HomeSøg DK EN
Home
Søg
DK EN

Brugernavn:

Password:


Om Handicapregulering

Gå til Beregner for spillehandicap

 

EGA Handicapsystemet kan ind imellem være en jungle for den enkelte golfspiller at forstå sammenhængen af – derfor har vi lavet en let adgang til 2 PDF filer, som giver adgang til at sætte sig lidt mere ind i systemet. Dels en vejledning i systemet samt også en reguleringstabel, så man kan gå ind og følge, hvad der sker ved en ændring af ens Handicap.

 

Kort vejledning til EGA Handicapsystemet for Golfspillere - klik her

 

Se hvor meget du reguleres ved scores ringere og bedre end dit Handicap (PDF fil)

 

Fra Handicapudvalget:

 

Mange scorekort går i løbet af sæsonen gennem hænderne på de personer, der sørger for registrering af dit Handicap, men for at det hele skal være let og smertefrit for alle parter, er der nogle ting, som alle skal være opmærksom på:

 

Ved selvregistrering af scorekort i GolfBox (klubben opfordrer alle til selv at klare dette) – husk at få sat X i EDS – ellers bliver det ikke en tællende runde. Gør markøren opmærksom på, at det er vigtigt, at indberetningen bliver godkendt af denne. Scorekortet skal opbevares i 2 måneder hos spilleren selv for evt. kontrol fra Handicapudvalget.

 

Ved indlevering af scorekort er det en anden end dig selv, der skal se på scorekortet – derfor er det vigtigt, at alt er til at læse.

Sørg for, at det på scorekortet tydeligt fremgår at:

  • Hvilken spiller afleverer kortet – Navn og medlemsnummer.
  • Hvilken dato runden er foregået
  • Hvilken Tee man spiller fra
  • Antal ekstra slag
  • Banens Handicapnøgle (Par-Slope-Course Rating)
  • Antal Stableford points – sammentalt.

 

 

Ovenstående ting er specielt meget vigtigt, når runden er spillet på en udenlandsk bane, og derfor ikke maskinelt udskrevet, som det foregår på de fleste danske baner. Det er ikke muligt selv at registrere runder spillet på udenlandsk bane.

 

Skønsmæssig regulering foretages af Handicapudvalget efter ansøgning fra medlemmet – 3 EDS scorekort samt en begrundelse vedlægges ansøgningen. Herudover vil Handicapudvalget gerne have et forslag til nyt Handicap – det er vigtigt at spilleren igen får glæde ved at spille golf.

 

Med venlig hilsen

Handicapudvalget.