HomeSøg DK EN
Home
Søg
DK EN

Brugernavn:

Password:


Baneinformation 

 

Silkeborg

Fra mandag den 14. august gælder tidsbestillinger SYD-VEST mens der vil være 9-hullersbane på ØST-sløjfen (med/uden boldrende). Dette baneforløb vil være gældende til og med søndag den 27. august.

Fra mandag den 28. august spilles ØST-SYD, mens der er 9-hullersbane på VEST.

 

18-hullersbanen er reserveret for spillere, der går en fuld runde. Har du til hensigt kun at spille 9 huller, skal du benytte 9-hullersbanen.

Weekenden: For at sikre den bedst mulige golfoplevelse for alle, forbeholder klubben sig ret til at sammenlægge flights med 1-3 spillere, ligesom der i weekenden vil være fortrinsret for flights med 3 eller 4 spillere (hurtigere flights med 1-2 spillere kan ikke forvente at blive lukket igennem)

 

9-hullers banen kan bookes både af medlemmer og gæster i Golfbox. Dog er der hver time reserveret 3-4 åbne boldrende flights for klubbens medlemmer. Spillere på boldrenden, skal dog stadig tjekke golfbox først, idet der kan forekomme baneblokeringer til arrangementer som altid skal respekteres!

 

Bemærk: Særlig lokalregel for ØST 2 og ØST 8. Gå til Lokalregler HER.

 

Kildebjerg-Ry

Der bestilles spilletider både på 18-hullersbanen og Pay & Play banen ved at gå ind under Silkeborg Ry Golfklub og dernæst vælge den ønskede bane. Caféen er åben alle ugens dage, undtage mandage hvor der er automater. Der kan købes poletter til driving range i Probox24 betalingsautomaterne og kort i proshoppen i både Ry og Silkeborg. Poletter og kort virker både i Silkeborg og Ry.

 

OBS: Det er ikke tilladt at påbegynde en runde på 18-hullersbanen i Ry, med mindre der er bestilt tid på Golfbox og efterfølgende bekræftet på touch skærmen i klubhuset. Er din tid ikke reserveret og bekræftet i Golfbox, kan det medføre bortvisning.

 

Driving Range

Driving range i Silkeborg er lukket hver torsdag morgen frem til kl. 8.00 af hensyn til greenkeeping.

 

For alle baner gælder

Uanset om du starter på 9-hullers-banen, 18-hullers-banen eller Pay & Play:
Se altid efter på Golfbox eller på skærmene i klubhuset, om der er arrangementer eller andre baneblokeringer.

Der bliver IKKE sat reservationsskilte på 1. tee i tilfælde af baneblokering.

Start aldrig på 10. hul uden forudgående aftale med sekretariatet !