HomeSøg DK EN
Home
Søg
DK EN

Brugernavn:

Password:


PROGRAM 2018

NETVÆRK VIA OPLEVELSER, INSPIRATION, SPARRING OG GOLF

FÅ DET BEDST UD AF DET MESTE – HOS MUSEUM JORN

5. APRIL 2018

dsc2761

I en tid hvor gnist og glæde ofte overskygges af brok og bekymring tager Thomas Mygind kvalificeret livtag med vores tendens til periodisk trutmund, og leverer effektive genveje til bedre relationer,
øget trivsel og større personligt overskud. Inden vi mødes på Museum Jorn afholdes årets første runde netværksgolf i Silkeborg.

5. april 2018

Kl. 14:00 – 17:00 Netværksgolf
Kl. 17:30 – 21:00 SRG Business hos Museum Jorn

Billeder fra arrangementet

Det sejler i SRG Business – GoSail ved Middelfart Marina

3. MAJ 2018

gosail

GoSail udvikler mennesker, understøtter samarbejde og skaber unikke oplevelser med både som værktøj. I hold vil vi udfordre os selv og hinanden til matchrace ved Middelfart, og resultatet tæller naturligvis i konkurrencen om at blive årets netværksgolfer. Vi går i land ved Hindsgavl Slot til en læ

3. Maj 2018

Kl. 13:30 – 17:00 GoSail matchrace
Kl. 17:30 – 21:00 Spisning og uformelt netværk på Hindsgavl Slot

Fra Medarbejder til Medskaber – hos Silkeborg IF.

19. JUNI 2018

kirsten-bonde

Efter en runde netværksgolf besøger vi Danmarks flotteste fodboldstadion, hvor vi bl.a. får besøg af Ph.d. Kirsten Bonde Sørensen, som er kreativ ekspert i tendenser indenfor arbejdsliv, fremtidens kompetancer og designtænking. ”Fra Medarbejder til Medskaber” handler om hvordan vi får gjort fremtidens medarbejder til værdiskabere.

19. juni 2018

Kl. 14:00 – 17:00 Netværksgolf
Kl. 17:30 – 21:00 SRG Business hos Silkeborg IF.

Spil hinanden gode og bliv bedre sammen – hos Ruggaard

14. AUGUST 2018

rugaard

Nu sejler det igen i SRG Business, når vi besøger Claus Ruggaard. På og omkring Silkeborg søerne arbejder Ruggaard med teambuilding, teamtræning og medarbejderudvikling for bl.a. Silkeborg I.F., LEGO, Danfoss og Siemens. Øvelser i kommunikation og samarbejde vil danne grobund for hyggeligt, sjovt og tankevækkende socialt samvær, der udvikler og inspirerer netværket i uformelle rammer.

14. august 2018

Kl. 14:00 – 17:00 SRG Business hos Ruggaard
Kl. 17:30 – 21:00 Team Cooking og netværk

Villa Villemoes og Bøvl – hos Villa Natklub

12. OKTOBER 2018

vilemoes

Efter årets sidste runde Netværksgolf samles vi til en festlig sæsonafslutning på natklubben Villa. Medbring din bedre halvdel til spisning, samt eksklusivt og morsomt ledelses foredrag med Nils Villemoes under overskriften ‘Bøvl’! Efterfølgende er der tid til netværk og hygge i Villa’s bar og lounge.

12. oktober 2018

Kl. 13:30 – 17:00 Netværksgolf i Silkeborg
Kl. 17:30 – 21:00 SRG Business


2017 program

 

2017

VELKOMMEN TIL SRG BUSINESS 2017

 

Silkeborg Ry Golfklub er ikke bare blandt Danmarks største golfklubber målt på antal golfhuller og medlemmer, men også målt på antal Erhvervspartnere – med over 120 tilknyttede virksomheder. Alle virksomheder der ser værdien i at synliggøre sig overfor hinanden og det attraktive kundesegment blandt golfspillerne, samt de helt unikke netværksmuligheder der ligger i de fælles oplevelser på golfbanen især. I 2015 blev ’SRG Business’ etableret som en overbygning til det traditionelle sponsorprogram, særligt tiltænkt de virksomhedsledere, som ønsker et endnu stærkere erhvervsnetværk med relevant faglig inspiration. Det tætte og personlige erhvervsnetværk opstår særligt igennem de fælles oplevelse på og udenfor golfbanen. SRG Business er nemlig ikke kun for golfspillere, ligesom medlemskab heller ikke er begrænset til eksisterende Erhvervspartnere i golfklubben.


