HomeSøg DK EN
Home
Søg
DK EN

Brugernavn:

Password:


Sponsor-events 2016

Læs golfjournalist Frits Christensens artikel om Golfresort Schloss Lüdersburg på Lüneburger Heide - noget af det smukkeste og mest behagelige man efter journalistens mening kan forestille sig som golfspiller.
Hent beskrivelse

 

Sæt allerede nu X i kalenderen.

 

 

 

15. april
Sponsor Spring Match 2016

Årets første sponsorevent! Her er der mulighed for at invitere nye potentielle Partnere/sponsorer med i det eksisterende netværk på over 100 partnere/sponsorer. Vi starter med en dejlig frokost og dernæst spilles 9-huller på banen i Silkeborg.

 

20.-22. maj
Netværkstur til Tyskland  (se mere herunder)

Tag med på denne spændende tur, hvor du - udover fagligt indhold - får udvidet dit netværk og dine relationer til de øvrige partnere/sponsorer. Og så selvfølgelig - Golf på en klassebane i Tyskland!

 

31. maj – 1 juni
ECCO Tour – sponsorer kan købe Pro/Am hold
Udnyt muligheden for at invitere forretningsforbindelser til en god oplevelse med en professionel golfspiller – enten i Silkeborg eller Ry.

 

3. juni 
Sponsor Clinic - Shortgame (16 pladser)

Klubbens proteam giver holdkursus i indspil, chip og putting, som vil hjælpe dig til lavere scores. Deltagerne mødes til samlet frokost i klubben kl. 13:00 og 'clinic' fra kl. 14:00. Arrangementet afsluttes fra 15:00-15:45 i Proshoppen med et indblik i vigtigheden af clubfitting - hvad kan det rette udstyr gøre for din score?

 

17. juni
9-hullers Jubilæum-netværksgolf i Silkeborg kl. 11:30
I anledning af klubbens 50-års jubilæum inviteres sponsorer og samarbejdspartnere til reception fra klokken 14.30.

Forinden vil der være mulighed for at spille 9-huller netværksgolf.

 

16. august
9-hullers Netværksgolf i Ry kl. 16:30 (gunstart kl. 17:00)

Slut arbejdsdagen af med netværk og 9-huller i Ry. Vi slutter med en let anretning.

 

2. september
Sponsor Clinic - Spil med Proen (9 pladser, Birdie og Eagle)

I hold af 4 spiller du 9 huller i selskab med klubbens Pro-træner Rasmus Rolighed og GTU træner Christian Nordby, som vil give dig værdifulde råd om course-management og golf-psykologi i praksis, så du er mentalt skarp forud for Sponsorturneringen. Deltagerne mødes til samlet frokost i klubben kl. 12:00 og banetræningen starter fra kl. 13:00. Arrangementet afsluttes mellem kl. 15:15-15:45 i Proshoppen eller på rangen. Denne clinic er forbehold birdie- og eagle sponsorer.

 

6. september
Top3 Sponsor Ryder Cup (8 pladser, primært Birdie og Eagle)

Vær med på SRG's hold i venskabskampen mod erhvervsklubberne fra Lübker, Lyngbygaard og Stensballegaard. Turneringen spilles som en "Mini Ryder Cup", hvor du sammen med en makker skal skaffe points til holdet og gøre SRG Erhvervsnetværk ære. Årets turnering afvikles på Kildebjerg-Ry banen, hvor vi mødes kl. 12:00 med gunstart 13:00. Efterfølgende med fælles spisning og mulighed for netværk. Tilmelding efter først-til-mølle, birdie- og eagle sponsorer vil blive prioriteret først.

 

23. september
Sponsorturneringen 2016
Årets sidste arrangement og traditionelt største Sponsor-turnering, og dermed rig mulighed for at netværke med klubbens over 100 Erhvervspartnere. Vi starter med morgenmad, dernæst 18-hullers golf samt afslutning med frokost i klubhuset og præmieoverrækkelse. Tilmelding er åben i Golfbox. Program:

7:30 Morgenmad i klubhuset - Silkeborg

8:00 Velkomst ved formand Jan Frandsen og manager Mads Faber

9:00 Gunstart SYD-VEST

14:00 Frokost og præmieoverrækkelse

Vi glæder os til en festlig afslutning på en forrygende sponsor-sæson.