HomeSøg DK EN
Home
Søg
DK EN

Brugernavn:

Password:


2017 program

Skab mere værdi for din virksomhed - bliv en del af et stærkt netværk

 

Som erhvervspartner i Silkeborg Ry Golfklub bliver du en del af et hold, der arbejder på at skabe mere værdi for hinanden med den fælles passion for golf som omdrejningspunkt. Der er pt. planlagt følgende arrangementer for erhverspartnere i 2017:

 

28. marts:

SRG Business med Carsten Bang hos SRG

Eksklusivt for SRG Business medlemmer – læs mere her

 

21. april:

Sponsor Spring Match 2017

Efter vinterpausen glæder vi os til at gense erhvervspartnerne og ønske alle en god sæson ifm. årets første event. Her har du mulighed for at invitere nye potentielle erhvervspartnere med i det eksisterende netværk på over 100 deltagende virksomheder. Der er indregistrering fra kl. 11:30, hvorefter vi starter kl. 12:00 med en let frokost fra Ferdinand og dernæst spilles 9-huller på banen i Silkeborg med gunstart kl. 13:30.

 

5. maj

Sponsor Clinic – Long Drive (16 pladser)

I Ry afvikles for andet år i træk Long Drivers European Tour (LDET). I den forbindelse inviterer klubbens pro’er SRG's erhvervspartnere til en eksklusiv clinic i Ry med fokus på at få mere længde på dit drive. Med hjælp fra trackman, og ikke mindst en af de professionelle LDET spillere, giver proerne tips til hvordan du får dit drive ud over 380 yards…. Deltagerne mødes til samlet frokost hos Café Greenhouse i klubhuset kl. 12:00 og 'clinic' fra kl. 13:00 – 15:00. Bemærk: Idet der er begrænset antal pladser, udbydes arrangementet først til birdie- og eagle sponsorer. Tilmelding åbnes for Par-sponsorer d. 18.maj (venteliste er åben).

 

5.-6. maj

Synliggør din virksomhed til LDET

Long Drivers European Tour i Ry, er en enestående puplikumsevent. I 2016 var der stor opmærksomhed omkring arrangementet blandt medlemmer, gæster og i pressen. Som Erhvervspartner i SRG har du mulighed for at tegne et LDET Sponsorat, hvor du synliggør din virksomhed og samtidigt støtter klubben i internationale events som denne. Kontakt klubbens golfmanagers og forhør om dine muligheder.¨

 

Eksempel på LDET sponsorat 2016 CD Bolig

 

16. maj:   

SRG Business med Sofie Lassen-Kahlke hos Kildebjerg-Ry

Eksklusivt for SRG Business medlemmer – læs mere her 

 

19.-21. maj 

Netværksrejse til Helsingborg og Vasatorp GK (40 pladser)

Sponsorrejsen er en enestående mulighed for at komme tæt på, og netværke med, de øvrige erhvervspartnere. Årets Sponsor- og netværksrejse går i år til europatour banen Vasatorp GK med ophold på det 4-stjernede hotel Metropol i Helsinborg. Turen inkluderer bl.a. 3 runder golf på et af Nordeuropas bedste golfanlæg, fagligt indhold, bustransport, overnatning og forplejning. Læs om Vasatorp ved at klikke her  og turen du ikke må gå glip af ved at klikke her 

 

29. maj – 30 maj

ECCO Tour – køb dit Pro/Am hold til favør pris! (6 hold á 3 pers.)

Udnyt muligheden for at invitere forretningsforbindelser eller andre SRG erhvervspartnere til en unik golfoplevelse med en professionel golfspiller. Til ECCO Pro/Am er der sørget for alt, inkl. fuld forplejning og flotte præmier, så du blot skal møde op med dit hold og glæde dig til en forrygende og oplevelsesrig dag. SRG råder d. 29/5 over 2 hold i Ry og d. 30/5 over 2 hold i hhv. Ry og Silkeborg. Holdene udbydes til SRG’s erhvervspartnere til særlig attraktiv pris.

 

13.juni 

9-hullers Netværksgolf i Ry

Slut arbejdsdagen af med netværk og 9-hullers netværksgolf i Ry. Der er indskriving imellem kl. 16 og 16:30 med gunstart kl. 17:00. Netværksgolf er et sjovt og underholdende format der stiller særlige krav til samarbejde og holdånd i hvert team, så du får et godt kendskab til sine holdkammerater. Et godt kendskab giver gode muligheder for forretning. Så her har du muligheden for at spille golf med udsigt til at lave forretning efterfølgende, når vi samles til en let anretning mad, præmier og tid til uformelt netværk og hygge.

