HomeSøg DK EN
Home
Søg
DK EN

Brugernavn:

Password:


Company Days 

Silkeborg Ry Golfklub

 

Silkeborg Ry Golfklub tilbyder individuelt tilrettelagte Company Days for din virksomhed.

Vi er klar til at modtage grupper fra 12 til 112 deltagere på vores baner i Silkeborg og Ry. På Ry-banen er der herudover mulighed for, at ikke-golfspillere kan få en rigtig golf-oplevelse på det anerkendte Pay & Play anlæg

 

I samarbejde med klubbens restauratører, Ferdinand og Cafe Greenhouse, står Silkeborg Ry Golfklub klar med et professionelt full-service setup, hvor du har sikkerhed for, at din virksomheds golfarrangement ikke blot afvikles på én af landets mest anerkendte baner, men at tilrettelæggelse, restaurationsydelser og praktisk håndtering er på niveau med golfbanen. 

 

Beliggenheden centralt i Jylland og med motorvejsadgang fra E45 og den nye motorvej mellem Aarhus og Herning giver såvel Silkeborg- som Ry-banen ideelle tilkørselsforhold fra hele Jylland.

 

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen hos Silkeborg Ry Golfklub og skal gøre vores yderste til, at jeres gæster får en uforglemmelig dag.

 

Kontakt Company Day Manager Finn Kristensen på 8685 3399 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og planlæg årets golfarrangement på et af Nordens bedste golfanlæg.