"De fælles oplevelser, med golf, inspirerende indlæg og spændende virksomhedsbesøg er kernen og styrken i vores erhvervsnetværk. Det handler i bund og grund om, at vi herigennem lærer personerne bag de virksomheder vi repræsenterer at kende. Med det personlig kendskab bliver det nemmere at lave forretning sammen og anbefale hinanden til andre. Det er god business!"

-Mads Faber, Golfmanager

 

Se vores spændende program for 2017 nedenfor. Velkommen til SRG Business.

 

28.03.2017

Vi starter med et Bang! - hos Silkeborg Ry Golfklub m/ Carsten Bang

 

Netværksgolf Silkeborg kl. 14:00-17:00

SRG BUSINESS kl. 17:30 – 20:30


Vi starter 2017 med et BANG! ...Når Carsten Bang besøger SRG Business til netværksgolf og et eksklusivt foredrag. Carsten Bang er bl.a. kendt for sine komiske talenter på standup-scenen, som skribent og som vært i radio- og tv. Nok i mindre grad som golfspiller, men Carsten deltager alligevel i netværksgolfen sammen med SRG Business. Efter netværksgolf byder golfklubben indenfor til information om årets program, inden Carsten går på scenen. Ikke med stand-up i den gængse forstand, men med en eksklusiv fortælling om "virksomheden Carsten Bang" krydret med anekdoter fra livet i showbiz.

 

16. maj:   

Kærlighed ved første putt - hos Kildebjerg-Ry m/ Sofie Lassen-Kahlke

 

Netværksgolf Ry kl. 14:00-17:00

SRG BUSINESS kl. 17:30 – 21:00

I sædvanlig stil starter dagens arrangement med 9 hullers netværksgolf, hvor golfsportens ambassadør Sofie Lassen-Kahlke deltager på banen i Ry. Herefter mødes vi i Kildebjerg-Ry Erhvervshus. Her vil Kildebjerg-Ry v/ Jens Mastrup byde SRG Business velkommen, og fortæller om Kildebjerg-Ry projektet med det helt unikke byplansområde, som også omfatter vores flotte golfbane i Ry. Herefter vil der være tid til netværk inden Sofie Lassen-Kahlke, med referencer til hendes karriere som skuespiller, uddeler værdifulde værktøjer til ’at være på’ og præstere i erhvervslivet – også på en dårlig dag.

 

11. August

Sandhed og politik - hos Herning GK m/ Helge Sander

 

Golf i Herning kl. 8:00-13:00

SRG BUSINESS kl. 13:30 – 16:00

Er sandhed i politik en by i Rusland? Måske kan tidligere videnskabsminister Helge Sander give svar herpå, når han i Herning Golfklub gæster SRG Business til et eksklusivt foredrag. Her vil vi få indblik i et fascinerende liv med topposter indenfor dansk erhverv, sport og politik, som har bragt Helge Sander fra journalistik over 6-dagesløb, fodboldprovokatør og borgmester til videnskabsminister og nu selvstændig indenfor virksomhedsrådgivning. Inden da spiller vi 18 hullers golf. Selvom vi altid hylder hold ånd, samarbejde og netværket, vil vi her også kåre årets individuelle SRG Business golf mester 2017. Sæt derfor gerne hele dagen af til både golf, netværk og måske lidt politisk korrekthed.

 

3. oktober:  

Kunden i centrum - hos ENIIG m/ Jacob Høj Jørgensen

Netværksgolf i Silkeborg kl. 13:30-16:30

SRG BUSINESS kl. 17:30 – 21:00

 

Efter 9 hullers netværksgolf besøger vi en af Silkeborgs største virksomheder, som efter en nylig fusion er blevet eniig om at hedde noget nyt. Endvidere er virksomheden flere gange kåret blandt Danmarks bedste arbejdspladser. Så glæd dig til et spændende virksomhedsbesøg hos ENIIG. Her vil vi desuden få besøg af Jacob Høj Jørgensen, som bl.a. rådgiver virksomheder i forretningsudvikling. Jacob vil give dig værdifulde råd og input til at udvikle din virksomheds potentiale ved at sætte ’kunden i centrum’ og hjælpe dig til at sikre, at din kunde også handler hos dig i morgen.

 

15. november:

SRG Business med Huxi Bach hos Midtjyllands Avis

 

Netværksgolf i Silkeborg kl. 13:30-16:30

SRG BUSINESS kl. 18:00 – 22:00

Vi startede med et Bang, og slutter med et Brag! Efter årets sidste runde netværksgolf vil direktør Stinus Errboe og chefredaktør Hans Krabbe byde SRG Business velkommen indenfor til en af Silkeborgs ældste og med sikkerhed mest historiske virksomheder, Midtjyllands Avis på Papirfabrikken. Her vil der blive tid til en rundvisning og let anretning inden vi hos naboen, Kedelhuset, slutter året af i festligt selskab med Huxi Bach showet ”Ind til benet".