 

11. August

SRG Business med Helge Sander hos Herning GK

Eksklusivt for SRG Business medlemmer – læs mere her

 

NY DATO: 18. august

Sponsor Clinic – Course Management (9-16 pladser)

Kender du det, at du føler du har ramt bolden fantastisk hele dagen, men kommer hjem med en middelmådig score? Eller egentligt ikke har spillet dit bedste golf, men alligevel kommer hjem med 38 points? Forskellen ligger ofte i begrebet ’course management’. SRG’s Prostab vil til dette eksklusive arrangement give dig værdifuld undervisning heri, som vil hjælpe dig til bedre scores. Yderligere information følger når programmet ligger fast. Vi mødes kl. 12:00 til en let anretning inden clinic’en starter kl. 13:00. Bemærk: Idet der er begrænset antal pladser, udbydes arrangementet først til birdie- og eagle sponsorer inden tilmelding åbnes for Par-sponsorer.

 

25.august 

9-hullers Netværksgolf i Silkeborg

Slut arbejdsugen af med netværk og 9-hullers netværksgolf inden fyraften. Der er indskrivning fra kl. 11:30 til 11:45 efterfulgt af en let frokost inden gunstart kl. 13:00. Netværksgolf er et sjovt og underholdende format der stiller særlige krav til samarbejde og holdånd i hvert team, så du får et godt kendskab til sine holdkammerater. Et godt kendskab giver gode muligheder for forretning. Så her har du muligheden for at spille golf med udsigt til at lave forretning efterfølgende. Arrangementet afsluttes med præmieoverrækkelse og en fyraftens øl inden weekenden.

 

4. september 

Top3 Sponsor Ryder Cup (8 pladser)

Sidste års Sponsor Ryder Cup var en stor succes, som resulterede i nye erhvervskontakter på kryds og tværs af klubberne og dermed en større geografi. Vær med når SRG's hold skal forsvare titlen som områdets bedste golf-erhvervsnetværk – også når det kommer til golf! I venskabskampen mod erhvervsklubberne fra Lübker, Lyngbygaard og Stensballegaard, skal vi igen finder vinderen af den prestigefyldte titel, som SRG’s Erhvervspartnere på fornemmeste vis vandt i Ry 2016. Kan vi gøre det ligeså flot på udebanen i Stensballegaard? Bemærk: Idet der er begrænset antal pladser, udbydes arrangementet først til birdie- og eagle sponsorer inden tilmelding åbnes for Par-sponsorer.

 

22. september 

Sponsorturneringen 2017 (112 pladser)

Årets traditionsrige 18-hullers turnering for erhvervspartnere, som altid nyder stor deltager opbakning og dermed rig mulighed for at netværke med klubbens ca. 120 Erhvervspartnere. Vi starter fra kl. 7:30 i Silkeborg med morgenmad, dernæst 18-hullers golf med gunstart kl. 9:00 samt afslutning med frokost i klubhuset og præmieoverrækkelse. Tilmelding via Golfbox. 

 

25.-26. september

NYHED: Top Nordic Championship (3 pladser) "all inclusive"

Via Top Nordic Golf samarbejdet med flere af nordens allerbedste golfklubber, udbydes denne eksklusive 2-dages event i Kokkedal GK med fuld forplejning, overnatning på Kokkedal Slot og 2 runder golf (prøverunde + turnering), hvor vi kæmper imod, og netværker med, sponsorer fra øvrige topklubber i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Estland. Der er kun 3 pladser efter først til mølle (tilmeldingsfrist d. 1.sept.). Deltagerpris kr. 2.750 ekskl. transport. Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for yderligere info og tilmelding.

 

3. oktober:  

SRG Business med Jakob Høj Jørgensen hos ENIIG

Eksklusivt for SRG Business medlemmer – læs mere her

 

26. oktober fra kl. 18:30

NYHED: Landskamp i vinsmagning (50 pladser)

Vær med når SRG sammen med Ferdinand og Østjysk Vinforsyning inviterer Erhvervspartnere til 'landskamp' i vin, hvor vi sammen skal kåre aftenens vindende vinland. Der vil være rig mulighed for uformelt netværk, når vi mødes i klubhuset Silkeborg til 'Family style' dinner efterfulgt af vinsmagning. Du er velkommen til at invitere en erhvervsrelevant gæst, også selvom vedkommende endnu ikke er en del af Erhvervsnetværket. Tilmelding på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

15. november:

SRG Business med Huxi Bach hos Midtjyllands Avis

Eksklusivt for SRG Business medlemmer – læs mere her