HomeSøg DK EN
Home
Søg
DK EN

Brugernavn:

Password:


Velkommen til golfbanerne i Silkeborg og Ry

Velkommen til Silkeborg Ry Golfklub, hvor du får en golfoplevelse ud over det sædvanlige.

Vores golfbaner er placeret på idylliske, grønne bakketoppe omringet af fyrreskov tæt på Skanderborg og Aarhus i hjertet af Midtjylland.

 

 

 

De naturlige omgivelser med sine mange grønne farver og rislende lyde fra Gudenåen er med til at skabe en ro, som gør din golfoplevelse helt speciel. I samme stil som vores omgivelser, har vi skabt et afslappet klubmiljø, hvor alle er velkomne til at deltage og være med i fællesskabet. Vores klub og vores kompetente golftrænere er rustet til både at kunne hjælpe spillere, der lige er begyndt, samt spillere, der gerne vil konkurrere på et internationalt niveau.

 

Mange professionelle danske golfspillere har allerede haft sin begyndelse på vores bakketopper, deriblandt Thomas Bjørn og Morten Ørum Madsen. Uanset hvilket niveau du er på, så er Silkeborg Ry Golfklub det sted, hvor du har mulighed for at forelske dig i sporten og dyrke din passion for golf sammen med mange andre entusiaster.

 

Golfbaner tæt på Aarhus og Skanderborg

Silkeborg Ry Golfklub tilbyder Danmarks største og mest varierede golfanlæg. I Midtjylland bed SIlkeborg finder du én af Danmarks bedste baner. De 27 huller er nænsomt skåret ud i kuperet fyrreskov og er anerkendt af både medlemmer og greenfee-spillere for en unik naturoplevelse, et meget velholdt anlæg og for banens internationale kvaliteter.

I Østjylland

 

Silkeborgbanerne
Sommervej 50 (tidligere Sensommervej 15c)
8600 Silkeborg
+45 86 85 33 99
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Rybanerne

Skovagervej 200
8680 Ry
+45 86 85 33 99
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.