 

SRG BUSINESS benefits 2017


 • Deltagelse i Erhvervsklubben med 5 netværksarrangementer inkl. forplejning i 2017.
 • Herunder adgang til ”Huxi Bach – Ind til benet”.
 • 1 dusin Bridgestone golfbolde.
 • SRG Business Performance golfjakke fra BACKTEE
 • 2 greenfee-billetter til Silkeborg Ry eller samarbejdsklubber
 • 2 Pay & Play billetter til Kildebjerg Ry
 • Adgang til at tilmelde sig SRG’s sponsorrejse 19-21. maj 2017
 • Et stærkt og personligt erhvervsnetværk.


Pris for medlemskab i SRG BUSINESS 2017

Kr. 5.900 ekskl. moms.

BIRDIE og EAGLE sponsorer i SRG får 20% rabat på hovedmedlemmet.

Ekstra deltagere fra samme virksomhed: Kr. 5.000 ekskl. moms.

 

 


2016 program

 

 

SRG BUSINESS er et erhvervsnetværk hvor golf indgår som et integreret element i programmet. Man behøver dog ikke være golfspiller, medlem eller sponsor i golfklubben for at blive medlem i SRG Business og få et rigt udbytte af arrangementerne. Vi byder derfor gerne nye virksomheder velkommen, som giver nuværende sponsorer mulighed for at danne nye kontakter.

 

 Download 2016-programmet her.

 

Tirsdag den 8. marts 

SANS OG SAMLING

– hos Radisson Blu

Netværksgolf Silkeborg kl. 14:00 – 17:00 – option for golfspillerne SRG BUSINESS kl. 17.45 – 21.00 Radisson Blu i Silkeborg byder velkommen til årets første arrangement, hvor du har mulighed for gratis at invitere en kunde eller forretningsforbindelse med, som du gerne vil give en smagsprøve på SRG BUSINESS. For her venter os i sandhed en helt unik smags- og sanseoplevelse, hvor vi bl.a. skal opleve hvordan de verdensberømte Riedel glas fremhæver smagsoplevelsen af den rette vin til det rette glas. Tror du det er ren trylleri – så forvent en fortryllende oplevelse! Forinden er der for de friske mulighed for 9 hullers netværksgolf på vinterbane i Silkeborg.

 

Onsdag den 18. maj

VILJEN TIL SEJR

– hos Backtee

Netværksgolf Silkeborg kl. 14:30 – 17:00

– option for golfspillerne SRG BUSINESS kl. 18.00 – 21.00 Dagens hovedtaler er bl.a. kåret som vinder af den mest prestigefyldte pris for foredragsholdere – Årets Inspirator. Og herforuden kendt som OL og VM medalje-vinder og en ukuelig ’vilje til sejr’. Arne Nielsson behøver næppe yderligere introduktion hos de fleste. Hos Backtee vil Arne Nielsson introducere os for begrebet ’Coping’ der handler om værktøjer til at blive stærkere og bedre på jobbet og i privatlivet. Forindet mødet hos Backtee vil der være mulighed for 9 hullers netværksgolf i Silkeborg.

 

Torsdag den 9. juni

FORSTÅ FREMTIDEN

– hos Inox

Netværksgolf Ry kl. 14:30 – 17:00

– option for golfspillerne SRG BUSINESS kl. 18.00 – 21.00 Efter 9 hullers netværksgolf inviterer stålgrossisten INOX os indenfor i den jernhårde Ry virksomhed. Her kan du bl.a. forvente et tankevækkende og humoristisk foredrag fra Sveriges fremmeste fremtidsforsker, Troed Troedsson, som igennem de seneste 15 år har arbejdet som konsulent for virksomheder som IKEA, H&M og Ericsson samt flere internationale statslige opgaver. Troed er blandt de allerdygtigste foredragsholdere i branchen, og vil give dig værdifulde værktøjer til at håndtere fremtidens fælder og forretningsmuligheder.

