om mentale processer i golf for medlemmer af SRG Business. Foto: Per Pedersen