 

Fredag d. 19. august

DANMARK IFØLGE SKAMMELSEN

– blue search invitational Kl. 12.00 – 19.30

(golf 14:30 til 19:30)

I samarbejde med blue search & selection byder SRG BUSINESS velkommen til Mr. News, tv-vært og journalist, Poul Erik Skammelsen, som vil give et eksklusivt indlæg omkring aktuelle politiske og erhvervsrelaterede emner – herunder det aktuelle amerikanske præsidentvalg og andre begivenheder der påvirker verdensøkonomien, og dermed også Danmark. Arrangementet afholdes i klubhuset i Silkeborg, hvorefter blue search & selection inviterer til 18 hullers golf– turnering for SRG BUSINESS medlemmer og særligt inviterede – herunder Skammelsen selv. 

 

Fredag den 21. oktober

OFFICERS AND GENTLEMEN

– hos Jysk Musikteater

Netværksgolf Silkeborg kl. 13:00 – 15:30

– option for golfspillerne SRG BUSINESS kl. 16.30 – 21.30 Musical Silkeborg inviterer indenfor til en eksklusiv forpremiere samt Danmarks- og Europapremiere på musicallen ”An Officer and a Gentleman” med bl.a. James Sampson på rollelisten. Forinden denne unikke oplevelse, inviteres vi til middag og erhvervsnetværk på Papirfabrikken, hvor direktør og producer Niels Kaas byder SRG Business velkommen til årets sidste arrangement. Inden besøget i Jysk Musikteater vil der traditionen tro være mulighed for 9 hullers netværksgolf.

 

 SRG Business Benefits 2016

 • Deltagelse i Erhvervsklubben med 5 netværksarrangementer inkl. forplejning i 2016.
 • Herunder deltagelse i ”Riedel glassmagning” og adgang til ”An Officer and a Gentleman”.
 • 1 dusin SRG BUSINESS Bridgestone golfbolde.
 • SRG BUSINESS polo fra BACKTEE
 • 1 Gratis Club Fitting med brug af Trackman på driving range i Silkeborg
 • 4 greenfee-billetter til Silkeborg Ry eller evt. samarbejdsklubber
 • 4 Pay & Play billetter til Kildebjerg Ry
 • Adgang til at tilmelde sig SRG’s sponsorrejse 20-22. maj 2016.

 

Pris for medlemskab i SRG BUSINESS 2016

Kr. 5.900,- eks. moms.

BIRDIE og EAGLE sponsorer i SRG får 20% rabat på hovedmedlemmet.

Ekstra deltagere fra samme virksomhed: Kr. 5.000 eks. moms.

 

Meld din virksomhed ind i SRG BUSINESS i dag!

Ring 8685 3399 eller mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 

Vær med til at støtte fremtidens elite

Overskuddet fra SRG BUSINESS går ubeskåret til SILKEBORG RY GOLF TEAM, der er 

SRG’s nye eliteafdeling med landstræner David Dichmeiss som tilknyttet konsulent.

SILKEBORG RY GOLF TEAM har som vigtigste formål at skabe et træningsmiljø blandt juniorer og elitespillere, der kan danne grundlag for at udvikle klubbens næste European Tour spiller

 

Husk tilmeldinger til Mads Faber på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Vi glæder os til et forrygende 2016 i SRG BUSINESS – vi ses!

 


2015 program

Dovnload PDF folder om SRG Business

 

Driving Experience

Fredag den 20.03.15.

 


Jyllandsringen lægger asfalt og Sciroccoer til en hel dag med køreundervisning, racing og netværk.
Normalprisen på dette arrangement er kr. 3.500 – 4.000 plus moms pr. deltager, men på grund af et nystartet strategisk samarbejde, er det lykkedes at igangsætte SRG BUSINESS med en sand Driving Experience.

Program:
08.30    Ankomst og morgenmad
09.00    Briefing
09.35    Omklædning
09.45    Intro af VW Scirocco Cup racer
10.00    Kørsel i VW Scirocco Cup
12.00    Frokost
12.30    Kørsel i VW Scirocco Cup - tidskørsel
14.00    Highspeed passagerture Peugeot Spider Cup racer
15.00    Afslutning

Jyllandsringen tilbyder udlån af udstyr og køredragter.
Alle gæster kører med en selvrisiko på kr. 10.000 inkl. moms.

Torben Rønsbøl vil i løbet af dagen igangsætte sæsonens networking.

 

NYHED:

Onsdag den 15.04.15. i Aalborg Kultur- og Kongrescenter

Foredrag af FBI Agent og Spy catcher Joe Navarro, der er en af verdens førende kapaciteter inden for Executive Body Language og har hjulpet utallige top 100 virksomheder i USA og resten af verden.

SRG BUSINESS har fået mulighed for at invitere medlemmerne med til dette enestående foredrag.

 

Program.

13.00 - 13.30   Velkomst ved Business Institute og EXMC

13.30 - 14.30   Joe Navarro 1. del

14.30 - 15.00   Kaffepause

15.00 - 16.00   Joe Navarro 2. del

16.00 - 16.30   Q&A

 

Se den officielle invitation HER.

Tilmelding for SRG BUSINESS medlemmer på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 


JYSKE BANK Invitational – Økonomi og Forhandlingsteknik

Tirsdag den 16.06.15.

 

9 hullers Texas Scramble på Silkeborg-banen sammen med potential forretningspartner efterfulgt af en spændende aften på JYSKE BANKs hovedkvarter i Silkeborg, hvor banken er vært, og hvor deltagerne får mulighed for at komme et par spadestik ned under den almindelige journalistiske dækning af den aktuelle økonomiske situation.
Aftenens hovedattraktion er en spændende indføring i Forhandlingsteknik fra én af landets førende eksperter på området, chefadvokat Mikkel Gudsøe.

Program:
14.30    Option for GOLFSPILLERE - Ankomst og indskrivning i klubhuset i Silkeborg
             Texas Scramble for Executives
17.00    Afslutning i klubhuset
18.00    Velkomst og aftensmad hos JYSKE BANK, Vestergade, 8600 Silkeborg
18.30    JYSKE BANK v/ Vice President Tina Winther Frandsen, Macroecononic Research, har ordet
19:00    Netværksarbejde v/ Torben Rønsbøl
19:30    Mikkel Gudsøe – foredrag om forhandlingsteknik
21.00    Afslutning

 

AVK – Globalisering og Motivation

Tirsdag den 25.08.15.

 

En aften, hvor AVK er vært, og hvor Svend Aage Kjær vil fortælle om den imponerende forvandling af en 12 mands smedevirksomhed til en global millardkoncern.
Ulrik Wilbek, der er kendt som juniortræner i Viborg Golfklub, holder aftenens foredrag om udfordringerne ved at sammensætte og motivere et team med forskellige mennesketyper med forskellige personlige mål og succeskriterier.

Program:
14.30    Option for GOLFSPILLERE - Ankomst og indskrivning i klubhuset i Ry
             Texas Scramble for Executives
17.00    Afslutning i klubhuset
18.00    Velkomst og aftensmad hos AVK, Smedeskovvej 40, 8464 Galten
18.30    Niels Aage Kjær har ordet
19:00    Netværksarbejde v/ Torben Rønsbøl
19:30    Ulrik Wilbek – foredrag om motivation
21.00    Afslutning

 

PRESSALIT – Erhverv, Kultur og Eliteidræt

Onsdag den 30.09.15.

 

PRESSALIT er vært ved en spændende aften, hvor medejer Dan Boyter, der er bestyrelsesmedlem i AROS, bestyrelsesformand i Den Jyske Opera og nyudnævnt medlem af Danmarks Radios bestyrelse, byder velkommen og orienterer om sit syn på relationerne mellem Erhverv og Kultur.
Aftenens foredrag afholdes af Søren Holmgreen, der som eliteidrætsmand bruger sine erfaringer fra elitesportens verden i sit daglige arbejde i erhvervslivet. Et foredrag af Søren Holmgreen indeholder masser af positive oplevelser, som får publikum op af stolene og ud i livet med et smil på læben.
 
Program:
14.30    Option for GOLFSPILLERE - Ankomst og indskrivning i klubhuset i Ry
             Texas Scramble for Executives
17.00    Afslutning i klubhuset
18.00    Velkomst og aftensmad hos Pressalit, Pressalitvej 1, 8680 Ry
18.30    Dan Boyter har ordet
19:00    Netværksarbejde v/ Torben Rønsbøl
19:30    Søren Holmgreen – foredrag om Eliteidræt og Erhvervslivet
21.00    Afslutning

 

SRG BUSINESS benefits

 

 • Deltagelse i Erhvervsklubben med 4 netværksarrangementer inkl. forplejning i 2015
 • Gaveæske fra Proshoppen med 4 CALLAWAY bolde
 • SRG BUSINESS pullover fra BACKTEE
 • SRG BUSINESS brevholder
 • Gratis Club Fitting med brug af Trackman på driving range i Silkeborg
 • 4 greenfee-billetter til valgfri TOP3 bane – Lübker, Lyngbygaard eller Stensballegaard
 • 4 Pay & Play billetter til Kildebjerg Ry
 • Udlodning blandt de første 30 tilmeldte:
Golfrejse til kr. 5.000
3 NIKE Swoosh Members 2015 med lån af driver og bolde